Přejít na obsah

Jak má vypadat Chronomagorova obrazovka?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Takhle vypadá plocha toho, který už má hodinek jako takových plné zuby a který se jen zúčastňuje debat na fóru.

Odesláno

Měním tak 3x ročně, momentálně mám připomínku výletu po Máchově kraji, vesnička Hradčany.

Hezký, a za lesíkem letiště, jestli se nemýlím.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tomu, že až se budeme třeba za rok vracet k vláknu a náš fejkobijec, který tančí se svým vlkem bude třeba ještě na fóru a já ho nebudu chtít rozjitřit svou pracovní plochou měním ji na neutrální, která mu snad další trauma nezpůsobí.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Hezký, a za lesíkem letiště, jestli se nemýlím.

Jj :) kdysi tak trošku tajný :)

(byli jsme i tam, kluci mi udělali radost, našlapali přes 30km, což na 7&10 let ujde)

Návštěvník YPO
Odesláno

Vzhledem k tomu, že až budeme třeba za rok vracet k vláknu a náš fejkobijec, který tančí se svým vlkem bude třeba ještě na fóru a já ho nebudu chtít rozjitřit svou pracovní plochou měním ji na neutrální, která mu snad daší trauma nezpůsobí.

moje kamarádka z Amerika :) stále říká - "vy ste tady divní, furt se jenom mračíte" - sněhuláku to byl vtip a i kdyby si měl na ploše yetiho s parnisama tak je mi to fu©k - tak se nerozčiluj :smile_anim:
Návštěvník Snow
Odesláno

moje kamarádka z Amerika :) stále říká - "vy ste tady divní, furt se jenom mračíte" - sněhuláku to byl vtip a i kdyby si měl na ploše yetiho s parnisama tak je mi to fu?k - tak se nerozčiluj  :smile_anim:

Sám tomu nevěříš, podívej se na malý výstřižek, máš tam notně přefejkováno a replikováno. Divím se, že Tě to ještě pořád od prosince loňského roku baví. 

Návštěvník YPO
Odesláno

Sám tomu nevěříš, podívej se na malý výstřižek, máš tam notně přefejkováno a replikováno. Divím se, že Tě to ještě pořád od prosince loňského roku baví. 

v pohodě :cheers: beru to tak, že nejsi ve své kůži
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

v pohodě  :cheers: beru to tak, že nejsi ve své kůži

Máš pravdu :wheelchair: .

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Na ploše mám toto - Vanishing point

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Fotku mi prosím pošli v plném rozlišení, plocha bude jako vyšitá. Díky. 

Radši jdu spát, bude to lepší, hádám, že už takhle jsem n....l půlku fóra. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Vzhledem k tomu, že až se budeme třeba za rok vracet k vláknu a náš fejkobijec, který tančí se svým vlkem bude třeba ještě na fóru a já ho nebudu chtít rozjitřit svou pracovní plochou měním ji na neutrální, která mu snad další trauma nezpůsobí.

´Hej, Kaspersky`s milujem. Pekné pozadie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...