Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Micey napsal: Jsou moc hezký, nemít tu lupu tak pro mě asi nejhezčí Tagy. Kromě Monac "Gulf" samozřejmě, to jsou kočičky:) Lupa se da odstranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedersky Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Su naozaj pekne. Aj ta foto na ruke to dokazuje. Vyzeraju tak mohutne, co sa mi na fotkach z netu nezdalo. Nech ti dobre sluzia. Tou lupou to ale fakt prehnali. Ale co uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Baker napsal: Lupa se da odstranit. Kutilsky "po česku", nebo "oficiálně" u v autorizovaném servisu ? A když se dá odstranit, dají se také objednat modely co mají lupu bez ní ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 honza71 napsal: ...modely co mají lupu bez ní ??? Modely, co mají sklíčko bez lupy? To ne. Pokud je výrobek na ofiko stránkách prezentovaný s lupou, taky se tak bude prodávat. Šikovný hodinář asi odstraní, ale nevrtal bych do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 honza71 napsal: Kutilsky "po česku", nebo "oficiálně" u v autorizovaném servisu ? A když se dá odstranit, dají se také objednat modely co mají lupu bez ní ??? Kutilsky, vypada to drsne, ale funguje to. Rolex tuto sluzbu tusim nabizi, cetl jsem to nekde na WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 (upraveno) Rolex tuto sluzbu tusim nabizi, cetl jsem to nekde na WUS. TO Baker: Ty kluku jeden, ty mi dáváš zabrat. Právě si mi převrátil celý proces výběru hodinek a jsem opět (asi po stopadesátý sedmý/ možná osmý) na začátku. Nevím jestli ti mám být vděčný nebo tě proklínat. Tuze se mi líbí SUBMARINER , ale ta lupa mě odrazuje. No a ty bez lupy zas nemaj datum. Hned ve středu poběžím k aut. prodejci ověřit možnost odstranění lupy !!! Upraveno 8. června 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Ja osobne bych tam tu lupu nechal, bez ni Rolex neni Rolex, mam ji na svych PAM a ze zacatku, kdyz jsem o tech hodinkach zacal premyslet, lupa byla neprekonatelny problem, dneska to vnimam jinak a jsem rad, ze tam je. Tady je popsanych nekolik zpusobu jak ji lze odstranit. Jeste si prohledej TimeZone, je to tam pomerne caste tema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 (upraveno) honza71: Dělaly se i bez lupy submarinery EDIT : Rolex - jsou božííííí Upraveno 8. června 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 (upraveno) Baker napsal: Ja osobne bych tam tu lupu nechal, bez ni Rolex neni Rolex, mam ji na svych PAM a ze zacatku, kdyz jsem o tech hodinkach zacal premyslet, lupa byla neprekonatelny problem, dneska to vnimam jinak a jsem rad, ze tam je. Tady je popsanych nekolik zpusobu jak ji lze odstranit. Jeste si prohledej TimeZone, je to tam pomerne caste tema. Dík za názor, ale já tu lupu nepřekousnu, opravdu ne. Nemůžu !!! Kdo nevidí na datum přes normální sklo, ať investuje do brýlí.(jsem trochu protivnej, já vím) No a pod vodou mě prd zajímá, kolikátého je, tam se znažím najít něco zajímavého na dně. Peta-Biker napsal: honza71: Dělaly se i bez lupy submarinery EDIT : Rolex - jsou božííííí Myslíš s datumem a bez lupy? nebo ty bez lupy nemají datum jak píšu výše. Sorry už to je asi OT. Navrhuji návrat k Tag Heuer. Upraveno 8. června 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 honza71 : Tady ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Peta-Biker napsal: honza71 : Tady ty... OK. Ty znám a měl jsem je na ruce. O dost dražší ale hlavně pro mě nenositelný. Ani ne tak velikostí jako výškou. Ale krásný jsou, to jo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Jeden odkaz ktery by mohl pomoci pri nakupu, odhaleni napodobenin/fejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kave2 Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Cafte, meral som ako presne mi idu moje aquaracery a za 11 dni som nameral 1 min a 15 sek. je to normalne? da sa s tym nieco urobit, vie ich hodinar spresnit? mam ich asi 3 mesiece. moze to ovplivnit aj nepravidelne nosenie? co je najlepsie na lestenie hodiniek, pouzivate nejake pripravky? dik za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 kave2 napsal: Cafte, meral som ako presne mi idu moje aquaracery a za 11 dni som nameral 1 min a 15 sek. je to normalne? da sa s tym nieco urobit, vie ich hodinar spresnit? mam ich asi 3 mesiece. moze to ovplivnit aj nepravidelne nosenie? co je najlepsie na lestenie hodiniek, pouzivate nejake pripravky? dik za radu. Na běžný čištění používám hadřík z mikrovlákna (to se dává k brýlím) a na rozlešťování vlasových škrábanců atd. prodávaj celý leštící kity.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se