zdenda574 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Dobrý den Chci se zeptat na váš názor k tomuto problému. Zhruba před 3 týdny jsem dané hodinky reklamoval v AUKRU, reklamace proběhla úspěšně ale hodinky mi včera přišli poštou a objevil jsem, že jak hodinky rozebrali a skládali zase zpět tak nejspíše pohnuly ciferníkem a stupnice teď nedoléhá úplně přesně je tam rozdíl asi 1,5mm (znázorněné na fotce). Jak byste postupovali vy vrátili byste hodinky zpět ať to předělají nebo se s tím mám smířit? Za případně špatně popsanou vadu se omlouvám ale nemám s hodinkami tolik zkušeností. Díky všem za rady
bandicoot Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 sa tím bych se nesmířil, nechat to předělat za pár korun nebude těžký...
zdenda574 Odesláno 22. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Děkuji za odpověď takže jim to půjdu vrá*** ať to předělají
bandicoot Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 (upraveno) pokud to nedáš někde hodináři "na rohu", který by to na počkání mohl napravit edit: ale oni to musí napravit zdarma Upraveno 22. května 2009 uživatelem bandicoot
zdenda574 Odesláno 22. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Ještě jedna otázka, musím ty hodinky vrá*** zpět do Aukra, nebo opravu zvládne i šikovnější hodinář (popř. nepříjdu tím o záruku)?
Pavel K. Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Tak to je docela dobrá prasárna. To bych tomu co to opravoval pořádně omlátil o hlavu Tohle mě fakt vytáčí. To si ten blbec ty hodinky ani neprohlídl když je balil?
georginoo Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 ale je to klasika.. mi primo v seiku opravovali hodinky, ze mi ted skoro nejde otacet korunkou.. a kdyz jsem to nerevzal a nechal jim to poslat zpet, tak prislo vyjadreni, ze s tim nemaji nic spolecneho a ze je to pokriveny a ze k tomu doslu pravdepodobne v dusledku padu v minulosti.. A hodinar "na rohu" mi pri pokusu o vymenu baterky poskrabal dynko jako blazen.. A co si na nich vezmeme? nic !!
bohush Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Jak jsi dopadl Zdendo s tou posunutou stupnicí, dá se to nějak relativně jednoduše opravit? Jsou teď na ebay taky jedny seika, vypadá to, že by mohly být za dobrou cenu, (to dá rozum, když jsou vadné) a tak o nich uvažuju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se