Přejít na obsah

Reportáž psaná Pinkgoldem

Apep

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Byli jsme se ženou a s PinkGoldy na výstavě Hodiny a klenoty, reportáž je na jiném místě, zde pouze několik rodinných snímků :), na kterých jsme všichni tři, i když se to na první pohled nezdá :)

post-3657-1254845711.jpg

post-3657-1254845740.jpg

post-3657-1254846315.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pinkgoldy se hlásí momentálně z Francie, první fotka z taxíku v Paříži, druhá z vlaku, další z odpolední procházky po Orléans, fotky u Johanky z Arcu, včetně záběru jedné nabídky v místním bazaru, no nekup to .. :-)

PS: Omlouvám se za velikost některých fotek z Řecka a z výstavy Hodinky a klenoty v Praze ...

post-3657-1255295493.jpg

post-3657-1255295585.jpg

post-3657-1255295611.jpg

post-3657-1255295633.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Mě se líbí hrozně moc tyhle fotky z cest. Jsem prostě infantilní, ale fotky mých oblíbených pilotek od Steinhartu vidět třeba vedle Ještědu a pak vedle Eiffelovky....prostě hrozně mě to bere a uklidňuje mě to. Paráda. Díky moc.

Apepe ta Tvoje fotka ,jak sedíš v autě a hodinky lehce svítí. Tam ty Pingoldy vypadají hrozně nenuceně a luxusně. Je to dřina kluci, já vím, ale jen tak dál. :D

Jak přestanu krysařit v kanclu, snad taky něco časem nafotím. Díky.

PS: Co takhle pokus o netypické aranže fotek na cestách. To by mě bavilo. Snad najdu taky čas... :guitar:

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

Gorg napsal:
Mě se líbí hrozně moc tyhle fotky z cest. Jsem prostě infantilní, ale fotky mých oblíbených pilotek od Steinhartu vidět třeba vedle Ještědu a pak vedle Eiffelovky....prostě hrozně mě to bere a uklidňuje mě to. Paráda. Díky moc.

Apepe ta Tvoje fotka ,jak sedíš v autě a hodinky lehce svítí. Tam ty Pingoldy vypadají hrozně nenuceně a luxusně. Je to dřina kluci, já vím, ale jen tak dál. :D

Jak přestanu krysařit v kanclu, snad taky něco časem nafotím. Díky.

PS: Co takhle pokus o netypické aranže fotek na cestách. To by mě bavilo. Snad najdu taky čas... :guitar:

Gorgi, velké díky za mne i za ostatní chronosteinhartkolegy za ocenění naší práce :) pro dobrou věc, budeme se snažit i dál :)

post-3657-1256289908.jpg

post-3657-1256289929.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Škoda, že fotky z Paříže nejsou vetší a navrch je posíláš přes správu příloh, pak se fotky rozhází. Nechceš recept, jak dostat fotky na chronomag pomocí xs.to ?

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Snow napsal:
 Škoda, že fotky z Paříže nejsou vetší a navrch je posíláš přes správu příloh, pak se fotky rozhází. Nechceš recept, jak dostat fotky na chronomag pomocí xs.to ?

Ony se rozhazi jen v pripade, ze je clovek po uploadu do spravy priloh uz nijak neumistuje v textu. To se pak jejich poradi ridi nejakym podivnym pravidlem. Ale kdyz si je clovek vsechny natahne do fora, a pak je umisti primo do textu tam, kam chce, pomoci rozbaleni roletky spravy priloh a kliknuti mysi na danou fotku v seznamu priloh, tak se mu tag s fotkou umisti do textu na aktualni pozici kurzoru. A tedy i tam, kam autor chce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
  skalis napsal:
Ony se rozhazi jen v pripade, ze je clovek po uploadu do spravy priloh uz nijak neumistuje v textu. To se pak jejich poradi ridi nejakym podivnym pravidlem. Ale kdyz si je clovek vsechny natahne do fora, a pak je umisti primo do textu tam, kam chce, pomoci rozbaleni roletky spravy priloh a kliknuti mysi na danou fotku v seznamu priloh, tak se mu tag s fotkou umisti do textu na aktualni pozici kurzoru. A tedy i tam, kam autor chce.

Jasně, proč by ne, ale na xs.to přece není také nic špatného. Navíc mohou být fotografie větší, protože přes fórum jde nahrát jen omezená velikost a xs.to nezatěžuje domácí server. 

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Apepe, pošli prosím větší tuhle fotku a nějakou tu zlatou sochu, ideální by bylo všechny fotky z Paříže, jsou moc malé a mrzí mě to a myslím si, že nejen mě. Moc by se mi také líbíl obrázek z letadla. 

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  Snow napsal:
Jasně, proč by ne, ale na xs.to přece není také nic špatného. Navíc mohou být fotografie větší, protože přes fórum jde nahrát jen omezená velikost a xs.to nezatěžuje domácí server.

Tam je ještě jeden problém. Když to nahraješ přes xs.to nebo třeba imageshack, za rok tam ty fotky pravděpodobně už nebudou. A pak něco hledáš ve starších příspěvcích a je to bez fotek, kdežto fotky nahrané přes Chronomag zůstávají.

Odkaz ke komentáři

Ty maličké fotky byly jen náhledy zkopírované z adresáře na mém PC, větší fotky tam dávám samozřejmě přes správu příloh, jiný způsob jsem zatím nezkoušel. Pokud jde o samotnou velikost fotek, tak se mi už párkrát stalo, že některé fotky byly pro nadměrnou velikost moderátory odstraněny - takže jejich normální velikost teď napřed zmenšuji, než je sem hodím.

post-3657-1256293370.jpg

Do textu jsem to zatím dávat na konkrétní místo nezkoušel. Teď to tedy zkusím :)

Edit: Takže jsem to zkusil "a vono to šlo" ... "a vono to šlo porád" :) Takže jo.

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Snow napsal:
Apepe, pošli prosím větší tuhle fotku a nějakou tu zlatou sochu, ideální by bylo všechny fotky z Paříže, jsou moc malé a mrzí mě to a myslím si, že nejen mě. Moc by se mi také líbíl obrázek z letadla. 

Dobře, přání rád splním, .....

post-3657-1256295365.jpg

těch fotek z Paříže mám spoustu, v původní velikosti je sem ale dát nemůžu a všechny jsem ještě nestačil zmenšit - ale nějakou tu zlatou sochu ap. dneska ještě stihnout můžu :)

post-3657-1256294596.jpg post-3657-1256294621.jpg post-3657-1256294644.jpg post-3657-1256294664.jpg post-3657-1256294702.jpg post-3657-1256294728.jpg post-3657-1256294770.jpg post-3657-1256294803.jpgpost-3657-1256294829.jpg post-3657-1256294863.jpg post-3657-1256294980.jpg post-3657-1256295004.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...