Přejít na obsah

Rolex 8570F

pikec

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Jelikož v práci momentálně jen a jen povídám o hodinkách, co vše jsem se zde na foru dočetl. Tak mě poprosil kolega o malou pomoc. A tímto prosím já Vás o radu a pomoc pro něho. Jde mu o to, že strhla jeho žena korunku. Je to více jak 4 roky. Od té doby je nenosí. Obešel pár opravářů, ale každý prý řekl, že nemá díly. Jen přímo u dovozce Rolex. Kolega je z Říčan u Prahy a denně dojíždí za prací do Prahy. Nevíte někdo typ, kde by mu to opravili? A docela by ho zajímala nynější cena, kterou by mohl za hodinky dostat. Předem moc díky za pomoc.

pár fotek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Zdravím všechny. Jelikož v práci momentálně jen a jen povídám o hodinkách, co vše jsem se zde na foru dočetl. Tak mě poprosil kolega o malou pomoc. A tímto prosím já Vás o radu a pomoc pro něho. Jde mu o to, že strhla jeho žena korunku. Je to více jak 4 roky. Od té doby je nenosí. Obešel pár opravářů, ale každý prý řekl, že nemá díly. Jen přímo u dovozce Rolex. Kolega je z Říčan u Prahy a denně dojíždí za prací do Prahy. Nevíte někdo typ, kde by mu to opravili? A docela by ho zajímala nynější cena, kterou by mohl za hodinky dostat. Předem moc díky za pomoc.

pár fotek:

Za todle asi nedostane nic. Obavam se, ze ani korunku u Rolexu ...

Odkaz ke komentáři

mě to bylo hned divný, že by křehká dáma dokázala lví silou strhnout Rolex závit z tvrzené oceli... Snad ve svěráku, ale rukou?. Jo za jednu origo korunku Rolex by mohl kolega manželce pořídit cca 30, možná i víc kousků takových, jako už doma má....

Odkaz ke komentáři

A já bláznil mojí drahou polovičku a i sebe, že drží v ruce minimálně 2500 euro. Ale nic to nemění na tom, že se ženě líbí. Nevíte o něčem značkovém do 10000kč nejlépe však za 5000kč. Malém s průhledem ze předu na strojek. Díky. Zítra mu je předám, ale nevím jestli mu to dokážu říci. Kdyby jste viděli jakou měl starost, abych je více neoddělal a dával na ně pozor. uf uf

Odkaz ke komentáři

A já bláznil mojí drahou polovičku a i sebe, že drží v ruce minimálně 2500 euro. Ale nic to nemění na tom, že se ženě líbí. Nevíte o něčem značkovém do 10000kč nejlépe však za 5000kč. Malém s průhledem ze předu na strojek. Díky. Zítra mu je předám, ale nevím jestli mu to dokážu říci. Kdyby jste viděli jakou měl starost, abych je více neoddělal a dával na ně pozor. uf uf

Tak mu to nerikej, jeste si pak bude myslet, ze prave sis nechal a podstrkujes mu fejky ...

Odkaz ke komentáři

a to dostal nebo si to koupil? pripadne za kolik :)

Básnil o tom jak to jeho manželka a její sestra dostala od tetičky. Uf uf asi se už o hodinkách s ním moc nepobavím. Ale moje Junkers obdivoval. Reakci dám vědět, jestli tedy budu schopnej mu to říct.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...