Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Zkusil bych, ale nemám řemen 22mm. tak trošku roztáhni nožičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Ondraji dobry makro, nechces udelat nejake fotky sem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Skvělé fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aws Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 pekne fotky i hodinky gratuluju k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Netušíte někdo, kolik potřebují otáček do úplného natažení a v jakém směru? Nějak jsem to z pana gůgla nedostal, samozřejmě mojí neschopností. Caliber: 3313 Base Movement: Piguet 1285 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Netušíte někdo, kolik potřebují otáček do úplného natažení a v jakém směru? Nějak jsem to z pana gůgla nedostal, samozřejmě mojí neschopností. Caliber: 3313 Base Movement: Piguet 1285 CW ( Clockwise ) 650-800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Netušíte někdo, kolik potřebují otáček do úplného natažení a v jakém směru? Nějak jsem to z pana gůgla nedostal, samozřejmě mojí neschopností. Caliber: 3313 Base Movement: Piguet 1285 Jukni sem, je tam toho spousta (máš to rovnou na "O") - http://www.orbita.ch/17100-15.htm EDIT: Ypo byl dřív, no jo no... Upraveno 8. července 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Díkes moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Že se ještě vracím k tomuto tématu - trochu mi na nich vadí rozdělení subciferníčků: Podle mě by bylo ideální, kdyby ten nejmenší ciferníček byla vteřinovka, nebo pokud by byly všechny subciferníčky stejně veliké. Takto jak to je to podle mě není příliš ideální... Jaký je váš názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se