GorrGrimWolf Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Dobrý den, je mi 16let a dospěl jsem do stádia, kdy bych potřeboval kvalitní hodinky. Nemám na ně moc peněz, ale snad by měli 4 000,- stačit. Chtěl bych tedy prosím poradit značku, nebo typ hodinek, které se za tu cenu vyplatí. Design si představuji něco ve stylu Sportiva od Candina. Mockrát Vám děkuji.
PEtrS Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 A co treba nejaka Seika? Mrkni na http://www.21jewels.com
afrikab Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Seikama nic nezkazis..... Co je to za znack Candina?
GorrGrimWolf Odesláno 25. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2006 afrikab napsal: Seikama nic nezkazis..... Co je to za znack Candina? švýcarské hodinky. Převzala Festina... Na ty Seika se podívám. Ví ještě někdo o nějaké značce?
roon Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Taky bych hlasoval pro Seika, za tu cenu se v nich dá docela dobře vybrat
afrikab Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Aha, ono je Candino. A co treba Invicta, ta ma hodne podobny styl a do te ceny se vlezes taky.
GorrGrimWolf Odesláno 25. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Nevím Invicta mě moc designově nezaujala. Právě koukám na kolekci Sportwave od Ebelu a ta mě dostala. Bohužel cena je asi jinde, než si představuji. Ale líbí, se mi ten kulatý design. Já hrany nemusím...
afrikab Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Me osobne se od Invicty libi treba modelova rada Anatomic, je hodne neotrela, ale zase to asi neni dost univerzalni design.
GorrGrimWolf Odesláno 25. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2006 afrikab napsal: Me osobne se od Invicty libi treba modelova rada Anatomic, je hodne neotrela, ale zase to asi neni dost univerzalni design. To je opravdu zvláštní řada
Otto Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Pokud chceš SWISS MADE v provedení automat, tak toho asi moc nepořídíš. V quarz provedení by byly určitě Certiny nebo Grovany nebo zmiňované Candina. Automat pořídíš třeba Poljot, Seiko 5, možná i Citizen.
GorrGrimWolf Odesláno 25. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Pánové nakazili jste mně, neměl jsem sem vůbec chodit. Mám tokový dojem, že si na hodinky vyčlením více peněz ikdych si je měl koupit později...
roon Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 GorrGrimWolf napsal: Pánové nakazili jste mně, neměl jsem sem vůbec chodit. Mám tokový dojem, že si na hodinky vyčlením více peněz ikdych si je měl koupit později... z toho si nic nedělej to mě taky potkalo... ale neříkám, že jsem z toho neštastnej :-)
afrikab Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Hlavne si casem uvedomis, ze nosit jedny hodinky k ruznym prilezitostem moc dobre nejde. Na druhou stranu, takove spolecensko-potapecske se daji nosit snad nejuniverzalneji. Hlavne si je nemusis sundavat ani v lete na koupalisti:)
legoxx Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 napr. v inom vlakne citovana omega seamaster planet ocean, len bohuzial cena 4000 je v dolaroch a nie korunach:-0
afrikab Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Vsak Seiko, ci Invicta, delaji podobne v Automatu...prave za tech 4tis...dokonce delaji vice nez podobne, ale ty stoji o poznani vice:) I Seiko dokaze udelat hodinky za par set tisic;)
afrikab Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Mrkni na tyhle dva odkazy, treba te Seiko presvedci:) http://www.chronoguy.com/horology/svo/index.htm http://www.chronoguy.com/horology/seiko/
falkkon Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Snad ty Seika 5 nebo něco z Poljotů. Teď koupíš swiss quarz a pokud se tady nakazíš chronomagózou tak potom zjistíš že quarz byl omyl.Na začátek by stačily a stejně časem koupíš další.
X-Bob Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Souhlas, raději bych taky uvažoval nad byť "obyčejnější" mechanikou, než quartzem Jo, ta nemoc (chronomagóza - chronomatitida) se časem nelepší...
GorrGrimWolf Odesláno 25. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Děkuji Vám mnohokrát. Uvidím, zatím vybírám. Každopádně až vyberu pochlubím se. Uvidím co mi na ně řeknete, podle toho si vyberu. Ještě jednou díky edit// Chci se zeptat na tyto http://www.hodinky.cz/seiko-snzc91.html co vy na ně?
kubson Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 za ty prachy si kup na ebay samuraje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se