Andreas.ks Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Výpadovka Malá/Velká Chuchle směr Mníšek pod Brdu. Staveniště - obchvat prahy Lahovice - Komořany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Andreas.ks napsal: Výpadovka Malá/Velká Chuchle směr Mníšek pod Brdu. Staveniště - obchvat prahy Lahovice - Komořany... Přesně To už chce něco těžšího .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 ... já vím, že to už bylo řečeno, kde jsem byl na té služebce, že to bylo v Krušných horách, ale kdo uhodne jako první, kde je přesně ta chata, tak má u mne pivo .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Moje hodinky si zijou skromeji a CR skoro neopousteji. Ale sem tam je vezmeme ze vsi na nakupy do mesta (kdo pozna nakupaky, muze si koupit zmrzlinu) a nebo alespon na nadrazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 2. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Posilam vsem chronomagikum hodne pozdravu ze Samosu :-) Apep PS: Ona mi tam z PDAcka nejde vlozit zadna fotka :-0 ... nekoho asi poprosim o pomoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 Zde "foto-Apepáto", dokumentující, jak a kde si lebedí Apepovy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Hlásím, že Steinhart dnes dorazil na Ještěd. Přidávám fotografie. Z toho Snowe plyne, že tě Steinharty obkličujou už i ze severu Už na ně šetříš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Pinkgoldy byly přes víkend zase na výletě v Sinsheimu (http://www.technik-museum.de/museum_sinsheim_english.html) a pak se smutně vracely v pondělí zpátky, protože musely už v úterý (včera) opět do práce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 (upraveno) Byli jsme se ženou a s PinkGoldy na výstavě Hodiny a klenoty, reportáž je na jiném místě, zde pouze několik rodinných snímků , na kterých jsme všichni tři, i když se to na první pohled nezdá Upraveno 6. října 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 11. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 (upraveno) Pinkgoldy se hlásí momentálně z Francie, první fotka z taxíku v Paříži, druhá z vlaku, další z odpolední procházky po Orléans, fotky u Johanky z Arcu, včetně záběru jedné nabídky v místním bazaru, no nekup to .. :-) PS: Omlouvám se za velikost některých fotek z Řecka a z výstavy Hodinky a klenoty v Praze ... Upraveno 11. října 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Jen malá ukázka z cesty z Orléans domů, krátká zastávka v Paříži .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Mě se líbí hrozně moc tyhle fotky z cest. Jsem prostě infantilní, ale fotky mých oblíbených pilotek od Steinhartu vidět třeba vedle Ještědu a pak vedle Eiffelovky....prostě hrozně mě to bere a uklidňuje mě to. Paráda. Díky moc. Apepe ta Tvoje fotka ,jak sedíš v autě a hodinky lehce svítí. Tam ty Pingoldy vypadají hrozně nenuceně a luxusně. Je to dřina kluci, já vím, ale jen tak dál. Jak přestanu krysařit v kanclu, snad taky něco časem nafotím. Díky. PS: Co takhle pokus o netypické aranže fotek na cestách. To by mě bavilo. Snad najdu taky čas... Upraveno 19. října 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Gorg napsal: Mě se líbí hrozně moc tyhle fotky z cest. Jsem prostě infantilní, ale fotky mých oblíbených pilotek od Steinhartu vidět třeba vedle Ještědu a pak vedle Eiffelovky....prostě hrozně mě to bere a uklidňuje mě to. Paráda. Díky moc. Apepe ta Tvoje fotka ,jak sedíš v autě a hodinky lehce svítí. Tam ty Pingoldy vypadají hrozně nenuceně a luxusně. Je to dřina kluci, já vím, ale jen tak dál. Jak přestanu krysařit v kanclu, snad taky něco časem nafotím. Díky. PS: Co takhle pokus o netypické aranže fotek na cestách. To by mě bavilo. Snad najdu taky čas... Gorgi, velké díky za mne i za ostatní chronosteinhartkolegy za ocenění naší práce pro dobrou věc, budeme se snažit i dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) Škoda, že fotky z Paříže nejsou vetší a navrch je posíláš přes správu příloh, pak se fotky rozhází. Nechceš recept, jak dostat fotky na chronomag pomocí xs.to ? Upraveno 23. