Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Takhle vypadá plocha toho, který už má hodinek jako takových plné zuby a který se jen zúčastňuje debat na fóru.
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) edit Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Snow
Dantechno Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 U me takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tombed Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 kontejnery plný fejků TEN KTERÝ TANČÍ S FEJKY tam by se ti tančilo
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 TEN KTERÝ TANČÍ S FEJKY tam by se ti tančilo
gougy Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Měním tak 3x ročně, momentálně mám připomínku výletu po Máchově kraji, vesnička Hradčany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Měním tak 3x ročně, momentálně mám připomínku výletu po Máchově kraji, vesnička Hradčany. Hezký, a za lesíkem letiště, jestli se nemýlím.
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) Vzhledem k tomu, že až se budeme třeba za rok vracet k vláknu a náš fejkobijec, který tančí se svým vlkem bude třeba ještě na fóru a já ho nebudu chtít rozjitřit svou pracovní plochou měním ji na neutrální, která mu snad další trauma nezpůsobí. Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Snow
gougy Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Hezký, a za lesíkem letiště, jestli se nemýlím. Jj kdysi tak trošku tajný (byli jsme i tam, kluci mi udělali radost, našlapali přes 30km, což na 7&10 let ujde)
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Vzhledem k tomu, že až budeme třeba za rok vracet k vláknu a náš fejkobijec, který tančí se svým vlkem bude třeba ještě na fóru a já ho nebudu chtít rozjitřit svou pracovní plochou měním ji na neutrální, která mu snad daší trauma nezpůsobí. moje kamarádka z Amerika stále říká - "vy ste tady divní, furt se jenom mračíte" - sněhuláku to byl vtip a i kdyby si měl na ploše yetiho s parnisama tak je mi to fu©k - tak se nerozčiluj
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 moje kamarádka z Amerika stále říká - "vy ste tady divní, furt se jenom mračíte" - sněhuláku to byl vtip a i kdyby si měl na ploše yetiho s parnisama tak je mi to fu?k - tak se nerozčiluj Sám tomu nevěříš, podívej se na malý výstřižek, máš tam notně přefejkováno a replikováno. Divím se, že Tě to ještě pořád od prosince loňského roku baví.
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Sám tomu nevěříš, podívej se na malý výstřižek, máš tam notně přefejkováno a replikováno. Divím se, že Tě to ještě pořád od prosince loňského roku baví. v pohodě beru to tak, že nejsi ve své kůži
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) v pohodě beru to tak, že nejsi ve své kůži Máš pravdu . Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem Snow
sect Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Používám stejné pozadí na monitoru i na mobilu, ani nevím jestli jsem ho našel tady na fóru, nebo někde jinde: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 (upraveno) mám tam svého oblíbence, přes bineček není vidět, takže tak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna 2010 uživatelem tombed
vojt Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 ... fejkobijec, který tančí se svým vlkem... YPO, na Wolfův revír doporučuju mast Canesten, aplikace tenkého filmu zaručí nejlepší výsledky.. Na ploše mám toto - Vanishing point Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník Snow Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Na ploše mám toto - Vanishing point Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotku mi prosím pošli v plném rozlišení, plocha bude jako vyšitá. Díky. Radši jdu spát, bude to lepší, hádám, že už takhle jsem n....l půlku fóra. 1
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Radši jdu spát, bude to lepší, hádám, že už takhle jsem n....l půlku fóra. Dneska asi jo, evidentne nemas svuj den..
Korenisko Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Vzhledem k tomu, že až se budeme třeba za rok vracet k vláknu a náš fejkobijec, který tančí se svým vlkem bude třeba ještě na fóru a já ho nebudu chtít rozjitřit svou pracovní plochou měním ji na neutrální, která mu snad další trauma nezpůsobí. ´Hej, Kaspersky`s milujem. Pekné pozadie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se