raven Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Brouzdám si po internetu a objevil jsem toto. Docela se mi líbí a cena kolem 150 GBP je také v pohodě. Co si o nich myslí zdejší zkušené osazenstvo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ty bys nosil zlato-modro-stříbrné hodinky? Jak jsou velké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Promiň, na mě to působí jako ryze dámské hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 To jsou dámské hodinky jako řemen, svého času se prodávali i u nás právě v kolekci pro dámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Dělaly se dvě velikosti, pánská a dámska. A pak ještě chronografy, ty byly větší. Model bez toho zlata (jen ocel a modř) byl velmi elegantní. Ale i tohle provedení mi přijde spíše dámské. Modely bez vteřinovky byly quartz. Automaty vteřinovku měly, pokud si dobře pamatuji (ale jist si na 100% nejsem). Dámské měly průměr cca. 26mm. Pánské měly průměr cca. 37mm. A chronografy dokonce 40mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 uf... na mně teda působí roštomile a hřejivě :) a to si myslím, že je špatně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Ale pozor, aby nedošlo k mýlce, ta "horká" ruka není moje Sice jsem na ně kdysi koukal, manželka říkala, že by bylo fajn, pokud bychom měli stejné hodinky, ale nakonec jsem je nekoupil. Právě proto, že mi přišly až moc sladké a zženštilé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 mě teda přijdou moooc "metrosekcuální".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 I já jako skalní příznivec značky musím říct, že jsou fakt divný, a to jsem je viděl i na živo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se