New Milis Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Jojo je to těžké. Mě se v práci taky pár lidí ptalo co to mám za hodinky a já: Archimede a oni: co to je za značka a já: německá se švýcarským strojkem a oni: kolik to stálo a já povídám: 11 500 s kovovým tahem a oni: a co to umí a já povídám: no přece to ukazuje kolik je hodin......a jeden mi povídá: ty vole, já teď koupil Seika ve výprodeji v Tescu za 450 a ty mají i stopky a jsou vodotěsné...no jo no...holt lidem, až na pár vyjímek, je úplně jedno jaké nosí hodinky, tedy pokud nějaké vůbec nosí a jestli jsou to fejky nebo nefejky tak je to nezajímá Omlouvám se za hrozný sloh a úpravu vět... Máš říkat: 11 500 s kovovým náramkem, a byl bys ještě za většího exóta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Máš říkat: 11 500 s kovovým náramkem, a byl bys ještě za většího exóta. Jako že bych řekl...mám kovový náramek za 3 500 a hodinky za osmičku...už tak jsem za exota co dá toooooliko peněz za takovou blbost co ukazuje jenom čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Jako že bych řekl...mám kovový náramek za 3 500 a hodinky za osmičku...už tak jsem za exota co dá toooooliko peněz za takovou blbost co ukazuje jenom čas No vidíš a já dal minulý týden 480 jůro za krokouše od Camille Fourneta k dablspitfajrům, nejsi v tom sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Nerek bych chlubit se, ze na ne mam! Ale ze bych se nesnizil k tomu abych nosil repliky a delal, ze na ne mam Souhlas, to je situace ve který bych se děsně styděl a neni jak z toho ven... Já dneska koukal v tramvaji lidem na ruce a to je buď Bentime nebo QQ. Když něco jinýho tak jsou to cizinci, to je pak těžký no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 měl jsem na ruce Strely a vedle sedící kolega v zasedačce: "tyjo, kolik tam máš těch ciferníků? To sou potápěčský od Vietnamce ne?" já se samozřejmě nenechal a bleskově mu odvětil: "jj" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Veselá příhoda.... Byl jsem včera pracovně v Německu a při večeři jsem nachytal jednoho váženého podnikatele z Maďarska na švestkách. Pořád mu lezlo z rukávu něco zajímavého a já to už prostě po skončení formální části večera nevydržel a zeptal se jej, co to má vlastně za hodinky. Moc se mu nechtělo s pravdou ven, ale nakonec je sundal a s výmluvou, že je to dárek od kamaráda je odevzdal do mých ruk a nechal vyfotit.....Že prý má doma originál IWC....hmmmm. Přijel sice novou X5, ale je vidět, že fejků se neštítí i když vím, že to není žádnej žebrák. Bylo jasné, že nosí ten fejk vědomě. Nedovolil si ani zalhat.. Měl docela ostudu. Tak přikládám fotku ať se pobavíte. O Omegách nevím celkem nic, ale tohle bylo docela jasný.... Omlouvám se za (ne)kvalitu fotky, bylo to mobilem a s rozechvělou detektivní rukou.... Cyril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Tak to je ultras! Myslel jsem, ze prachaci kupujou fejky ktere se alespon jako original tvari - aby to nikdo na prvni pohled nepoznal. edit: Co bylo na dynku? E.T. mimozemstan?? Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 jaký má nick??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 To je fakt k pláči. Proč to u nás není jako ve Švýcarsku, kde na třeba na letišti kontrolujou pravost kabelek LV a hodinek, fejky na místě po znaleckém prozkoumání (trvá asi 10 minut) zabaví a majitel ještě dostane tučnou pokutu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 protože bys zasahoval do svobody... hlavně takových vychcánků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 No ale i svoboda má přece nějaké hranice, ne? Třeba když se jedná o porušení něčích práv ke značce, ať už jen