Oris skeleton Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Gratuluju k pěkným hodinkám mé oblíbené firmy....Ten čurbes v číslíčkách je sice na delší pohled, aby člověk odhadl, kolik vlastně je, ale hlavně jde o styl a netradiční vzezření.
cigi Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Tak to ses opravdu vytáh !! parádní a vtipný V baťůžku pak je nepostradatelná učebnice matematiky, návod, příručka a traktáty od Wittgensteina !
NATY Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Gratulace k pěkným hodinkám. Nevím jestli by to u nás neskončilo bojem, kdo je bude nakonec nosit.
Kalifx Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ještě mohli udělat tenhle fórek a bylo by to dokonalý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ještě mohli udělat tenhle fórek a bylo by to dokonalý Najdi pet rozdilu, chvili jsem na to cumel, nez jsem si toho vsiml. Dobry.
Baker Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ja to nechapu Napis na ciferniku, porovnej s puvodni fotkou.
spiderer Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Tak asi po 5 minutach jsem na to prisel, dobre zamaskovano ..ja myslel ze tam ten napis patri
Oris skeleton Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Dost dobrý předělání fotky, taky jsem chvilku koukal, co je na tom jinak....fakt výborný! A docela by se to tam hodilo!
Darek73 Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Super hodinky,oprvadu zajímavý. Gratulace. Akorát to chce tu matematičku, aby se v té změti čísel vyznala.
Quasar007 Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 2 Darek73: vždyť se jich dá využít jako vějičky pro případné seznámení, záleží na místě, situaci a troše improvizace..... Hovor se dá začít na jakékoliv téma, toto může být jen "berlička".
911 Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Ještě mohli udělat tenhle fórek a bylo by to dokonalý vy tam u vas ve Y&R nejste nesikovni ja myslel jako ostatni, ze to tam patri vzhledem k te limitce
Kalifx Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Dnes jsem se koukal na ORISky a za 3 týdny běhu odpovídá denní odchylka cca 4-5 s. Na Sellitu slušný. Ale poslední tejden jsou jen na watchwinderu, protože přítelkyně bohužel dostala hodinky jiný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se