Vlastimil Talanda Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2009 všem děkuji za zastavení a za slova
Kalifx Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Tak takhle bych si představovat hodinky kapitána Nemo od Verna.Gratuluji Tak to já bych na ruce kapitána Nema viděl spíš tohle. Ech, škoda toho projektu...
ricous Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 všem děkuji za zastavení a za slova Já ti teda taky pěkně děkuju... Seika Monstra už jsou na cestě k novému majiteli a já si objednávám Steinharty Tritony na tahu - budu je nosit na tahy a na ven.
New X-Bob Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 (upraveno) Ricousi, protože tě Vlasta T navedl, neměl by se alespoň zčásti podílet na "úhradě škody" a Tritony ti -zčásti- zaplatit? :D Upraveno 1. června 2009 uživatelem New X-Bob
ricous Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 Ricousi, protože tě Vlasta T navedl, neměl by se alespoň zčásti podílet na "úhradě škody" a Tritony ti -zčásti- zaplatit? Nápad skvělý, ale raději bych ho aplikoval na toho, kdo mi doporučil Omegy PO... Ale jinak samozřejmě Vlastovi velké díky za inspiraci - stejně jako Conrad v nich vidím něco "verneovského". Už mám v hlavě nápad na pěkný řemen...
pecs83 Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 všem děkuji za zastavení a za slova nie je za co , fakt zujimave hodinky
Vlastimil Talanda Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Nápad skvělý, ale raději bych ho aplikoval na toho, kdo mi doporučil Omegy PO... Ale jinak samozřejmě Vlastovi velké díky za inspiraci - stejně jako Conrad v nich vidím něco "verneovského". Už mám v hlavě nápad na pěkný řemen... Já jsem hlavně rád, že tu půlku na ně nechceš. Už jsem na to připravoval ženu
bandicoot Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Super... já to věděl, že jsou super a na tahu je to velká paráda... Naživo jsem je bohužel neviděl a tak jsem se radši držel při zemi a pořídil Sumo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se