roon Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 vybírám si hodinky, za zhruba tuhle cenu, a pro inspiraci bych rád věděl, co by jste si v dané cenové kategorii vybral vy. Mělo by se jednat o spíše společenské, průměr kolem 40 mm, nejlépe švýcarské, nebo německé ( není podmínkou )
roon Odesláno 21. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Roman Šula napsal: Snad "švýcarské"... děkuji už je opraveno, ještě teď se stydím :-( to je tím když člověk dělá víc věcí najednou ....
Roman Šula Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Stane se, ale zrovna chyba pro nás v podstatě posvátné zemi je trochu tragická. Ale mě už se taky podařily dobré hrůzy.
Viktor Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Co třeba Hamilton Jazzmaster. I přes hrozící DPH bych je asi kupoval v USA, jsou tam podstatně levnější, u nás by ses do 20 k nemusel vejít, V USA i s DPH a clem můžeš mít dvoje. Možná model s PR.
Viktor Odesláno 21. července 2006 Nahlásit Odesláno 21. července 2006 Nebo sportovnější Oris BC3 Day Date
roon Odesláno 21. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2006 ty hamiltony jsem při výběru nějak přehlédl, a jak koukám na ty jazzmastry, byla by to škoda vypadají opravdu pěkně
roon Odesláno 21. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2006 celkem dost se mi líbí tyhle davosy
ladičpian Odesláno 22. července 2006 Nahlásit Odesláno 22. července 2006 Ty Hemiltny s rezervou chodu jsou pěkný, taky jsem o nich uvažoval ale jsou tady drahý jako prase.
odklizec Odesláno 22. července 2006 Nahlásit Odesláno 22. července 2006 Drahe jak prase? Vsak stoji "trapnych" 600 USD Hodinky s rezervou chodu a swiss strojkem levneji asi naporidis, spis naopak
brasil Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 podívej se na nějaký extra kusy do ruska....
ladičpian Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 Když jsem napsal "tady drahý jako prase", tak bylo myšleno jako v Čechách a dle aktuálního ceníku Hibernia je cena 29250Kč. Jo za 600babek to by byla paráda. Tady to maj všichni akorát předražený, jako že výhradní dovozce a ten cirkus kolem toho a za kopečkama se prodávaj o desítku levňeji. Stejně nejlepší jsou ne automaty, ale natahovací rukou, tam člověk žádnou rezervu chodu nepotřebuje, když ráno natáhne, tak má jistotu, že se to třeba v poledne nezastaví. Ale mechanických hodinek (kvalitních) je na našem trhu jako šafránu možná ještě míň a když se něco objeví, tak je to "darda".
Jumbo Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 To ladičpijan: Co myslíš těmi "kvalitními mechanickými hodinkami". Myslíš tím hodinky s ručním natahováním? A jenom taková drobná poznámka, když ráno dotáhneš automaty, tak se ti taky v poledne nezastaví. Funkci power reserve nepoužívají výhradně automaty. Spíš bych řekl, ale to si nejsem jistý, že ji častěji využívají hadinky s ručním nátahem (jestli ne, tak mě prosím opravte). To roon: K těm hodinkám Davosa. Jsou pěkné, i když se zbytečně počmáraným číselníkem, ale nedal bych si na ruku něco, co se tváří jako IWC Portugues a není to IWC Portugues. Ale to je jenom můj názor.
ladičpian Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 pro Jumba: přesně tak, myslím tim hodinky s ručním natahováním. Nic ve zlim, ale dotahovat ráno automaty se mi zdá jako holej nesmysl, to by přece to natahování pohybem ruky bylo úplně na nic a ztrácelo význam..... . Dobrá, funkce ukazatele rezervy chodu má u automatů velice praktické využití, ale u "neautomatů" je to jen další rafika navíc. Jo vypadá to zajímavě, ale......... proti gustu žádný dišputát.
odklizec Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 ladičpian napsal: Když jsem napsal "tady drahý jako prase", tak bylo myšleno jako v Čechách a dle aktuálního ceníku Hibernia je cena 29250Kč. Jo za 600babek to by byla paráda. Tady to maj všichni akorát předražený, jako že výhradní dovozce a ten cirkus kolem toho a za kopečkama se prodávaj o desítku levňeji. Stejně nejlepší jsou ne automaty, ale natahovací rukou, tam člověk žádnou rezervu chodu nepotřebuje, když ráno natáhne, tak má jistotu, že se to třeba v poledne nezastaví. Ale mechanických hodinek (kvalitních) je na našem trhu jako šafránu možná ještě míň a když se něco objeví, tak je to "darda". No a proto je treba kazit mistnim prodejcum typu Hibernia ksefty a kupovat venku. Je mi celkme jedno, ze se mi "mozna" podari v kamennem krame Hibernia usmlouvat slevu par procent. Nemam v krvi handrkovani se o cenu (i kdyz mozna v pratelskem duchu). Rad kupuju za jasne stanovenou cenu, bez pretahovane typu "kolik mi date slevu?". To bych si pak pripadal jako nejaky handlir. To mi rozhodne vetsi radost udela, kdyz najdu na netu dobry kram a koupim tam za dobrou cenu online. Ze si takove hodinky nevyzkousim? Pateky bych tak samozrejme nekoupil, ale cokoliv do 1500USD ano, protoze to je vetsinou stejne masovka, tak o co jde? Internet je v tomhle krasny, ze si clovek pred koupi nastuduje tolik materialu a ziska tolik vedomosti, ze ani 5 navstev v kamennem obchode mu tolik informaci neposkytne A jestli mam na vyber nove hodinky za 15k na webu nebo za 30k od hibernie, to si fakt ani nemusim dlouho rozmyslet, kde ty hodinky nakonec koupim Co se tyka rezervy chodu, ja osobne to beru jen jako hodinarksou komplikaci, ktere dela jen vizualni dojem. Dava cloveku pocit, ze to nejsou az tak obycejne hodinky a vypada to celkem pekne. Prakticky smysl to nema, stejne jako malokdo pouziva chronograf funkce
Jumbo Odesláno 26. července 2006 Nahlásit Odesláno 26. července 2006 To ladičpijan: Tak já třeba automaty každé ráno dotahuju. Už jsem to tady psal, když projektuješ na počítači a máš celý den ruku na myši (většinou nosím hodinky na pravé ruce), tak ty hodinky celou šichtu o ani neví že mají automatický nátah.
GEDOS Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Jumbo: CHtěl bych se zeptat nedávno jsi zde psal o tom že jsi si pořídil propisku MONT BLANC STARWALKER za 9500,-. Kde bych našel obchod ? Díky
midloch Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 GEDOS napsal: Jumbo: CHtěl bych se zeptat nedávno jsi zde psal o tom že jsi si pořídil propisku MONT BLANC STARWALKER za 9500,-. Kde bych našel obchod ? Díky Koupit od montblanc propisku je jako koupit quarzy namísto automatů, pokud chceš mít produkt firmy montblanc tak si kup jedině plnící pero spíše klasiku nebo pokud do toho chceš dát více tak něco lepšího, já mám už druhý a nejlevněji se dá koupit v Dubai na letišti, nebo na letišti v Práglu pokud letíš do země mimo EU.
Lovap Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 Midloch, nemôžem hovoriť za GEDOS, ale ja napr. atramentové pero nemôžem. Skúšal som, ale zistil som, že pri písaní dosť na pero tlačím až atk, že po nejakej dobe sa hrot rozdvojil , takže v MOJOM prípade asi len guličkové pero (propiska).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se