obrbobr Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 V 4. 11. 2024 v 14:01, lucid napsal: Mně platbu kdysi nezablokovala přímo banka, ale platební společnost přes jejíž portál jsem platil s tím, že měla za to, že se jedná o podezřelou platbu, její provedení jsem ale pak musel reklamovat přes banku s tím, že platba i příjemce jsou OK. Ale to se nejednalo o jomashop. Nicméně se s dotazem proč k zablokování došlo obrať na banku. Rozšířit To jsem samozřejmě udělal a bylo mi řečeno, že tento prodejce je pro blatby z jejich strany blokovaný. Použil jsem sestřinu creditku z ČS a tam to proběhlo OK.
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 Ideálně použít jednorázovou kartu, CS ji má taky, nebo klasika Revolut s konverzí měny, dřív, když to bylo bez poplatku, dalo se na tom celkem ušetřit.
lucid Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 V 4. 11. 2024 v 21:07, obrbobr napsal: To jsem samozřejmě udělal a bylo mi řečeno, že tento prodejce je pro blatby z jejich strany blokovaný. Použil jsem sestřinu creditku z ČS a tam to proběhlo OK. Rozšířit Já jsem bral z jamashopu párkrát, ale před několika roky a vždy bez problémů: neřekli Ti proč mají obchod bloknutý?
obrbobr Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 V 5. 11. 2024 v 6:40, lucid napsal: Já jsem bral z jamashopu párkrát, ale před několika roky a vždy bez problémů: neřekli Ti proč mají obchod bloknutý? Rozšířit Já od nich taky bral kdysi hodinky, ale to je tak 18 let. Dovolal jsem se do Banky a tam jsem mluvil s nějakým mladým "bubnem", kterej dle podle mě neměl moc znalostí, tak jsem ho nechtěl dál trápit. Doporučil abych to uhradil jinou platební metodou. Ale jo, zajímalo by mě to. Zkusím jim napsat na info do IB FIO. Třeba jsou nějaké špatné zkušenosti, ale to by se zase vědělo nejdřív tady ...
lucid Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 V 5. 11. 2024 v 6:51, obrbobr napsal: ... ale to by se zase vědělo nejdřív tady ... Rozšířit No, někdo musí být první ... tak dej vědět!
SadClown Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2024 Já nakupoval před pěti měsíci a vše v pořádku. Karetní společnost občas vyhodnotí nějakou transakci jako "podezřelou", me to udělali třeba při nákupu v Budapešti a zablokovali kartu. Nejjednodušší máš to zaplatit přes PayPal, to je prakticky stejné jako když platíš kartou.
obrbobr Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2024 Tak FIO servis, mě na můj dotaz odpověděl, že zamítnutá platba na Jomashop.com, byla následkem Sepnutí bezpečnostních mechanismů, které způsobí například nahlášený obchodník se kterým měli klienti historicky potíže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se