Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Pánové, panu Hulánovi nejde podle mě o filozofické úvahy o ceně hodinek v souvislosti s přidanou hodnotou těch kterých značek, ale o infikování tohoto fóra odkazy na vlastní webové stránky. Každý pana Hulána příspěvek je šíření INFEKCE s odkazy na jeho "PROFI" stránky. A cena hodinek je mu v podstatě šumafuk. Že, pane Huláne?

+1

Dovolim si tvrdit, ze pokud by takove vlakno zalozil Tada nebo Hammer Time, uz by bylo uzamceno.

Uz jen nadpis napovida, ze je to pokus upozornit na sebe a tak pokus o flame. (neco ve smyslu pujdu na forum Applu a budu tam propagovat Microsoft)

RHje mi vcelku ukradeny. Jeho popularita beztak spociva v tom, ze na jeho stranky se chodi pobavit pubertaci. (staci sledovat fora jako Zive apod.)

Odesláno (upraveno)
4 RH - jsi na foru sběratelů hodinek.......pokud něco sbírám,jsem prostě ochoten za to utratit neuvěřitelné částky(jak už tu padlo).....není to o módě.....je to o osobním pocitu. Na zjištění času mi přece stačí juknout na mobil. Je to stejný,jako když někdo sbírá nože,meče...cokoliv.......

Jeden můj známý sbírá historické meče,má v tom neuvěřitelný peníze(kam se hrabou hodinky)........každý večer si sedne a kochá se jimi.....a s hrdostí svou sbírku ukazuje(a co na tom,že to ani neumí pořádně držet,natož tím máchat).......

4all - I když jsem o RH slyšel a četl spousty,tak tady na foru se chová trochu jinak.Buďte tedy objektivní a zkuste se do něj nenavážet,jo?! ;) Neudělal nic,proč by měl být zabanován a odkazy v podpisech(či profilech) tu má více lidí..... Jinak je ale fakt,že podobných témat už tu bylo více......

Souhlas, do pismene.

Ale proc se nimrat porad ve stejnem lejne.

Skoda, ze misto tehle tve jedine odpovedi ma vlakno uz dve stranky. Ale proti gustu....

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Cituji z blogu pan Hulána:

"Perfektní systém je třeba na YouTube, kde jsou vidět prakticky jen komentáře s kladným názorem a ostatní jsou (za pomocí pouhých šesti hlasů) odfiltrovány bez možnosti nadále iritovat. V praxy to znamená"..

Souhlasím, tedy až na pravopis šestého pádu slova praxe.

Za mě tedy jednou palec dolů, patrně se jedná o pokus ověření některé z páně Hulánových teorií ohledně flame, záležitost nemá s hodinkami nic společného, a fóru nic dobrého nepřinese.

Odesláno

zastávání se páně Hulána je to samé jako tvrzení "dokud nešáhne na zadek nějakému skautovi tady u nás, tak zde může být... co na tom, že to jinde udělal" :) :)

Odesláno

No tak to tady promažte (včetně tohohle mýho příspěvku) a nechte tu jen případnou polemiku, která přímo souvisí s Hulánovou původní úvahou. A uvidíme co se bude dít dál.. :)

Odesláno
Tak já se setkávám s lidmi co mě posuzují podle obleku a hodinek a proto nosím k obleku zlacené vintage Accutrony o kterých nikdo neví co si má myslet a je to vyřešené!

Tak takový spolek Ti opravdu nezávidím, takovým povrchním lidem se, pokud možno, značným obloukem vyhýbám.

Odesláno (upraveno)
Měl jsem dříve pocit, že hodinky jsou o něčem jiném než o "módní vlně" a pečlivém marketingovém budování image. Už ten pocit nemám. To je celé :)

Skutečně mě zajímají názory jiných lidí, proč se zajímají o hodinky, o jaké, co je k tomu vede. Jeden motiv - image - je jasný, a k módě patří, ale tak nějak tuším, že to nebude hlavní důvod.

A o čem jiném než o módě (resp. jejím starším sourozenci, nostalgii)? Prakticky vzato stačí hodinky za pár peněz, leckomu stačí hodinky na mobilu... o tom člověku to nevypovídá zhola nic. Mechanické hodinky jsou povýtce nepraktický předmět - musí se natahovat (u automatu nejsou-li nošeny), sem tam čistit, dávat na ně pozor (kolize s dveřními zárubněmi atd.), prostě nic moc. Na druhou stranu je to pro muže jeden z mála akceptovatelných šperků, příznak jeho zálib a taky postavení, je-li to ten typ člověka, co takové věci dává na odiv. Pohoda, jazz.

