Přejít na obsah

Tag Heuer

Doporučené příspěvky

Rolex tuto sluzbu tusim nabizi, cetl jsem to nekde na WUS.

TO Baker: Ty kluku jeden, ty mi dáváš zabrat. Právě si mi převrátil

celý proces výběru hodinek a jsem opět (asi po stopadesátý sedmý/ možná osmý)

na začátku. Nevím jestli ti mám být vděčný nebo tě proklínat. :wallbash:

Tuze se mi líbí SUBMARINER , ale ta lupa mě odrazuje. No a ty bez lupy zas nemaj

datum. Hned ve středu poběžím k aut. prodejci ověřit možnost odstranění lupy !!!

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne bych tam tu lupu nechal, bez ni Rolex neni Rolex, mam ji na svych PAM a ze zacatku, kdyz jsem o tech hodinkach zacal premyslet, lupa byla neprekonatelny problem, dneska to vnimam jinak a jsem rad, ze tam je.

Tady je popsanych nekolik zpusobu jak ji lze odstranit. Jeste si prohledej TimeZone, je to tam pomerne caste tema.

Odkaz ke komentáři

Baker napsal:
Ja osobne bych tam tu lupu nechal, bez ni Rolex neni Rolex, mam ji na svych PAM a ze zacatku, kdyz jsem o tech hodinkach zacal premyslet, lupa byla neprekonatelny problem, dneska to vnimam jinak a jsem rad, ze tam je.

Tady je popsanych nekolik zpusobu jak ji lze odstranit. Jeste si prohledej TimeZone, je to tam pomerne caste tema.

Dík za názor, ale já tu lupu nepřekousnu, opravdu ne. Nemůžu !!! Kdo nevidí na datum přes normální sklo, ať investuje do brýlí.(jsem trochu protivnej, já vím)

No a pod vodou mě prd zajímá, kolikátého je, tam se znažím najít něco zajímavého na dně. :snorkle:

Peta-Biker napsal:
honza71: Dělaly se i bez lupy submarinery :)

EDIT : Rolex - jsou božííííí

Myslíš s datumem a bez lupy? nebo ty bez lupy nemají datum jak píšu výše.

Sorry už to je asi OT.

Navrhuji návrat k Tag Heuer.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 5 týdnech...

Cafte, meral som ako presne mi idu moje aquaracery a za 11 dni som nameral 1 min a 15 sek. je to normalne? da sa s tym nieco urobit, vie ich hodinar spresnit? mam ich asi 3 mesiece. moze to ovplivnit aj nepravidelne nosenie?

co je najlepsie na lestenie hodiniek, pouzivate nejake pripravky? dik za radu.

Odkaz ke komentáři

kave2 napsal:
Cafte, meral som ako presne mi idu moje aquaracery a za 11 dni som nameral 1 min a 15 sek. je to normalne? da sa s tym nieco urobit, vie ich hodinar spresnit? mam ich asi 3 mesiece. moze to ovplivnit aj nepravidelne nosenie?

co je najlepsie na lestenie hodiniek, pouzivate nejake pripravky? dik za radu.

Na běžný čištění používám hadřík z mikrovlákna (to se dává k brýlím) a na rozlešťování vlasových škrábanců atd. prodávaj celý leštící kity....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...