Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já měl perfektní zkušenost právě s těma CB vysílačkama.

Funkci "voice" mají snad všechny, dosah 5 km 3 urovně citlivosti.

Hlavně velká volitelnost kanálů pokud ti někde někdo prolejzá.

Odesláno

vanuska: Díky za odkazy. Je to asi spíše o frekvencích a CBčkách obecně a tomu já zase tolik nerozumím. Já jsem spíš uživatel, který když něco podobného kupuje, nezajímá ho ani tak frekvence, ale spíš spoléhá na to, že pojednou v pásmu k tomu povoleném a spolehlivě.

nemas za co, je to nejen o cb, ale i o chuvickach a hlavne o jejich pouzivani, uvedom si ze funguji v pasmu, ktere se pouziva pro PMR, to znamena, ze co vysila chuvicka muze slyset kdokoliv, kdo nejakou tuhle vysilacku ma ve tvem okoli, pokud ho bude rusit, tak te bude trestat neustalym "prozvanenim"...............................

a hlavne prakticka rada: pokud mas chuvicku ve sve loznici, tak si ji vypinej pokud se rozhodnes venovat manzelce, aby se na tebe druhy den soused neusmival..........Posted Image

Odesláno

Ne ne, domácí stanici má v pokoji prcek a ta minulá fungovala druhým směrem jen při stisknutém tlačítku, čili soused asi přijde zkrátka.

Co se týká rušení se s vysílačkami, na to by asi měl myslet ten co frekvence přiděluje. Já jako uživatel budu mít chůvu zapnutou od teď 20:00 kdy jde prcek spát, až do rána.

To je myslím v souladu s její hlavní funkcí. Nemám legálně v ČR koupenou chůvičkou rozhodně v úmyslu někomu kazit tenhle koníček, ale to, jestli má moje dítě v noci nějakej problém, je prostě absolutní priorita. Nějakým prozváněním mě asi těžko otráví, jinou možnost než provozovat chůvičku nemám když malej spí ve vlastním pokoji nahoře v patře.

O rušení se bojím spíš ze strany sousedu, protože v okolní zástavbě není nikdo jiný, než rodiče cca 20-30 dětí ve věku 0-5 let. Philips fungoval v pohodě, tak se to snad nebude týkat ani Angelcare 420, který jsem vybral.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si říkal, že se brzy bude toto vlákno hodit :D A je to tady, dnes jsem byl pověřën stejným úkolem a objednal http://chuvicky.heureka.cz/ac401-monitor-dychacich-pohybu-a-chuvicka-2-v-1-angelcare/ Má ho kámoš a spokojenost, 3v1 za dobrej peníz"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Přesně tuhle máme doma a spokojenost. Akorát v tom andělíčkovi nedrží baterky a jde jen když je ve zdi. Ale rodičovská jednotka vydrží i 8 hodin a dosah tedy překvapivě velký. Přes dvě patra v cihlovém činžáku třeba, to jsem valil bulvy. Tak ať slouží k plné spokojenosti a nikdy ten monitor dechu neuslyšíte řvát ;o)

Odesláno

Jak jsem psal, koupil jsem po Aventu za který nám vrátili peníze Angelcare 420.

Teď jsem malinko rozladěnej, protože jsem měl představu že bude fungovat i ten trvalý provoz a ten nejde.

Máte jí někdo a poradíte, jak to aktivovat? Prý otočením ovladače citlivosti na doraz, jenže to taky nejde.

Spíná jen kdy se něco vetšího děje a problém je, že se v noci prcek dost hlasitě smál ze spaní a chůva spala dál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...