A jinak o motivaci RH si taky troufám nic kalého nepředpokládat... ;)

(Edit: chyba v quote)

Upraveno uživatelem babaq
Odesláno

to pavča: ale tomu se ,alespoň trochu, neubráníš ... kdysi to byl herold, později šerpa na které visela Espada (viz Dumas a jeho Porthos), dneska to jsou třeba dost i ty hodinky které patří ke statusovým znakům.. vedle auta (dřív kůň - valach, hřebec, klisna, polokrevník, teplokrevník, plnokrevník - dnes passat TDI, sporťák etc. etc.) a hodinky k tomu prostě patří také....

Návštěvník Tada
Odesláno

pavca: Ja si s nimi vzdycky nejak poradim... Obcas jsou ze me dost nestastni :D

Odesláno
to pavča: ale tomu se ,alespoň trochu, neubráníš ... kdysi to byl herold, později šerpa na které visela Espada (viz Dumas a jeho Porthos), dneska to jsou třeba dost i ty hodinky které patří ke statusovým znakům.. vedle auta (dřív kůň - valach, hřebec, klisna, polokrevník, teplokrevník, plnokrevník - dnes passat TDI, sporťák etc. etc.) a hodinky k tomu prostě patří také....

To jistě, já jsem měl na mysli to, že nejsem rád mezi lidmi, kteří by mě posuzovali například podle hodinek. Ještě upřesním: měl jsem třeba na ČVUT tu čest spolupracovat s lidmi kteří byli ověnčeni akademickými tituly, přednášeli v zahraničí a byli členy učených společností a byli to lidé prostí, nevynikající dokonalým oblečením ani drahými hodinkami (často trochu naopak). A pak jsem poznal pár lidí, kteří vynikali dokonalým zevnějškem (a asi měli i odpovídající hodinky) a byly to gumy.

Prostě mám názor, že posuzovat někoho, s kým se setkám, třeba podle oblečení a hodinek, může být značně ošidné a zavádějící. Někdy stačí prohodit s ním jen pár slov a to řekne mnohem více a člověk se často nestačí divit ať již tak či tak.

Odesláno

Ale to samozřejmě ano... ale to bylo i dřív... vstoupil herold s nádhým štítem... a pak na nádherném oři přijel debil :) Ale prostě tyhle, dnes říkáme statusové znaky, prostě fungují a fungovat budou (halo efekt --- pozdější hlubší zkušenost může pak ukázat opak... a naíc to říká o člověku do jaké sociální skupiny patří, nikoliv jaký je).. ..

Odesláno
Ale to samozřejmě ano... ale to bylo i dřív... vstoupil herold s nádhým štítem... a pak na nádherném oři přijel debil :) Ale prostě tyhle, dnes říkáme statusové znaky, prostě fungují a fungovat budou (halo efekt --- pozdější hlubší zkušenost může pak ukázat opak... a naíc to říká o člověku do jaké sociální skupiny patří, nikoliv jaký je).. ..

Ano, je to pravda, tak to v životě je a je třeba s tím počítat. Někteří lidé toho dokáží využívat nebo to i zneužívat. A někteří lidé to podceňují a často si tím škodí. Jo jo.

Odesláno
4all - I když jsem o RH slyšel a četl spousty,tak tady na foru se chová trochu jinak.Buďte tedy objektivní a zkuste se do něj nenavážet,jo?! ;) Neudělal nic,proč by měl být zabanován a odkazy v podpisech(či profilech) tu má více lidí.....

Souhlas. RH je tu naprosto v pohodě a konverzuje většinou k věci. Nechápu, proč s ním máte problém.

Podobných témat, jako je tohle, je tu založeno několik do měsíce a nikoho to neirituje a reakcí je výrazně méně.

Odesláno
Ano, je to pravda, tak to v životě je a je třeba s tím počítat. Někteří lidé toho dokáží využívat nebo to i zneužívat. A někteří lidé to podceňují a často si tím škodí. Jo jo.

Přesně tak jsem to myslel :)

Odesláno

Všetko nad 200-250 Eur by malo byť niečo ako u žien drahe handry alebo šperky. Tie veľké cisla za hodinky sú pre veľmi zamožných - je to trošku malomeštiacke - ale nechajme ich... Alebo je to prijemná deviácia ako každé zbieranie. Výnimokou je keď si niekto kúpi ako onehdá Rolexi a nosí ich cca 30 rokov a potom ich strelí na eBay napíše, že ho ani raz nerozčúlili a priloží blok z 1978 roku - ale taký tu moc ňechoďá.

Odesláno

A este nieco.

Je to marnost nad marnost - mamon - stala nahanacka za financiami a potom sa odpalia na nejaku zabavku.

Ale vzdy lepsie ako ich nejak zneuzivat.

Precital som si celu diskusiu - neziclive reakcie si nevsimaj. tu sa pohybujjju ludia co maju o sebe vysoku mienku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...