obrbobr Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 před 7 hodinami, lucid napsal: Mně platbu kdysi nezablokovala přímo banka, ale platební společnost přes jejíž portál jsem platil s tím, že měla za to, že se jedná o podezřelou platbu, její provedení jsem ale pak musel reklamovat přes banku s tím, že platba i příjemce jsou OK. Ale to se nejednalo o jomashop. Nicméně se s dotazem proč k zablokování došlo obrať na banku. To jsem samozřejmě udělal a bylo mi řečeno, že tento prodejce je pro blatby z jejich strany blokovaný. Použil jsem sestřinu creditku z ČS a tam to proběhlo OK.
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 Ideálně použít jednorázovou kartu, CS ji má taky, nebo klasika Revolut s konverzí měny, dřív, když to bylo bez poplatku, dalo se na tom celkem ušetřit.
lucid Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 před 9 hodinami, obrbobr napsal: To jsem samozřejmě udělal a bylo mi řečeno, že tento prodejce je pro blatby z jejich strany blokovaný. Použil jsem sestřinu creditku z ČS a tam to proběhlo OK. Já jsem bral z jamashopu párkrát, ale před několika roky a vždy bez problémů: neřekli Ti proč mají obchod bloknutý?
obrbobr Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 před 6 minutami, lucid napsal: Já jsem bral z jamashopu párkrát, ale před několika roky a vždy bez problémů: neřekli Ti proč mají obchod bloknutý? Já od nich taky bral kdysi hodinky, ale to je tak 18 let. Dovolal jsem se do Banky a tam jsem mluvil s nějakým mladým "bubnem", kterej dle podle mě neměl moc znalostí, tak jsem ho nechtěl dál trápit. Doporučil abych to uhradil jinou platební metodou. Ale jo, zajímalo by mě to. Zkusím jim napsat na info do IB FIO. Třeba jsou nějaké špatné zkušenosti, ale to by se zase vědělo nejdřív tady ...
lucid Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 před 26 minutami, obrbobr napsal: ... ale to by se zase vědělo nejdřív tady ... No, někdo musí být první ... tak dej vědět!
SadClown Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 Já nakupoval před pěti měsíci a vše v pořádku. Karetní společnost občas vyhodnotí nějakou transakci jako "podezřelou", me to udělali třeba při nákupu v Budapešti a zablokovali kartu. Nejjednodušší máš to zaplatit přes PayPal, to je prakticky stejné jako když platíš kartou.
obrbobr Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2024 Tak FIO servis, mě na můj dotaz odpověděl, že zamítnutá platba na Jomashop.com, byla následkem Sepnutí bezpečnostních mechanismů, které způsobí například nahlášený obchodník se kterým měli klienti historicky potíže.
Micey Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Boooze, ty me serou.. Doted jsem tam par nakupu mel, vzdy rychly, jasny, bez problemu. Tak sem si u nich objednal neco jakoby trochu lepsiho. V pondeli objednany a zaplaceny hodinky, nic, ve stredu email jestli si to jako fakt chci proclit sam, pisu jo, uz to poslete. Ze teda OK a ze to predavaj na nejaky dalsi oddeleni skrzeva “verification”. Pisu zpet co presne chtej verifikovat, ze moje prachy maj, jasny instrukce k poslani taky.. prijde mi opet ten stejnej email, akorat tentokrat bez pozdravu a podpisu. V pondeli zaplaceno za hodinky skladem, doted se nestalo presne nic. Nejenze tam nepojedu, ale uz si tam ani nebudu nic objednavat, v USA:)
SadClown Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února (upraveno) Já objednal před třemi týdny v neděli a taky psali skladem a odeslání druhý den. V úterý přišel mail ať jim potvrdím, že jsem si vědom, že celní poplatky a daně nejsou zahrnuty v ceně hodinek. Potvrdil jsem obratem. Na otázku kdy to odešlou neodpověděli, tak jsem ve čtvrtek začal být "nevrlý". A začalo AI peklo: Mail - bez reakce na obou jejích emailech Chat - nějakej AI bot nebo jak se to jmenuje, který půlce věcí nerozumí a na druhou neumí odpovědět WhatsApp - znovu ten retardovaný AI bot, který mi cca po patnácté stejné odpovědi, že neví co po něm chci napsal, jestli chci spojit s někým živým-> kliknu [ANO] -> po pár hodinách mi přijde zpráva: "posílali jsme ti email, odpověz co nejdříve, dík" -> nsr*ně odepisuji, že jsem jim na něj odepsal obratem a přikládám kopii obrazovky jako důkaz-> po pár hodinách mi odpovídá někdo alespoň trochu gramotný (používá pozdrav, souvětí a dokonce i děkuje za screen shot), že to předal na oddělení "verification" V pátek mi přišel email od DHL se sledovacím číslem Úterý telefon od kurýra, že je před barákem. Myslím si, že kdybych se neozval, tak je zboží ještě v NY Upraveno 14. února uživatelem SadClown Korekce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se