lub Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Ty vole, pozeram ze tie mudmany mali na konci experimentu naozaj "mud" vzhlad. Skusal si kontaktovat armadu ci by to od Teba nekupovala? je fakt, že ta patina nevypadá tak zle, možná je na čas zase převlíknu. co je zajímavý, tak těmi pokusy ten materiál vůbec nezměnil svoje mechanický vlastnosti, furt je jak houžev. a to jsem to vařil, máchal a natíral vším možným..
Henatko Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2011 Nějaká rada jak změnit barvu ? Takhle vypadají BG-1005M po 1/2roce partnerka je nešetří ale chtěla by fialové nebo růžové pouzdro . Myslím že nakonec budu muset koupit celé pouzdro nové (možné celé BG nové) . Tady to je lakované a pomalu se to loupe .
ggrand Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Musel jsem nahlédnout hluboko do hlavy a hlavně srdce, a přesvědčit se, že mi DW9052 vydrží hodně dlouho. Vadilo mi totiž, že ač jsou tlačítka solidní velikosti jsou utopené, že ovládat se daly opět jen nehtem. Po vzoru GA100 jsem jim udělal výřez vespod v bezelu. Vypadá to dost hrozivě, že bych mohl i malé děti strašit před spaním, ale tlačítka se používají jedna báseň. Kdyby to nebyly hodinky na prácu, tak bych to ještě přejel šmirglíkem, ale stejně to nejde vidět, tak o co jde. A když už jsem byl v tom řezaní, tak jsem zúžil gumu B22 na 20mm, abych ji nacpal do Sumo, protože to budou teď delší dobu jediné potápky/hodinky s 20mm roztečí a i v budoucnu plánuju hodinky se stejnou roztečí-Damasko DA46). Jo a ještě jsem ji povařil a změkla, paráda.
Dantechno Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Mas pravdu , vypada to dost podivne ale jestli to splnilo svuj ucel tak proc ne. Hlavne, ze ses u toho neporanil
ggrand Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Hele samotného mě to trochu štve, asi to rozdělám a přejedu šmirglem
Trasermaniak Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Pořídil jsem Frogům nový obleček, bezel z 225, kde jsem přehodil původní zlaté ozdobné torxy za stříbrné matné a bezel jsem přidělal novými šroubky s torxovou hlavou místo původních křížové hlavy. Tyto torxové šrouby dělané na míru pěkně vyplňují otvory pro šroubky a ,,nevisí tam jako ty křížové"
Filini Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Ahojte,viete mi poradit kde/ci/za kolko zohnat oranzove telo na moje Gulfmany G-9100 ? Aby z toho bol Men in Rescue Dakujem
ggrand Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) . Upraveno 26. července 2012 uživatelem ggrand
ggrand Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Tak jsem zase postoupil dále. Štvalo mě, že červené nápisy na DW9052 nejsou sytě červené,ale takové ... no nevím jak to říct. Tak jsem si na párou hrál s párátkem a vzal i šedé nápisy tlačítek. Chtěl jsem do 5.tlačítka dát černou. Tak jsem jako kdysi na Timexech vzal černý lak na nehty a barvil...jenže jsem vzal bezacetonový odlakovač(když jsem to dělal na Timexech, tak jsem ani nevěděl, co za odlakovač mám a vše ok) a on začal žrat tlačítko tak jsem tomu dal 2. pokus s acetonovým a vše ok, ale kontury písmenka G jsou fuč a nevypadá to podle mých představ. Jelikož Timexy jdou opravdu došuplíku jako hodinky na památku(začala se celkem dobře odlupovat barva), tak jsem potřeboval hodinky co kuknu a vidím, kolik je hodin. Jenže DW9052 má malé číslice a ještě k tomu utopené opravdu hluboko ve chlívečku. K tomu všemu se mi moc líbí DW6600. Následovala rozborka hodinek, vytáhl jsem tu mřížku(odřezat chlívečky nejde nějak rozumně podle mého provést. Jenže se pod mřížkou objevila nerez kostra modulu,ale kašlu na to, alespoň to má nějakou spojitost s nerez sponou a 4 čudlům na bezelu. Pořád ale přemýšlím, jestli nemám odstranit číselné nápisy ze skla...Origo řemen i po povaření pořád není, co si představuju, tak jsem zkusil z ebaye na DW5600 a to je podle mého gusta. Nato mi nepřijde zas tak super a ani pohodlný(ale sluší jim).Hodinky se mi líbí, jak jsou hnusné,už chytají šrámy,oplzlé tlačítko světla, no jedna báseň, ty mi nikdo nešlohne. Zkrátka pořádný pracovní nástroj. Teď už mi chybí jen automatické rozsvěcování a asi bych měl konečně dokonalé géčka.Edit: měl bych si asi pořídit i reprezentativnější géčka...bohužel, zatím je shledávám jen a pouze v nových Mudmanech s rádiem, což je nezaplatitelný nesmysl Upraveno 26. července 2012 uživatelem ggrand
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Mně se zdá, že teď vypadají bez té vnitřní mřížky mnohem líp. Akorát možná bych už opravdu odstranil i ty nápisy na skle. Můžeš klidně tvrdit, že jde o super limitovanou edici géček...já sám bych na to určitě skočil, nevidět ty fotky
Filipes Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 tak to je fakt děs - takhle je dokurvit ..chudinky moje Mudmany se ještě klepou hrůzou
lub Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Tak jsem zase postoupil dále. jako dobrý no, zhnusil sis je dost.. ovšem na moje mudy-bejvalky to nemá. občas se mi po nich zasteskne..
