Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 to jsem čekal myslel jsem konkrétního prodejce, pokud budete někdo tyhle kupovat, tak se rád podělím o poštu, atd. díky Zatim nakup techhle neplanuju. A s tim prodejcem... Ja koukam na cenu a pak hodnoceni. Nenakupuji jen u jednoho vybraneho.
kacer001 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Nejsem si vedom ze se GW6900 delaj v tehle kombinaci a jeste na tahu. najdeš je tady
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 najdeš je tady Super diky za info
kacer001 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 až na tu cenu jsou dobrý, co?
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 až na tu cenu jsou dobrý, co? Jo jde to , delaj to samy se skoro vsemi modely - Hodej je komplet do cerny , pridaj tah a cenu kolem 200 dolaru.
kacer001 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 tak jsem je objednal, na ten tah jsem obzvláště zvědav, co to bude za zázrak. Moc od něj nečekám, tak případně nebudu zklamán. V nejhorším půjdou na normální pásek.
Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 tak jsem je objednal, na ten tah jsem obzvláště zvědav, co to bude za zázrak. Moc od něj nečekám, tak případně nebudu zklamán. V nejhorším půjdou na normální pásek. Myslis tyhle?: Vypadaj fakt dobre. Tak sem pak hod par fotek a postrehu.
Milil Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 tak jsem je objednal, na ten tah jsem obzvláště zvědav, co to bude za zázrak. Moc od něj nečekám, tak případně nebudu zklamán. V nejhorším půjdou na normální pásek. Mám tenhle tah na jiném modelu a nosí se mi líp než ty gumové verze. A připadá mi i mnohem hezčí
kacer001 Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Odesláno 29. července 2009 to jsou přesně ony, už mi prodejce psal, že je dnes poslal. Na tah jsem opravdu zvědav. Určitě o nich pak napíšu recenzi.
Levit Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Vypadají paradně, nevíš jak jsou na tom velikostně proti GW9000?Na té fotce vypadají větší, ale zase mi přijde, že mají menší displej.Umí stopky zobrazovat zaroveň aktuální čas?U GW9000 jsou stopky jedinej displej kde neni aktualní čas. No asi prodám Protreky a koupim tyhle udělátka.Už by měli vymyslet Protreky s Gshockovským obalem:-) Upraveno 14. září 2009 uživatelem Levit
Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Vypadají paradně, nevíš jak jsou na tom velikostně proti GW9000?Na té fotce vypadají větší, ale zase mi přijde, že mají menší displej.Umí stopky zobrazovat zaroveň aktuální čas?U GW9000 jsou stopky jedinej displej kde neni aktualní čas. No asi prodám Protreky a koupim tyhle udělátka.Už by měli vymyslet Protreky s Gshockovským obalem:-) Stopky neumi zobrazovat zaroven i cas a s tou velikosti oproti GW9000 - me se zdaji 6900 malinko vetsi, dost to ale dela jinej remen....
CzechJoker Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 To měříš čas, než ten hajzl vyleze ven? Na atomových G mi vadí, že u timeru/stopek nezobrazují čas.
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 To měříš čas, než ten hajzl vyleze ven? Na atomových G mi vadí, že u timeru/stopek nezobrazují čas. Moje atomovy 2500 v modu stopek ukazuji jeste dva casy
Gilius Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 4 Levit - Protreky rozhodně neprodávej,to je něco jiného,vyšší třída. Tohle seženeš za pár peněz......
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 (upraveno) 4 Levit - Protreky rozhodně neprodávej,to je něco jiného,vyšší třída. Tohle seženeš za pár peněz...... Gile v Lidlu jsem videl nejaky ABCecka za rozumnou cenu .. ale moc jsem je nestudoval.. Asi to nebude zadna slava. Upraveno 15. září 2009 uživatelem Dantechno
Gilius Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 ani za nic......já mám,po zkušenostech s HiTecama,jasno....jen trojka Casio/Suunto/Highgear......cokoliv jiného budou vyhozené peníze(možná ještě Trelock,o těch psal,tuším,Cody........). A vlastně ještě Timex WS4. Zbytek jsou fakt šunty na hovno. Ty Hitecy si nechám na kolobrndu(pokud se mi vůbec vrátí? grrr ).....jinak bych to šlahnul z vokna. Kompas věčně rozštelovanej/výškoměr jednou hodnota x,podruhé,na tom samém fleku,o 50 metrů vejš/níž/.....barometr ukazuje déšť(a venku je jasno).....snad jen ten timer a stopky a čas fungujou.......takže za mne,cokoliv jiného,než výše zmíněné......
Jaem Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Az tak by som tie ABCka z lidlu nezatracoval. Ono to funguje celkom spolahivo, ak su spravne natavene. Uz nejaky ten mesiac ich mam a tiez sa mi na zaciatku zdalo, ze ukazuju kraviny. Stacilo prestudovat navod, trosku sa pohrat s nastaveniami a uz slapu spolahlivo. U kompasu nestaci len nakalibrovat, treba nastavit aj magneticku odchylku (u nas to je cca +4' E). No a ak nechas hodinky na par hodin pri telke, mozes kalibrovat opat . Ani vyskomer nestaci nakalibrovat raz - vysku meria podla tlaku vzduchu (ako aj casio, suunto a pod.), a preto sa odoruca nastavit aktualnu nadmorsku vysku pred kazdym vyletom (bud podla bodu, GPS a pod.) Ked som testoval ich presnost merania vysky, ako referencny pristroj som pouzil GPS, a odchylky boli fakt minimalne. Ak barometer zobrazuje dazd, a pritom svieti slnko, tiez nejde o chybu pristroja - ono totiz ulohou barometra nie je ukazovat aktualne pocasie, ale TENDENCIU vyvoja pocasia. Ak tlak kontinualne klesa, znamena to, ze s velkou pravdepodobnostou bude prsat. Co sa im da vytknut, je mala vodotesnost, ale za tu cenu su viac nez slusne...
Levit Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 No já jsem udělal chybu, že jsem si koupil protreky PAW1300 s černěným pouzdrem a teď se bojim kde je omlátim.Takže se jich asi zbavím a skusim sehnat titanový pouzdro. Ale třeba z výškoměru jsem zklamanej.Po seštelování podle navigace ukazuje druhej den o 40m víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se