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Snow napsal: Škoda, že fotky z Paříže nejsou vetší a navrch je posíláš přes správu příloh, pak se fotky rozhází. Nechceš recept, jak dostat fotky na chronomag pomocí xs.to ? Ony se rozhazi jen v pripade, ze je clovek po uploadu do spravy priloh uz nijak neumistuje v textu. To se pak jejich poradi ridi nejakym podivnym pravidlem. Ale kdyz si je clovek vsechny natahne do fora, a pak je umisti primo do textu tam, kam chce, pomoci rozbaleni roletky spravy priloh a kliknuti mysi na danou fotku v seznamu priloh, tak se mu tag s fotkou umisti do textu na aktualni pozici kurzoru. A tedy i tam, kam autor chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) skalis napsal: Ony se rozhazi jen v pripade, ze je clovek po uploadu do spravy priloh uz nijak neumistuje v textu. To se pak jejich poradi ridi nejakym podivnym pravidlem. Ale kdyz si je clovek vsechny natahne do fora, a pak je umisti primo do textu tam, kam chce, pomoci rozbaleni roletky spravy priloh a kliknuti mysi na danou fotku v seznamu priloh, tak se mu tag s fotkou umisti do textu na aktualni pozici kurzoru. A tedy i tam, kam autor chce. Jasně, proč by ne, ale na xs.to přece není také nic špatného. Navíc mohou být fotografie větší, protože přes fórum jde nahrát jen omezená velikost a xs.to nezatěžuje domácí server. Upraveno 23. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) Apepe, pošli prosím větší tuhle fotku a nějakou tu zlatou sochu, ideální by bylo všechny fotky z Paříže, jsou moc malé a mrzí mě to a myslím si, že nejen mě. Moc by se mi také líbíl obrázek z letadla. Upraveno 23. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Snow napsal: Jasně, proč by ne, ale na xs.to přece není také nic špatného. Navíc mohou být fotografie větší, protože přes fórum jde nahrát jen omezená velikost a xs.to nezatěžuje domácí server. Tam je ještě jeden problém. Když to nahraješ přes xs.to nebo třeba imageshack, za rok tam ty fotky pravděpodobně už nebudou. A pak něco hledáš ve starších příspěvcích a je to bez fotek, kdežto fotky nahrané přes Chronomag zůstávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) Ty maličké fotky byly jen náhledy zkopírované z adresáře na mém PC, větší fotky tam dávám samozřejmě přes správu příloh, jiný způsob jsem zatím nezkoušel. Pokud jde o samotnou velikost fotek, tak se mi už párkrát stalo, že některé fotky byly pro nadměrnou velikost moderátory odstraněny - takže jejich normální velikost teď napřed zmenšuji, než je sem hodím. Do textu jsem to zatím dávat na konkrétní místo nezkoušel. Teď to tedy zkusím Edit: Takže jsem to zkusil "a vono to šlo" ... "a vono to šlo porád" Takže jo. Upraveno 23. října 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 (upraveno) Snow napsal: Apepe, pošli prosím větší tuhle fotku a nějakou tu zlatou sochu, ideální by bylo všechny fotky z Paříže, jsou moc malé a mrzí mě to a myslím si, že nejen mě. Moc by se mi také líbíl obrázek z letadla. Dobře, přání rád splním, ..... těch fotek z Paříže mám spoustu, v původní velikosti je sem ale dát nemůžu a všechny jsem ještě nestačil zmenšit - ale nějakou tu zlatou sochu ap. dneska ještě stihnout můžu Upraveno 23. října 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se