pikec Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Zdravím všechny. Jelikož v práci momentálně jen a jen povídám o hodinkách, co vše jsem se zde na foru dočetl. Tak mě poprosil kolega o malou pomoc. A tímto prosím já Vás o radu a pomoc pro něho. Jde mu o to, že strhla jeho žena korunku. Je to více jak 4 roky. Od té doby je nenosí. Obešel pár opravářů, ale každý prý řekl, že nemá díly. Jen přímo u dovozce Rolex. Kolega je z Říčan u Prahy a denně dojíždí za prací do Prahy. Nevíte někdo typ, kde by mu to opravili? A docela by ho zajímala nynější cena, kterou by mohl za hodinky dostat. Předem moc díky za pomoc. pár fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Zdravím všechny. Jelikož v práci momentálně jen a jen povídám o hodinkách, co vše jsem se zde na foru dočetl. Tak mě poprosil kolega o malou pomoc. A tímto prosím já Vás o radu a pomoc pro něho. Jde mu o to, že strhla jeho žena korunku. Je to více jak 4 roky. Od té doby je nenosí. Obešel pár opravářů, ale každý prý řekl, že nemá díly. Jen přímo u dovozce Rolex. Kolega je z Říčan u Prahy a denně dojíždí za prací do Prahy. Nevíte někdo typ, kde by mu to opravili? A docela by ho zajímala nynější cena, kterou by mohl za hodinky dostat. Předem moc díky za pomoc. pár fotek: Za todle asi nedostane nic. Obavam se, ze ani korunku u Rolexu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 tohle jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Tak 150 Kč na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Jde o plagiát, abys pochopil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 To je Fake? Tak to asi bude koukat. Ale to by ho nad někdo upozornil z těch hodinářů ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 To dýnko je šroubovatelný rukou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Chlapi neblázněte, to když mu řeknu, tak se oběsí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Chlapi neblázněte, to když mu řeknu, tak se oběsí!!! Zkus mu ukazat fotku rolexek a mozna mu to dojde samotnemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 To dýnko je šroubovatelný rukou ? Vypadá že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 ja myslim ze to Romualda koupi jinak pak sem dej reakci toho kamarada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Chlapi neblázněte, to když mu řeknu, tak se oběsí!!! Studem? Pak nám poreferuj, jak reagoval. Asi ale bude konec debatám o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 No jeste, ze s tim nesel k Bechynemu Pikec: je to fake jak Brno, at to vyhodi a koupi zenske neco poradneho... aspon Festiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 a to dostal nebo si to koupil? pripadne za kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 mě to bylo hned divný, že by křehká dáma dokázala lví silou strhnout Rolex závit z tvrzené oceli... Snad ve svěráku, ale rukou?. Jo za jednu origo korunku Rolex by mohl kolega manželce pořídit cca 30, možná i víc kousků takových, jako už doma má.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 A já bláznil mojí drahou polovičku a i sebe, že drží v ruce minimálně 2500 euro. Ale nic to nemění na tom, že se ženě líbí. Nevíte o něčem značkovém do 10000kč nejlépe však za 5000kč. Malém s průhledem ze předu na strojek. Díky. Zítra mu je předám, ale nevím jestli mu to dokážu říci. Kdyby jste viděli jakou měl starost, abych je více neoddělal a dával na ně pozor. uf uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 A já bláznil mojí drahou polovičku a i sebe, že drží v ruce minimálně 2500 euro. Ale nic to nemění na tom, že se ženě líbí. Nevíte o něčem značkovém do 10000kč nejlépe však za 5000kč. Malém s průhledem ze předu na strojek. Díky. Zítra mu je předám, ale nevím jestli mu to dokážu říci. Kdyby jste viděli jakou měl starost, abych je více neoddělal a dával na ně pozor. uf uf Tak mu to nerikej, jeste si pak bude myslet, ze prave sis nechal a podstrkujes mu fejky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 A já bláznil mojí drahou polovičku a i sebe, že drží v ruce minimálně 2500 euro.... Sorry, nikdy jsem Rolexky v ruce nedržel ale tohle by mi asi došlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 a to dostal nebo si to koupil? pripadne za kolik Básnil o tom jak to jeho manželka a její sestra dostala od tetičky. Uf uf asi se už o hodinkách s ním moc nepobavím. Ale moje Junkers obdivoval. Reakci dám vědět, jestli tedy budu schopnej mu to říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2009 Ale je tady obcas sranda Jak jsem roloval dolu ty fotky, cekal jsem jak vypadaji rolexky, kterym upadla korunka, nez jsem dosel k ciferniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.