Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

za boha si nemuzu vzpomenout na jmeno hodinare. jedine co vim je to, ze pan je starsi. kdysi jsem se dostal na web nejakyho cloveka co si u nej nechal delat hodinky a cekal na ne asi 2 roky. na jeho blogu pak byla dlouha foto reportaz z predani tech hodinek. ten odkaz byl i tady na fotu. dela "spolecenske" hodinky a jen par kusu.

nevzpomene si na to nekdo z vas?

Návštěvník YPO
Odesláno
Není to od tebe úplně fér, že tady zveřejňuješ mou osobní webovou stránku.

ty wole už k tobě nikdy nejdu :eek: :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno
Dyť se ti u mě na kafíčku dycinky tak líbilo.

no kafíčko je dobrý, ale teprve teď mi došlo proč mi nechceš půjčovat lžíci na boty a musím se ohýbat :gora:

Odesláno
no kafíčko je dobrý, ale teprve teď mi došlo proč mi nechceš půjčovat lžíci na boty a musím se ohýbat :gora:

:thumbsup_anim:

Není to od tebe úplně fér, že tady zveřejňuješ mou osobní webovou stránku.

Ona stejne ted jak tak koukam nefunguje, si to asi nejak vypojil, aby se chudak 911 nemohl podivat na ten clanek..

Odesláno

Hele, kdyby ti to vadilo, tak by ses po šestnáctý už neohnul, že.

:thumbsup_anim:

Ona stejne ted jak tak koukam nefunguje, si to asi nejak vypojil, aby se chudak 911 nemohl podivat na ten clanek..

Přesně tak, odpojil jsem to, protože nechci, aby všichni viděli i mé další fotky. Je to i v rámci tvého dobra, protože jsem tam dal tu naši společnou :wub:

Odesláno
no a moje puvodni myslenka skoncila v prd*li a to doslova :D

Bakere, Viktore, kde ste? vy si to musite pamatovat

Clovek mu da konkretni odpoved vcetne odkazu a fotky a on je porad nespokojenej.. tak ja uz nevim co ti na to mam rict :)

Odesláno

mam takovy pocit, ze ten chlap co mel tu fotoreportaz a jel si pro ne do jeho male dilny ve nejake vile, tak to byly hodinky podobne stylu Jaquet Droz. a myslim byly modre.

Návštěvník YPO
Odesláno
lolohha je plnej web, přes fotbal až po fotky... ségru má na fejsbůku... no a ta fotka s Ypem tady ve vlákně... se nedivim, že se tak naštval...

a to eště nevíš , že nás fotil kibi a cyber mu držel stativ :D

Odesláno
Je tu na fóru někdo, kdo má stejně blbej nick jako já?

ja myslim ze je dokonalej. hlavne v telefonu. ahoj tady loloh h :D ja myslel ze se poseru kdyz sem to slysel.

Odesláno
Je tu na fóru někdo, kdo má stejně blbej nick jako já?

Asi ne, takhle blbej nick muzes mit totiz jenom ty :lol2:

TAK KRALEM VYHLEDAVANI A MISTR PAMETI SE STAVA LOLOHH

Ja se taky trefil, to uz sis mohl safiho temata projet kdyz jsi dostal takovouhle indicii!!! :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...