abbot Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Nedokázal by mi prosím někdo poradit, jak očíslovat jen část textu z celého dokumentu? Musel jsem tam někde něco zaškrtnout špatně, protože jsem to rozdělil do oddílu, ale čísluje mi to neustále a od 2 (mám zaškrtnuto číslování od 1) a já netušim proč ... Díky za každou radu ....
redd Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Rozdělit dokument na jednotlivé oddíly, vyplnout provázanost zápatí a záhlaví (nesmí být stejné jako minulé), pak by to mělo fungovat...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Nedokázal by mi prosím někdo poradit, jak očíslovat jen část textu z celého dokumentu? Musel jsem tam někde něco zaškrtnout špatně, protože jsem to rozdělil do oddílu, ale čísluje mi to neustále a od 2 (mám zaškrtnuto číslování od 1) a já netušim proč ... Díky za každou radu .... S něčím podobným jsem taky nedávno bojoval... stále mi to číslovalo znovu a od 2! Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem zkopíroval pouze text do nového dokumentu a pak už to šlo
abbot Odesláno 19. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Díky moc za rady, překopírovat to nešlo, protože si to tahalo s sebou nastavení z minulýho dokumentu, ale povedlo se mi to vyřešit tak, že sem dal začít od 0 a ono se to posunulo ze 2 na 1, takže tohle je vyřešeno. Akorát vznikl nový problém a to je očíslování předchozího i následujícího oddílu a ty já číslovat vůbec nechci a když to dám vymazat ze zápatí, tak se mi smaže číslování i v prost¨řední části, kterou očíslovanou mít chci ...
VS Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 (upraveno) Díky moc za rady, překopírovat to nešlo, protože si to tahalo s sebou nastavení z minulýho dokumentu, ale povedlo se mi to vyřešit tak, že sem dal začít od 0 a ono se to posunulo ze 2 na 1, takže tohle je vyřešeno. Akorát vznikl nový problém a to je očíslování předchozího i následujícího oddílu a ty já číslovat vůbec nechci a když to dám vymazat ze zápatí, tak se mi smaže číslování i v prost¨řední části, kterou očíslovanou mít chci ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června 2009 uživatelem VS
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Hmmm teď mě napadlo kulišácké řešení... nejdříve si očísluj prázdné stránky a vytiskni je, poté ty očíslované stránky vlož opět do tiskárny a vytiskni text bez číslování... No a pokud to chceš mít správně i v počítači, tak to fakt nevím...zavolej do microsoftu
abbot Odesláno 19. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Hmmm teď mě napadlo kulišácké řešení... nejdříve si očísluj prázdné stránky a vytiskni je, poté ty očíslované stránky vlož opět do tiskárny a vytiskni text bez číslování... No a pokud to chceš mít správně i v počítači, tak to fakt nevím...zavolej do microsoftu Tisknout BP budu až po víkendu, teď to potřebuju vložit do školního systému ... Ad vs díky moc hned na to mrknu a zkusim ...
abbot Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Všem moc děkuji za rady a pomoci, vcše vyřešeo očíslováno a odevzdáno ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se