911 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 za boha si nemuzu vzpomenout na jmeno hodinare. jedine co vim je to, ze pan je starsi. kdysi jsem se dostal na web nejakyho cloveka co si u nej nechal delat hodinky a cekal na ne asi 2 roky. na jeho blogu pak byla dlouha foto reportaz z predani tech hodinek. ten odkaz byl i tady na fotu. dela "spolecenske" hodinky a jen par kusu. nevzpomene si na to nekdo z vas?
spiderer Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Myslim, ze ten hodinar byl lolohh, odkaz na foru uz asi nenajdu, ale podarilo se mi najit jeho osobni web kde by to snad melo byt vsechno: www.naked-and-nudity-lolohh-privat-web-page.eu akorat uz nevim, kterej z nich ten lolohh je..
911 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Myslim, ze ten hodinar byl lolohh, odkaz na foru uz asi nenajdu, ale podarilo se mi najit jeho osobni web kde by to snad melo byt vsechno: www.naked-and-nudity-lolohh-privat-web-page.eu akorat uz nevim, kterej z nich ten lolohh je.. ten te asi zlomi vejpul az te potka
lolohh Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Myslim, ze ten hodinar byl lolohh, odkaz na foru uz asi nenajdu, ale podarilo se mi najit jeho osobni web kde by to snad melo byt vsechno: www.naked-and-nudity-lolohh-privat-web-page.eu akorat uz nevim, kterej z nich ten lolohh je.. Není to od tebe úplně fér, že tady zveřejňuješ mou osobní webovou stránku.
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Není to od tebe úplně fér, že tady zveřejňuješ mou osobní webovou stránku. ty wole už k tobě nikdy nejdu
lolohh Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 ty wole už k tobě nikdy nejdu Dyť se ti u mě na kafíčku dycinky tak líbilo.
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Dyť se ti u mě na kafíčku dycinky tak líbilo. no kafíčko je dobrý, ale teprve teď mi došlo proč mi nechceš půjčovat lžíci na boty a musím se ohýbat
spiderer Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 no kafíčko je dobrý, ale teprve teď mi došlo proč mi nechceš půjčovat lžíci na boty a musím se ohýbat Není to od tebe úplně fér, že tady zveřejňuješ mou osobní webovou stránku. Ona stejne ted jak tak koukam nefunguje, si to asi nejak vypojil, aby se chudak 911 nemohl podivat na ten clanek..
Dantechno Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 (upraveno) Chtel jsem poprosit loloha aby aktivoval ty stranky, rad bych si je procetl. Upraveno 18. června 2009 uživatelem Dantechno
lolohh Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 no kafíčko je dobrý, ale teprve teď mi došlo proč mi nechceš půjčovat lžíci na boty a musím se ohýbat Hele, kdyby ti to vadilo, tak by ses po šestnáctý už neohnul, že. Ona stejne ted jak tak koukam nefunguje, si to asi nejak vypojil, aby se chudak 911 nemohl podivat na ten clanek.. Přesně tak, odpojil jsem to, protože nechci, aby všichni viděli i mé další fotky. Je to i v rámci tvého dobra, protože jsem tam dal tu naši společnou
911 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 no a moje puvodni myslenka skoncila v prd*li a to doslova Bakere, Viktore, kde ste? vy si to musite pamatovat
spiderer Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 no a moje puvodni myslenka skoncila v prd*li a to doslova Bakere, Viktore, kde ste? vy si to musite pamatovat Clovek mu da konkretni odpoved vcetne odkazu a fotky a on je porad nespokojenej.. tak ja uz nevim co ti na to mam rict
911 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 mam takovy pocit, ze ten chlap co mel tu fotoreportaz a jel si pro ne do jeho male dilny ve nejake vile, tak to byly hodinky podobne stylu Jaquet Droz. a myslim byly modre.
spiderer Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Tak ted uz vim presne co myslis, na to vlakno si vzpominam, a jestli se nepletu, nedaval to sem nahodou safi? Zkus mu napsat, pokud to byl on tak si vzpomene
911 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 TAK KRALEM VYHLEDAVANI A MISTR PAMETI SE STAVA LOLOHH jednalo se o Philippe Dufour http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7855&hl= a tady je ta reportaz http://mywatches.free.fr/dufour.html ale vlakno to bylo nesmiren poucne. dovedeli jsme se osobni stranky lolohha, a nejake blizsi info o ypovi, spidererovi... asi zase neco vymyslim
lolohh Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Je tu na fóru někdo, kdo má stejně blbej nick jako já?
bandicoot Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 lolohha je plnej web, přes fotbal až po fotky... ségru má na fejsbůku... no a ta fotka s Ypem tady ve vlákně... se nedivim, že se tak naštval...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 lolohha je plnej web, přes fotbal až po fotky... ségru má na fejsbůku... no a ta fotka s Ypem tady ve vlákně... se nedivim, že se tak naštval... a to eště nevíš , že nás fotil kibi a cyber mu držel stativ
911 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Je tu na fóru někdo, kdo má stejně blbej nick jako já? ja myslim ze je dokonalej. hlavne v telefonu. ahoj tady loloh h ja myslel ze se poseru kdyz sem to slysel.
spiderer Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Je tu na fóru někdo, kdo má stejně blbej nick jako já? Asi ne, takhle blbej nick muzes mit totiz jenom ty TAK KRALEM VYHLEDAVANI A MISTR PAMETI SE STAVA LOLOHH Ja se taky trefil, to uz sis mohl safiho temata projet kdyz jsi dostal takovouhle indicii!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se