Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Ty mas teda nekdy kecy :guiltysmiley:

Tak jak bys to řešil jinak? Jinak to nejde, ale to nemění nic na tom, že jako řešení by tohle bylo naprosto nezrealizotvatelné vím to.

Odesláno

No řekněme si to na rovinu, hodinky si sice kupujeme proto že se nám líbí..ale také proto že chceme zaujmout a je jedno jestli jsou to monstra nebo PO.. A to že mechla mrzí že v nich někdo (at je to kdokoli) vidí fejky chápu. Na druhou stranu je pravda, a pod to se podepíšu že nejdůležitější je to jaký z nich máš pocit TY. Neřešme hlupáky, za ten promrhaný čas to sestojí :)

Odesláno
No řekněme si to na rovinu, hodinky si sice kupujeme proto že se nám líbí..ale také proto že chceme zaujmout...

Já nikoli. Navíc si myslím, že se na fóru najde hodně členů, kteří budou nové hodinky vybírat z méně známých značek.

Návštěvník Tada
Odesláno

Yvaine: Zaujmout? Možná... Ale já zastávám názor, že kolikrát zaujmou méně obvyklé a méně známé hodinky, je to docela znát na mé kolekci.

Odesláno
Já nikoli. Navíc si myslím, že se na fóru najde hodně členů, kteří budou nové hodinky vybírat z méně známých značek.

Což samozřejme nevylučuje méně známé značky :)

Odesláno
Yvaine: Zaujmout? Možná... Ale já zastávám názor, že kolikrát zaujmou méně obvyklé a méně známé hodinky, je to docela znát na mé kolekci.

Je zajímavé že už se mě lidé kolikrát ptali co že to mám na ruce...rolexy? A byly to "jen" monstra. Prostě to beru tak že 99% lidí (ne všichni denně obcují na chronomagu) nemají šajn co vlastně se dá pořídit za hodinky.

Návštěvník Tada
Odesláno
Je zajímavé že už se mě lidé kolikrát ptali co že to mám na ruce...rolexy? A byly to "jen" monstra. Prostě to beru tak že 99% lidí (ne všichni denně obcují na chronomagu) nemají šajn co vlastně se dá pořídit za hodinky.

Mě se ani neptají, většina mých hodinek je tak malých, že v současné době 50mm budíků si jich ani nikdo nevšimne :D

Odesláno
A jak že to je s tebou? Máš originální, nebo fejky?

k tomu byl odkaz na stranku s replikama(ale to ze se sem nesmi davat jsem zjistil bohuzel pozde)

original, ale myslim ze to z toho prvni prispevku bylo jasne....nekolik let jsem mel hodniky znacky Roamer(mam je stale) a tyhle ty jsem proste chtel

Odesláno (upraveno)
fakt se divim ze jsem se sem prihlasil

Ále, občas je to tady fajn. :)

EDIT: Čti hlavně safiho články na úvodní straně a fórum ber jako hospodu. Sem tam se s někým pomeleš a tak... :)

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Ale preci nejde, abych kazdemu vysvetloval originalitu mych hodniek, ketré nejsou zadne repliky A nebo tak!!!

Celá tahle diskuse se mi zdá bejt hodně ujetá. Mě je uplně buřt, jestli si někdo řekne, že to co mám na ruce je fejk. V čem ti to jako má pomoct?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...