Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

je mi 16let a dospěl jsem do stádia, kdy bych potřeboval kvalitní hodinky. Nemám na ně moc peněz, ale snad by měli 4 000,- stačit.

Chtěl bych tedy prosím poradit značku, nebo typ hodinek, které se za tu cenu vyplatí. Design si představuji něco ve stylu Sportiva od Candina.

Mockrát Vám děkuji.

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud chceš SWISS MADE v provedení automat, tak toho asi moc nepořídíš. V quarz provedení by byly určitě Certiny nebo Grovany nebo zmiňované Candina.

Automat pořídíš třeba Poljot, Seiko 5, možná i Citizen.

Odesláno
  GorrGrimWolf napsal:
Pánové nakazili jste mně, neměl jsem sem vůbec chodit. Mám tokový dojem, že si na hodinky vyčlením více peněz ikdych si je měl koupit později...

z toho si nic nedělej to mě taky potkalo...

ale neříkám, že jsem z toho neštastnej :-)

Odesláno

Hlavne si casem uvedomis, ze nosit jedny hodinky k ruznym prilezitostem moc dobre nejde.

Na druhou stranu, takove spolecensko-potapecske se daji nosit snad nejuniverzalneji. Hlavne si je nemusis sundavat ani v lete na koupalisti:)

Odesláno

Vsak Seiko, ci Invicta, delaji podobne v Automatu...prave za tech 4tis...dokonce delaji vice nez podobne, ale ty stoji o poznani vice:)

I Seiko dokaze udelat hodinky za par set tisic;)

Odesláno

Snad ty Seika 5 nebo něco z Poljotů. Teď koupíš swiss quarz a pokud se tady nakazíš chronomagózou tak potom zjistíš že quarz byl omyl.Na začátek by stačily a stejně časem koupíš další.

Odesláno

Souhlas, raději bych taky uvažoval nad byť "obyčejnější" mechanikou, než quartzem ;)

Jo, ta nemoc (chronomagóza - chronomatitida) se časem nelepší...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...