Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Výherce slušně poděkoval za upozornění a prý to bude nějak řešit. Zbytek je na něm.......
abbot Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 No nvm, to že se upozorňují admini na fake aukce oceňuju, ale tohle mi přijde sprostý. Když je kupující de..l a nic si o věci, co kupuje nezjistí, je to pouze jeho problém...Tohle je aukce a nikdo nikoho nenutí přihazovat, někdy člověk prodá věc nad cenou a jindy jde zas otrávenej na poštu s věcí za 20 a radši by jí hodil do koše, než mít starosti Psát někomu po prodeji je jako stoupnout si před kasu v koscomu a říkat lidem, co tahaj prkenici, že na ebayi je to za 1/3...
pavča Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 To jo, ale když prostě nezaplatí, tak s nim nikdo nic neudělá - maximálně dostane negativní hodnocení a za jedno ho neodstaví. Už několikrát se mi stalo, že kupující po vyhrané aukci přestal komunikovat. To je pravda, takovéto případy řeší Aukro velice vlažně až do ztracena. Já jsem kdysi vyhrál aukci, kde nějaká paní prodávala věc, která má běžně cenu cca 12.000,- Kč, a začala od asi 100,- Kč, no a ono to vylezlo asi na 1.500,- Kč a s touto částkou jsem aukci vyhrál. Paní se neozvala, tak jsem jí zavolal, ona se začala hrozně rozčilovat, že za takovou cenu to neprodá, že není blbec, ať si prý sětžuji na Aukru. Tak jsem tam napsal dotaz a oni mi odpověděli, že cena je skutečně nereálně nízká a že je logické, že to paní neprodá, abych ji dal negativní hodnocení a tím že to končí.
bohush Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 No nvm, to že se upozorňují admini na fake aukce oceňuju, ale tohle mi přijde sprostý. Když je kupující de..l a nic si o věci, co kupuje nezjistí, je to pouze jeho problém...Tohle je aukce a nikdo nikoho nenutí přihazovat, někdy člověk prodá věc nad cenou a jindy jde zas otrávenej na poštu s věcí za 20 a radši by jí hodil do koše, než mít starosti Psát někomu po prodeji je jako stoupnout si před kasu v koscomu a říkat lidem, co tahaj prkenici, že na ebayi je to za 1/3... Souhlasím, prodejce se asi sám divil co že se mu to podařilo a vy mu ten kšeft století takhle zkazíte
utrejch Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Taky mi prijde, ze se zbytecne pletete do cizich veci ...
Apep Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 (upraveno) Taky mi prijde, ze se zbytecne pletete do cizich veci ... Nemít určitou průpravu odsud, tak by se mi ty "Sporty III" na tom Aukru asi taky líbily. Kdybych ale zase o nějakém Aukru vůbec věděl, vím o něm odsud Na druhou stranu, on tam ale ten prodejce má jinak ale docela dobré nabídky v těch svých ostatních aukcích ... Nebo ne? Edit: Oprava překlepu. Upraveno 22. června 2009 uživatelem Apep
pavča Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Můj náhled na věc je také takový, že se není dobré míchat do výběru a nákupu jiných, pokud nepožádají o radu. Na Aukru se prodává hodně věcí nad cenou i pod cenou, která je v běžné obchodní síti a je to věc každého kupujícího i prodávajícího. Prodávající prodá rád vysoko a má na to právo, protože našel vhodného kupce, a opačně kupující koupí rád nízko, protože našel takového prodejce. Existuje vůbec něco jako objektivní cena? Naprostá většina výrobků se prodává za ceny, které ještě trh snese a jsme natahováni na cenách skoro pořád a skoro všude a jsme víceméně spokojeni. Teď si vezměte, že upozorněním kupujícího, že koupil špatně, jste mu zkazili radost, kterou ve své nevědomosti mohl z hodinek mít. Stojí to za to?
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 mno....pán byl velmi překvapen.....z toho,co psal......a každý není chronomagor.......kdybych si toho všimnul dříve,než aukce skončila,napsal bych mu ...... Sprostý by mi přišlo,kdyby je ten prodejce bez uzardění za těch 5k prodal..... Stalo se,je zbytečný se v tom nimrat........vaše názory respektuji,nicméně nesouhlasím a zařídil jsem se dle sebe a svého pohledu na věc.
spiderer Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Ta aukce zacinala na cene 1400, coz je vzhledem k jejich cene na webu +/- normalni.. To, ze tam prisli dalsi kupujici (asi ne zadni honici aukci do zasadnich vysin podle hodnoceni) a davali nabidky ktere jim prisly rozumne a za ktere chteli hodinky koupit je naprosto normalni a nevidim duvod, proc by (pokud prodejce nikoho neoklamal stavem, originalitou apod) mel byt nekdo varovan a mel rusit aukci, ktere se podle podminek dobrovolne zucastnil.. Pro prodejce, pokud si to ten clovek nekoupi to bude jenom voser s aukrem o tom, ze bude muset psat po nejakych casovych intervalech na aukro, ze vec neni prodana, ze poslal upozorneni kupujicimu, ze zada vraceni penez ktere se mu strhly z uctu jako provize aukru a cekat nez se mu vrati atd - tech kroku je celkem dost a je to operace na mesic+ V tomhle pripade pokud jsou kupujici dementi - je to jejich problem, nic jinyho a psat jim at porusi pravidla je kokotina, sorry, ale je to tak! Kdyby tam nekdo prihazoval na vintazni Omegy, ktery maj realnou "ebay" cenu 2000 Kc a chtel by je za 10k tak mu nikdo nenapise ani hovno, nechapu proc v tomhle pripade je tady tolik iniciativy.. jak se rika, za blbost se plati a clovek kterej neco kupuje si ma zjistit co kupuje a za kolik a nebo se smirit s tim, ze nenakoupi nejvyhodneji.. Takze za tuhle iniciativu mate u me panove palec dolu!..
