Apep Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Tak letité opotřebení by měli pořešit v rámci přípravy na zlacení, o tom to celé je... No nic, posílám to tam tedy znovu a uvidíme.
Apep Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Tak jsme dnes nakonec se ženou na výstavu 600 let orloje nešli, už bychom tam přijeli později, hodinky ale jako takové zkrátka nepřišly. Začal jsem s balením balíčku pro Davida, když žena navrhla zkusit hodinky přeleštit přípravkem Auron (viz obrázek níže) ? ?a vono to šlo? ? - je ale fakt, že u těch jedněch už dost těžko, zvláště to šlo špatně na korunce. Ale nějak jsem si s tím pohrál a je jasné, že to Davidovi nemá cenu posílat, když to je možné vyřešit takhle. Jen se musím v klenotnictví nebo někde zeptat, jestli se ještě nějaký takový čistící prostředek, jako byl ten Auron, dá sehnat.A už je mi taky jasné, že jsem si to zavinil sám tím, že jsem hodinky měl celý ten rok, až na krátkodobé výjimky, uloženy v celofánových sáčcích v krabičce od Davida. Nemohl k nim vzduch, atd., přesně, jak je to popsáno na zadní straně krabičky od Auronu.
financ Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Tak jsme dnes nakonec se ženou na výstavu 600 let orloje nešli, už bychom tam přijeli později, hodinky ale jako takové zkrátka nepřišly. Začal jsem s balením balíčku pro Davida, když žena navrhla zkusit hodinky přeleštit přípravkem Auron (viz obrázek níže) ? ?a vono to šlo? ? - je ale fakt, že u těch jedněch už dost těžko, zvláště to šlo špatně na korunce. Ale nějak jsem si s tím pohrál a je jasné, že to Davidovi nemá cenu posílat, když to je možné vyřešit takhle. Jen se musím v klenotnictví nebo někde zeptat, jestli se ještě nějaký takový čistící prostředek, jako byl ten Auron, dá sehnat. A už je mi taky jasné, že jsem si to zavinil sám tím, že jsem hodinky měl celý ten rok, až na krátkodobé výjimky, uloženy v celofánových sáčcích v krabičce od Davida. Nemohl k nim vzduch, atd., přesně, jak je to popsáno na zadní straně krabičky od Auronu. Auron se dá pořád koupit . I když už nee za 2 Kčs, mají to v prodejnách barvy laky. Vatičku i tekutý
Apep Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Auron se dá pořád koupit . I když už nee za 2 Kčs, mají to v prodejnách barvy laky. Vatičku i tekutý Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se