Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikoz Archimede Arcadia se moc do prace nehodi a jsou na prodej, tak jsem uvazoval, co by je mohlo nahradit. Po par dnech premysleni se v prodeji na foru objevily tyto Seika. Chvilka napeti, zda je koupi zajemce, ktery byl prede mnou ale nerozhoupal se a tak od uzivatele people putovaly ke mne.

Ty nesmyslně velké fotky jsem smazal. To si na to nemůžete dávat bacha????? Milis.

Odesláno (upraveno)
Ty nesmyslně velké fotky jsem smazal. To si na to nemůžete dávat bacha????? Milis.

opravdu nechapu co je na pul megove fotce velkeho? To je tento server v dobe modemu???? V pravidlech sekce neni zadne omezeni velikosti fotky a taky celkem normalni komunikace je, hele mi se nelibi ze mas velke fotky uprav si to ne ze to hned smazes! Tohle zavani naprosto nesmyslnou buzeraci. Ale jinak diky ze ty fotky muzu upravovat znova!!!

Upraveno uživatelem Pribina
Odesláno

Filipesi, není to z mé strany začátek flame, vím, že se o tom vedla debata, že fotky budou/by měli být přiměřené (velikost), ale o stanovení hranice nějak nemám info, nebo že se to přidalo do pravidel. Přijde mi, že obvyklá "horní" velikost fotek zde je cca +/- 1000a něco x 700 (nějaký takový rozměr, co nabízí jako přednastavenou možnost mrkvosoft picture manager).

:offtopic:

Odesláno
opravdu nechapu co je na pul megove fotce velkeho? To je tento server v dobe modemu???? V pravidlech sekce neni zadne omezeni velikosti fotky a taky celkem normalni komunikace je, hele mi se nelibi ze mas velke fotky uprav si to ne ze to hned smazes! Tohle zavani naprosto nesmyslnou buzeraci. Ale jinak diky ze ty fotky muzu upravovat znova!!!

Jestli to považuješ za buzeraci, tak to je Tvůj problém. Já Tvoje fotky upravovat nebudu, naopak, když budou velké, budu je mazat zas a znova, už jen proto, že seš teda asi línej si přečíst vlákno, který se kurva jmenuje "Velikost fotografií II." a máš ho rovnou před čumákem. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry280531

To je sakra už do prdele tak těžký pochopit, že i v dnešní době může bejt někdo připojenej GPRS, CDMA nebo prostě nějak podobně pomalu????? To nemůžeš brát aspoň trochu ohledy a ještě se tady budeš rozčilovat nad buzerací???

Odesláno

Potvrzuju, ze třetiny jedu fórum na CDMA, ze třetiny na 3G...

Když se mi tam načítaj megafotky a věčně opakovaný fotky v podpisech, tak mě to fakt vadí.

BTW: I dostatečně velká fotka může mít do sto kilo...

Odesláno
Pribino, prosím, dáš sem ty fotky? Docela rád bych tvoje PVD viděl, dík ;)

jojo az se vecer dostanu doma k pc tak jo . . .

Odesláno
Potvrzuju, ze třetiny jedu fórum na CDMA, ze třetiny na 3G...

Když se mi tam načítaj megafotky a věčně opakovaný fotky v podpisech, tak mě to fakt vadí.

BTW: I dostatečně velká fotka může mít do sto kilo...

ja pouzivam na cestach taky CDMA a s fotkama kolem 500kb nemam problem, prave proto jsem je nechal ve velkem rozliseni, ale snizil kvalitu, coz ve vysledku bylo +- 500kb kazda fotka, a omezeni na 800x600 je blbost protoze i takova fotka muze mit pres 1mb . . .

Odesláno
Jestli to považuješ za buzeraci, tak to je Tvůj problém. Já Tvoje fotky upravovat nebudu, naopak, když budou velké, budu je mazat zas a znova, už jen proto, že seš teda asi línej si přečíst vlákno, který se kurva jmenuje "Velikost fotografií II." a máš ho rovnou před čumákem. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry280531

To je sakra už do prdele tak těžký pochopit, že i v dnešní době může bejt někdo připojenej GPRS, CDMA nebo prostě nějak podobně pomalu????? To nemůžeš brát aspoň trochu ohledy a ještě se tady budeš rozčilovat nad buzerací???

to neni o lenosti, ale nemam cas si procitat milion prispevku v kazdem vlakne a zjistovat jestli se neco nekde nedomluvilo, NAVIC KDYZ TO NENI V PRAVDLECH, ktere jsem procital!!! A o GPRS a podobnych jsem tady uz psal . . .

Takze spise z tve strany to bylo automaticky velky rozmer = velka fotka a smazal jsi je . . .

Odesláno
to neni o lenosti, ale nemam cas si procitat milion prispevku v kazdem vlakne a zjistovat jestli se neco nekde nedomluvilo, NAVIC KDYZ TO NENI V PRAVDLECH, ktere jsem procital!!! A o GPRS a podobnych jsem tady uz psal . . .

Takze spise z tve strany to bylo automaticky velky rozmer = velka fotka a smazal jsi je . . .

Rozčiluješ se zbytečně. 99% lidí to dodržuje a není s tím žádný problém. Prostě ty fotky zmenši a je to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...