Přejít na obsah

SDH,- kdo je víc??

Radimk

Doporučené příspěvky

Tak už tu proběhla diskus na kdejaký koník,co hasiči? kdo je kdo a kdo činí? Kdo je aktivní sportovec a kdo činovník, aktivista, člen, a já nevím co ještě.. prostě modré uniformy hlaste se!!

Já osobně SDH Ludslavice, JM kraj- Kroměříž, vedu děcka ve Středomoravském poháru, ještě nedávno účastník Podhostýnské ligy, člen výboru a prostě blázen okresního měřítka...

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už tu proběhla diskus na kdejaký koník,co hasiči? kdo je kdo a kdo činí? Kdo je aktivní sportovec a kdo činovník, aktivista, člen, a já nevím co ještě.. prostě modré uniformy hlaste se!!

Já osobně SDH Ludslavice, JM kraj- Kroměříž, vedu děcka ve Středomoravském poháru, ještě nedávno účastník Podhostýnské ligy, člen výboru a prostě blázen okresního měřítka...

Viz tady. Ale už je to dávno a "dobrovolnej" jsem nikdy nebyl. Ani požární sport jsem nedělal :) Ovšem hasičů a hasičiny obecně si hrozně vážím stále...

Odkaz ke komentáři

Já jsem. SDH Světlá - při "sportu" většinou u rozdělovače :-), ale sport je to v uvozovkách, protože ty trapný barevný elastáčky by jsme na sebe fakt nenavlíkli, snažíme se soutěžit na klasických soutěžích - v modrákách a kanadách. A veříme že bychom i něco uhasili kdyby bylo třeba.

Odkaz ke komentáři

Nevím jak u vás.ale u bábi dobrovolníci víc chlastaj než cvičí a ještě na to chcou od obce peníze a když se náhodou něco stane,tak většinou dorazí jako poslední a v nevalném počtu.Nic proti hasičům,jejich práce si cením a znám pár lidí co to dělaj dobrovolně a snaží se aspoň něco dělat

Odkaz ke komentáři

JSDH Špindlerův Mlýn Pozarnimu sportu se moc nevenujeme, pac je nas hrozne malo. Spadame do JPO II. Nedavno se nam podarilo udelat z mlady "krve" novou skupinu 3+1, takze strary slouzej pres den a my mlady si bereme nocni, takze nam to takhle docela slape...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...