spiderer Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Recenze hodinek je k nalezeni zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20469 tady pridavam par fotografii z nich nekterou mozna zkusimposlat do kalendare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 (upraveno) spiderer: Pěkný fotky a za mě můžu říci, že z obrázku ty Eterny béčka strčí do kapsy... Upraveno 27. června 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Peta-Biker - to se jenom zda z obrazku, Eterny jsou dost fotogenicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 spiderer: Nedělá se podobný model ve 42-44mm?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 O tom nevim, ale myslim si, ze ne Kazdopadne tech 38 nebo kolik maji je celkem prijemne nositelna velikost, clovek s nima nikam furt nemlati a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Pekny fotky jako obvykle. Do kalenare uz mam favorita, jsem zvedav co posles. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2009 Tak pokracovani prirodni serie, dneska to je javorovej style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2009 Moc hezký fotky. Teda až na tu předposlední. Ta mi přijde už obscénní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Viktor napsal: Teda až na tu předposlední. Ta mi přijde už obscénní . No tak se trosku tulej no I hodinky si potrebujou zadovadet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Viktor napsal: Moc hezký fotky. Teda až na tu předposlední. Ta mi přijde už obscénní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Dalsich par cvaku z dneska.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 spiderer: 2.fotka s kartou a propiskou je, Michale, perfektní - do kalendáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Diky za povzbuzeni Petane, technicky ji k dokonalosti chybi hodne a kompozicne mi to taky uplne nesedi, zkusim zitra cvaknout jeste neco podobnyho a pokud se to podari tak to Viktorovi poslu, jeste mam myslim dva pokusy do zari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Dnesnich par cvaku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Tak ta posledni by semi v kalendari libila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Něco z toho určitě hoď do kalendáře. Jsou moc dobrý. A ještě, prosím Tě, cvakni tu kartu obráceně, jo? Číslo karty už mám, teď mi ještě chybí validation code (nebo jak tomu říkají). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 lib - jeste ti chybi prvni 4 cisla jestli dobre koukam Jeste ti muzu napsat cislo uctu abys mi mohl poslat nejaky penize na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 spiderer napsal: lib - jeste ti chybi prvni 4 cisla jestli dobre koukam Ale raději ses podíval, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 lib napsal: Ale raději ses podíval, co? Podival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se