Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nakonec jsem je nechal bejt - šly do lázní u mechana, takže teď šlapou v podstatě jako chronometr, a to mi stačí Posted Image

Až je za pětatřicet let podědí můj mladej, tak se rozhodne sám...

edit: překlep

Jestli ti mohu poradit, čísla tam nech.

Nejsou nová a myslím si, že je tam ani nedopisoval žádný předek (i když je to možná škoda) , ale dělal to hodinář. :-)

Odesláno

A jinak samozrejme moc pekne hodinky, hmmmm ta setrvacka :-P

Nekolikrat jsem tu cetl, ze se do zlatych hodinek obecne davaly lepsi strojky...

Muzu se zeptat, na kolik takovy lazensky pobyt velmi zhruba vyjde? Pokud se odpoviat nehodi, tak rovnou pardon za nejapnou otazku.

Cena za lázeňskej pobyt byla víc než přátelská, protože mechano si tímhle způsobem nevydělává, ale dělá to z čirý dobroty... sumu si nechám s dovolením pro sebe, jen bych snad dodal, že lázeňskej pobyt v domovským Schaffhausenu by přišel nejmíň na desetinásobek.

Mimochodem - postupem času zjišťuju, že pohled na kapsáče a to tikání velkýho strojku mě dokážou uklidnit tak dokonale, jak se to náramkovejm hodinkám zatím nepodařilo.

• po měsících...
Odesláno

Cena za lázeňskej pobyt byla víc než přátelská, protože mechano si tímhle způsobem nevydělává, ale dělá to z čirý dobroty... sumu si nechám s dovolením pro sebe, jen bych snad dodal, že lázeňskej pobyt v domovským Schaffhausenu by přišel nejmíň na desetinásobek.

Mimochodem - postupem času zjišťuju, že pohled na kapsáče a to tikání velkýho strojku mě dokážou uklidnit tak dokonale, jak se to náramkovejm hodinkám zatím nepodařilo.

nic bych s nima nedelal,ty cisla jsou custom made a navic generacni,nenechal bych si radit od zdejsich promiskuitnich prekupniku.........................jsou paradni a maj dusi:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...