Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsou doma :-) i s poštovným 166 USD, doma za 10 dní. žádné CLO, žádné DPH!! Perfektně zabalené, prostě vše na 1s*, naprostá spokojenost. Jinak dík všem za info. později dám i foto. Jen ten anglickej návod, to není moje parketa :-( ale to důležité jsem nastavil

Odesláno
Ja som vedel, preco som ich na ebay vydrazil :thumbsup_anim: Cakam na zasielku od Timeparadise. S postovnym a balnym 120 ? :speak_cool:

Tak to budeš určitě spokojený stejně jako já, na ruce vypadaj opravdu dobře, posoudíš sám.Jsou sice dost těžké, ale ruka si zvykne.

Za tu cenu se mi líbí, nemusím nosit citizeny za 10.000Kč (teda zatím) časem bych asi pořídil nějaké v titanu.

• po měsících...
Odesláno

jinka jsem zapoměl napsat. Ty citizeny co si koupil STANDYS jsou moc hezký. Mám tuhle značku rád. Nikdy žádnej problém, jak s funkčností, tak s vodotěsností

Odesláno

ahoj

záleží od kuď jseš. Já kupoval Citizeny od kluka, kterej to tahá v améru.jen jsem udělal objednávku, on mi pak zavolal, zajel jsem k němu domů , zkontoroloval hodinky, zaplatil a vše je OK. TO že na tom něco vydělal mi nevadilo. Já měl riziko 0 a to mi šlo.

ten klučina má i svoje stránky s foto a cenami, ale nevím zda mu tady můžu dělat reklamu, aby nebyl problém....

Odesláno

Taky jsem si nechával přivézt Citizeny z Ameriky, titanové, Eko-drive, perpetual calendar a vyšly mně něco přes 6000,- když u nás stály 13000,-. Takže věřím že ta cena může být tak nízká a že je klidně můžeš beze strachu koupit. Ještě přikládám fotku těch co mám já.........

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ještě mně napadlo, že kdyby někdo měl navíc krabičku od Citizenu tak bych ji za rozumnou cenu koupil. Ta moje tak nějak zmizela :suicide_anim: . - určitě to sem nepatří, tak se už předem omlouvám.....

Upraveno uživatelem sect
Odesláno
Taky jsem si nechával přivézt Citizeny z Ameriky, titanové, Eko-drive, perpetual calendar a vyšly mně něco přes 6000,- když u nás stály 13000,-. Takže věřím že ta cena může být tak nízká a že je klidně můžeš beze strachu koupit. Ještě přikládám fotku těch co mám já.........

Na kuzi se bezne prodavaji kolem 220,- USD. Uz jsem na ne taky koukal - moc pekne.

Odesláno
Ještě mně napadlo, že kdyby někdo měl navíc krabičku od Citizenu tak bych ji za rozumnou cenu koupil. Ta moje tak nějak zmizela :suicide_anim: . - určitě to sem nepatří, tak se už předem omlouvám.....

dej si poptávku do vlákna koupím :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...