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) http://forums.watchu...ide-299133.html Tohle sice není moje customizace, ale líbí se mi to a uvažuju o tom. Je to nenásilná kombinace GWM-850, který mi mají přijít, a starších GW-810D. Stačí prý přehodit bezel a pásek. Narazil jsem na to náhodou na watchuseek. Jak se vám to líbí? Upraveno 26. července 2012 uživatelem Chilliluk
lub Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 na to by se ti hodily ty moje G-800D. koukám, že až na modul jsou stejný . jinak ty GWM-850 jak jsi jinde zmínil, jsou myslím super koupě. pouzdro sice žádný zázrak, ale modul vynikající. trochu jsi mě s nima nahlodal - a pak bych mohl customizovat já
ggrand Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Díky za komenty, já věděl, že mi je budete závidět . Ohledně kombinace GWM850 a GW810, tak pozor, třeba nemusí sedět bezel z G800, jako je tomu u DW/GW6900-taky nejsou zaměnitelné.Teď jsem se rozmyslel, že černá z géčka půjde dolů, stejně tak psaní ze skla, pak poreferuju.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Díky za komenty, já věděl, že mi je budete závidět . Ohledně kombinace GWM850 a GW810, tak pozor, třeba nemusí sedět bezel z G800, jako je tomu u DW/GW6900-taky nejsou zaměnitelné. Tak jsem se na tu záměnu ptal na watchuseek uznávaných expertů a bylo mi řečeno, že to půjde, že všechny 3 bezely mezi GW-M850, GW-810D i G800BD jsou vzájemně zaměnitelný - budu tomu věřit, teda spíš doufat Upraveno 26. července 2012 uživatelem Chilliluk
ggrand Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Chilliluk : Tak tím líp, směle do toho. Osobně bych do toho nešel, jak je vidět na Lubových G800, tak části bezelu jsou jenom nalakované,ne probarvené, takže se to sedírá
ggrand Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 (upraveno) Tak hotovo. Malá rekapitulace : základní hodinky DW-9052,odstranění barvy z nápisů,nanesení černé barvy na 5.stlačítko(tentokrát jsem si s tím pohrál,tak i přes rozežrání odlakovačem výsledek ještě snesitelný), demontáž mřížky před displejem, odstranění nápisů z vnitřní strany skla, odstranění šedých krytek dýnka s ní i šroubků držící bezel, jiný řemen - Nato nebo z DW5600(zkrácený). Úprava bezelu-odřezání spodní části ochrany tlačítek pro snadnější ohládaní hodinek a to je vše.Díky odstranění těch šedých věcí, které pomáhají držet bezel vynikl kruhovější tvar hodinek-teď v hodinkách vidím trošičku Mudmany(ty staré). Bezel drží naprosto dostatečně díky velkým tlačítkům, pokud by to byl někdy v budoucnu problém, budu muset sehnat nejaké kratší samořezky-origo má odsazení právě pro ty šedé bazmeky.Teď už jsem opravdu spokojený, displeji uklizení čísilek neskutečně pomohlo. Upraveno 28. července 2012 uživatelem ggrand
t2 Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Moc pěkný, ale rozepiš se prosím trochu o tom odstranění mřížky nad displayem. Dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se