Standis Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Tak jsou doma :-) i s poštovným 166 USD, doma za 10 dní. žádné CLO, žádné DPH!! Perfektně zabalené, prostě vše na 1s*, naprostá spokojenost. Jinak dík všem za info. později dám i foto. Jen ten anglickej návod, to není moje parketa :-( ale to důležité jsem nastavil
Baker Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Taky se mi to libi, udelej nejake zive fotky.
Pietro103 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Tiez sa prihovaram za fotky z blizka a aj na ruke Inac, gratulacia
Standis Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Tak tady jsou nějaké živé foto.
Pietro103 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Tak tady jsou nějaké živé foto. Ja som vedel, preco som ich na ebay vydrazil Cakam na zasielku od Timeparadise. S postovnym a balnym 120 ?
Standis Odesláno 18. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Ja som vedel, preco som ich na ebay vydrazil Cakam na zasielku od Timeparadise. S postovnym a balnym 120 ? Tak to budeš určitě spokojený stejně jako já, na ruce vypadaj opravdu dobře, posoudíš sám.Jsou sice dost těžké, ale ruka si zvykne. Za tu cenu se mi líbí, nemusím nosit citizeny za 10.000Kč (teda zatím) časem bych asi pořídil nějaké v titanu.
Standis Odesláno 18. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2009 zde je někdo draží u nás na Aukru http://www.aukro.cz/item689165439_citizen_...l_calendar.html
Návštěvník Lukáš Vavřina Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Omlouvam se ze ozivuji stary post, ale mam stejny dotaz - nevite, jestli se skutecne jedna o originaly? Ceny vypadaji celkem zajimave http://www.aukro.cz/item884870216_citizen_...bl5364_54e.html Ma jich nekolik. Dekuji
filipisek Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 ty hodinky jsou určitě origo, ale prodejce neznám ,tak aby ti nepřišla cihla
filipisek Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 jinka jsem zapoměl napsat. Ty citizeny co si koupil STANDYS jsou moc hezký. Mám tuhle značku rád. Nikdy žádnej problém, jak s funkčností, tak s vodotěsností
HonzaX Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 (upraveno) Omlouvam se ze ozivuji stary post, ale mam stejny dotaz - nevite, jestli se skutecne jedna o originaly? Ceny vypadaji celkem zajimave http://www.aukro.cz/item884870216_citizen_...bl5364_54e.html Ma jich nekolik. Dekuji Hlavně , že je to jak píše , bez " ryzika . " Upraveno 8. února 2010 uživatelem HonzaX
filipisek Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 ahoj záleží od kuď jseš. Já kupoval Citizeny od kluka, kterej to tahá v améru.jen jsem udělal objednávku, on mi pak zavolal, zajel jsem k němu domů , zkontoroloval hodinky, zaplatil a vše je OK. TO že na tom něco vydělal mi nevadilo. Já měl riziko 0 a to mi šlo. ten klučina má i svoje stránky s foto a cenami, ale nevím zda mu tady můžu dělat reklamu, aby nebyl problém....
sect Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Taky jsem si nechával přivézt Citizeny z Ameriky, titanové, Eko-drive, perpetual calendar a vyšly mně něco přes 6000,- když u nás stály 13000,-. Takže věřím že ta cena může být tak nízká a že je klidně můžeš beze strachu koupit. Ještě přikládám fotku těch co mám já......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Ještě mně napadlo, že kdyby někdo měl navíc krabičku od Citizenu tak bych ji za rozumnou cenu koupil. Ta moje tak nějak zmizela . - určitě to sem nepatří, tak se už předem omlouvám..... Upraveno 10. února 2010 uživatelem sect
Dantechno Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Taky jsem si nechával přivézt Citizeny z Ameriky, titanové, Eko-drive, perpetual calendar a vyšly mně něco přes 6000,- když u nás stály 13000,-. Takže věřím že ta cena může být tak nízká a že je klidně můžeš beze strachu koupit. Ještě přikládám fotku těch co mám já......... Na kuzi se bezne prodavaji kolem 220,- USD. Uz jsem na ne taky koukal - moc pekne.
Gilius Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ještě mně napadlo, že kdyby někdo měl navíc krabičku od Citizenu tak bych ji za rozumnou cenu koupil. Ta moje tak nějak zmizela . - určitě to sem nepatří, tak se už předem omlouvám..... dej si poptávku do vlákna koupím
klaucz Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Na kuzi se bezne prodavaji kolem 220,- USD. Uz jsem na ne taky koukal - moc pekne. Dají se sehnat i se safírem. Ty US mají jen minerál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se