pouhým nošením, svoboda by mohla ustoupit. Mám dokonce dojem, že jsem zaslechl že i ve Francii se něco podobného děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 To je fakt k pláči. Proč to u nás není jako ve Švýcarsku, kde na třeba na letišti kontrolujou pravost kabelek LV a hodinek, fejky na místě po znaleckém prozkoumání (trvá asi 10 minut) zabaví a majitel ještě dostane tučnou pokutu? Počkej, to je jako fakt, jo? Neptám se proto, že bych nějaké fejky vlastnil, ale proto, že do Švajcu celkem jezdím a nikdy jsem o tom od nikoho neslyšel a ani nic takového nezažil. Dokonce si nás minule vychutnali 15min. na hranicích, prolezli auto, tašky a vůbec se na nás a naší RZ tvářili tak nějak neobvykle divně. Zrovna jsem jel do Schaffhausenu, tak mě to mrzelo dvojnásobně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Jo, prý se to děje na letišti (asi Zurich, Geneve). Ale do CH jsem ještě neletěl, takže to nemohu potvrdit osobní zkušeností. Auto mi prolézají poměrně běžně, ale ne nějak důkladně, spíš ze zvědavosti. Němci jsou v tomhle horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 No ale i svoboda má přece nějaké hranice, ne? Třeba když se jedná o porušení něčích práv ke značce, ať už jen pouhým nošením, svoboda by mohla ustoupit. Mám dokonce dojem, že jsem zaslechl že i ve Francii se něco podobného děje heh v naší ZOO jde všechno, to už bys měl vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Ale i ZOO potřebuje svého ošetřovatele a krotitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Ale i ZOO potřebuje svého ošetřovatele a krotitele teď, když už není Fejk ředitelem by to možná šlo... , ale pochybuju, jsme přece jenom češi, skulinky si vždycky najdem... my se i na jasně dané zákony nebo pravidla umíme podívat z různých úhlů... a votom to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 jsme přece jenom češi, skulinky si vždycky najdem... my se i na jasně dané zákony nebo pravidla umíme podívat z různých úhlů... no, myslím, že je to jen taková typicky česká "poudačka"... všude je to minimálně stejné, BTW - zastav se někdy tady, v Sofii.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Počkej, to je jako fakt, jo? Neptám se proto, že bych nějaké fejky vlastnil, ale proto, že do Švajcu celkem jezdím a nikdy jsem o tom od nikoho neslyšel a ani nic takového nezažil. Dokonce si nás minule vychutnali 15min. na hranicích, prolezli auto, tašky a vůbec se na nás a naší RZ tvářili tak nějak neobvykle divně. Zrovna jsem jel do Schaffhausenu, tak mě to mrzelo dvojnásobně.... Je to tak. Někde na fóru je i odkaz na příslušný článek ve švýcarském tisku. Na letišti v Paříži máš zase tabule s informací o výši pokuty, kterou dostaneš za NÁKUP A NOŠENÍ faků. Jen do nich. Kde není poptávka, není i nabídka. Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 jo, to musí být teprve mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motostrada Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 Jojo je to těžké. Mě se v práci taky pár lidí ptalo co to mám za hodinky a já: Archimede a oni: co to je za značka a já: německá se švýcarským strojkem a oni: kolik to stálo a já povídám: 11 500 s kovovým tahem a oni: a co to umí a já povídám: no přece to ukazuje kolik je hodin......a jeden mi povídá: ty vole, já teď koupil Seika ve výprodeji v Tescu za 450 a ty mají i stopky a jsou vodotěsné...no jo no...holt lidem, až na pár vyjímek, je úplně jedno jaké nosí hodinky, tedy pokud nějaké vůbec nosí a jestli jsou to fejky nebo nefejky tak je to nezajímá Omlouvám se za hrozný sloh a úpravu vět... vůbec bych se nedivil,kdyby ty jeho seika byly fake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se