Radimk Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 (upraveno) Tak už tu proběhla diskus na kdejaký koník,co hasiči? kdo je kdo a kdo činí? Kdo je aktivní sportovec a kdo činovník, aktivista, člen, a já nevím co ještě.. prostě modré uniformy hlaste se!! Já osobně SDH Ludslavice, JM kraj- Kroměříž, vedu děcka ve Středomoravském poháru, ještě nedávno účastník Podhostýnské ligy, člen výboru a prostě blázen okresního měřítka... Upraveno 23. května 2009 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Tak už tu proběhla diskus na kdejaký koník,co hasiči? kdo je kdo a kdo činí? Kdo je aktivní sportovec a kdo činovník, aktivista, člen, a já nevím co ještě.. prostě modré uniformy hlaste se!! Já osobně SDH Ludslavice, JM kraj- Kroměříž, vedu děcka ve Středomoravském poháru, ještě nedávno účastník Podhostýnské ligy, člen výboru a prostě blázen okresního měřítka... Viz tady. Ale už je to dávno a "dobrovolnej" jsem nikdy nebyl. Ani požární sport jsem nedělal Ovšem hasičů a hasičiny obecně si hrozně vážím stále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Já jsem. SDH Světlá - při "sportu" většinou u rozdělovače :-), ale sport je to v uvozovkách, protože ty trapný barevný elastáčky by jsme na sebe fakt nenavlíkli, snažíme se soutěžit na klasických soutěžích - v modrákách a kanadách. A veříme že bychom i něco uhasili kdyby bylo třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2009 Nevím jak u vás.ale u bábi dobrovolníci víc chlastaj než cvičí a ještě na to chcou od obce peníze a když se náhodou něco stane,tak většinou dorazí jako poslední a v nevalném počtu.Nic proti hasičům,jejich práce si cením a znám pár lidí co to dělaj dobrovolně a snaží se aspoň něco dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 JSDH Špindlerův Mlýn Pozarnimu sportu se moc nevenujeme, pac je nas hrozne malo. Spadame do JPO II. Nedavno se nam podarilo udelat z mlady "krve" novou skupinu 3+1, takze strary slouzej pres den a my mlady si bereme nocni, takze nam to takhle docela slape... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 udržujte požár, za hodinu jsme tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se