Karlos Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Taky mi prijde, ze se zbytecne pletete do cizich veci ... Přesně. Co se stalo s fórem gentlemanů? Tady si taky ceny nekomentujeme, tak proč někomu cizímu ano?
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 V tomhle pripade pokud jsou kupujici dementi - je to jejich problem, nic jinyho a psat jim at porusi pravidla je kokotina, sorry, ale je to tak! však jsem mu taky nepsal,aby porušil pravidla.....jen jsem mu poslal link na ty hodinky......aby věděl. Argumentovat tím,že jsou kupující dementi a že jim to patří...mno...to snad ne?! Asi mám holt jinak nastavený hodnoty....nějakej palec dolů mne v tomhle případě absolutně netrápí.
Karlos Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 však jsem mu taky nepsal,aby porušil pravidla.....jen jsem mu poslal link na ty hodinky......aby věděl. Hmm, ale určitě bys nechtěl, aby někdo udělal to samý, až budeš ty prodávat něco tady na chronomagu, že ne?
spiderer Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 však jsem mu taky nepsal,aby porušil pravidla.....jen jsem mu poslal link na ty hodinky......aby věděl. Argumentovat tím,že jsou kupující dementi a že jim to patří...mno...to snad ne?! Asi mám holt jinak nastavený hodnoty....nějakej palec dolů mne v tomhle případě absolutně netrápí. Kupujiciho prece nikdo nenutil prihazovat na aukci na takovouhle cenu, pokud se rozhodl prihodit, souhlasil s podminkami aukce a tudiz by dle pravidel mel vydrazene zbozi odebrat..tecka.. Psat nekomu, ze je to drahy, ze jinde se to da koupit levneji mozny samozrejme je, ale nevidim k tomu duvod - nebo snad takhle hlidate cely aukro, nebo pouze hodinky, nebo pouze cinsky hodinky PRIM? Delejte si kdo co chcete, me to pripada jako debilita, nic vic, nic min..
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Hmm, ale určitě bys nechtěl, aby někdo udělal to samý, až budeš ty prodávat něco tady na chronomagu, že ne? won to někdy není žádný honey ani tady
hciq Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 (upraveno) však jsem mu taky nepsal,aby porušil pravidla.....jen jsem mu poslal link na ty hodinky......aby věděl. Argumentovat tím,že jsou kupující dementi a že jim to patří...mno...to snad ne?! Asi mám holt jinak nastavený hodnoty....nějakej palec dolů mne v tomhle případě absolutně netrápí. Ty vole, jak to máš nastavený ty svoje hodnoty, někdo si koupí hoďky a zřejmě z toho má i radost, no a ty ještě zatepla než mu dojdou nabonzuješ, že je vedle v krámu maj za třetinu a že to všechno je nečesté a nesportovní. No a tím ho vlastně vo hodně připravíš. Vo prachy chlape nejde, ty znova vyděláš, ale ten pocit, ten už nezmizí. Chlape hrábni si trochu do palice, přemíra dobroty je stejně škodlivá jako Baal Sebubův prd jako had žerucí svůj vocas. Upraveno 22. června 2009 uživatelem hciq
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Hmm, ale určitě bys nechtěl, aby někdo udělal to samý, až budeš ty prodávat něco tady na chronomagu, že ne? tohle je mi šumák.....věř/nevěř.......
Karlos Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Ale shodli jsme se, že si tu ceny nebudeme nijak komentovat (a že jsou tu někdy k vidění takový rány, na který je i aukro krátký). Prostě cena je každýho věc a kdo nechce, nemusí kupovat.
Filipes Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 hypotetická otázka: máte tyhle hodinky, bez nějakýho zlýho úmyslu je dáte na Aukro (no do starožitností třeba proto že je tam lepší návštěvnost potenciálních kupců?) a ony kupodivu vylezou až k týhle nesmyslný ceně - co dál? prodáte je bez mrknutí oka? nebo si s výhercem dohodnete nižší férovou cenu? zrušíte aukci hned jak přelezou 3.000,-? ...
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 nebo si s výhercem dohodnete nižší férovou cenu? možná jsem blbej,ale takhle jsem to už několikrát udělal. I tady......
hciq Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 hypotetická otázka: máte tyhle hodinky, bez nějakýho zlýho úmyslu je dáte na Aukro (no do starožitností třeba proto že je tam lepší návštěvnost potenciálních kupců?) a ony kupodivu vylezou až k týhle nesmyslný ceně - co dál? prodáte je bez mrknutí oka? nebo si s výhercem dohodnete nižší férovou cenu? zrušíte aukci hned jak přelezou 3.000,-? ... Mirek Dušín a Gilius určitě :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se