Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim, kamarat ma poprosil o radu pri vybere hodiniek a kedze nemam taky prehlad ako niektori clenovia, tak by som poprosil o radu aj vas...

Podmienky vlastne nedal ani moc ziadne, ale v zasade

- mechanicky strojcek -automat

- chronograph

- velkost 38-40, moze byt aj priehladne "dynko"

- ziadne japonske seika atd. idealne by bolo nieco svajciarske (tissoty?) popripade nejake americke hamiltony...

- cena okolo 500eur

- cierny cifernik

napada vas nieco zaujimave? :helpsmilie:

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno

swiss mechanicke chrono (cize V775X) zacina niekde na 500eur pokial sa bavime o naozaj dobrej kupe a mozno aj o mierne pouzitich hodinkach ale z dobreho zdroja.... nove potom niekde na 700... najlacnejsie Hamilton OllechWajs Hacher Davosa a podobni

tissot by mal teraz niekedy vydat lacnejsiu variantu s novym strojom poznas to podla 6hodinoveho scitaca chronografu... este som ich nevdel neviem po kolko pojdu

mechanicke chrono od seika za 300 eur nebude ani nahodou to skor 3000

do 300 eur sa urcite vojde nejeden rus ale to nebude automat ... a mozno este junkers s tym istym strojom ale o cosi vyssou kvalitou

Odesláno (upraveno)

oks tak to som sa asi trochu prepocital... dik za info, lebo nejako som nikdy neskumal tieto hodinky... tak to idem mierne poupravit tie kriteria...

nakoniec teda ze 500eur by este slo... Tak ak by niekoho nieco konkretne napadlo budem vdacny...

// tak na ebay som nasiel pomerne zaujimave hamiltony, ale asi budu trosku velke... http://cgi.ebay.de/Hamilton-KHAKI-Fliegerc...%3A1%7C294%3A50 no nic, budem hladat dalej snad na nieco zaujimave este natrafim...

Upraveno uživatelem mik@
Odesláno

ten hamilton som ti nechcel vnucovat rovno ale myslim ze je to to najlepsie co podla tych kriterii ide zohnat... mal som ich nejaky cas do zadu a okrem toho priehladu ktore ja teda moc nemusim im nebolo co vytknut

Odesláno
co znamena +-300 v nazve temy?

zabudol som tam dopisat eur :suicide_anim: a teraz to uz nejde prepisat, a nakoniec som aj tak upravoval cenu na 500... no proste zbabrany nazov... S vodotesnostou to nema nic spolocne... :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...