little_w Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 ...prave si napoustim vanu a vsiml jsem si, ze ten radox, co jsem si tam pridal, je taky limitka... omlouvam se za prispevek, jen me zajimalo, kdo se na topic s "limited edition" nachyta a otevre ho pokud je to proti jakymkoliv pravidlum nebo povidlum, tak prosim moderatory o shovivavost a klidne to vymazte. ale je to v kategorii "zabava", tak je to snad OK.
Jakubisko Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 Voe ja uz se fakt lekl, ze Radox dela nejaky hodinky
little_w Odesláno 27. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2009 ...a behem toho, co jsem psal prispevek, mi vana vytekla do koupelny, ja se na takove srandicky priste vy**ru!
chose Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 Nachytal jsem se. K přetečené vaně - dobře ti tak
RomanP Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Ja jsem ani necekal, ze tady bude rec o hodinkach. Tuplem v teto sekci. Proc by nemohla byt pena do koupele z omezene edice? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se