Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, po několikaměsíčním bádání na tomhle fóru jsem se rozhodl že vyměním Prim Q41 za automaty :D . Po zjištění snad všech dostupných informací jsem se rozhodl pro PO 42cm oranžový a náhodou jsem objevil toto. http://cgi.ebay.ca/Omega-Seamaster-Planet-...93%3A1|294%3A50

Stračně rád bych znal Vaše názory, protože jsem nikdy nic na e-bay nekupoval a hodinky jsem v reálu neviděl.

Díky moc a tikání zdar :wallbash:

Odesláno (upraveno)

Cuper: Nevím, jestli sháníš přesně oranžový nebo černý, každopádně pokud oranžový, asi bych zvažoval TYHLE, jsou v přepočtu 27Kč za euro za 45 000Kč, jsou kupovány u Wempeho, oficiální prodejce Omegy v Německu a vypadají jako nové, vyhneš se placení DPH z USA a jsou na kovu :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Líbí se mi oranžový ale z 45mm mám trochu strach. Bohužel jsem nenašel v Olomouci nikoho, kdo by je měl (obchody tu mají skladem hodinky do 10K) a zápěstí mám 19cm. Do Kanady poletím v září takže zpátky na ruce :-) . Myslíte teda, že by mohli výt ok nebo byste do toho nešli.

Sory že su při úterku tak otravnej ale už mě z toho hrabe :shutup:

Odesláno

Cuper: Řekl bych, že jsou o.k., ale fotky jsou bídné, zkusil bych mu napsat, zda nepošle více detailů... Nicméně 100% feedback a 288 prodejů je slušná hodnota...

Velikosti 45 se neboj, na 19cm zápěstí ber určitě větší variantu ;)

Odesláno
gas: Uniklo mi něco

neuniklo ;)

s hodinkama se nikdy nechlubím a teď jsem teprve dorazil z dovolené, dodání

je cca do dvou měsíců a musím taky ještě zaplatit zálohu :D

Odesláno
Jsu fakt v háji :-) ... vystřihuju kolečka. Vydět mě manželka tak mám asi problém :withstupid:

pokud si z holomoca, tak zítra se budu motat v centru, vezmu třeba Steelfishe a můžeš je vyzkoušet ;)

Odesláno

Díky moc za nabídku

Jsem z Holomóca ale pracuju 25km mimo a zítra se neurvu. PS: co jsou prosím stealfishe?

Odesláno
Líbí se mi oranžový ale z 45mm mám trochu strach. Bohužel jsem nenašel v Olomouci nikoho, kdo by je měl (obchody tu mají skladem hodinky do 10K) a zápěstí mám 19cm. Do Kanady poletím v září takže zpátky na ruce :-) . Myslíte teda, že by mohli výt ok nebo byste do toho nešli.

Sory že su při úterku tak otravnej ale už mě z toho hrabe :shutup:

Nebo si udělej výlet do Brna nebo Zlína a vyzkoušej je přímo, v Olomouci jsou nejlepší hodiny na orloji :cool02:

Odesláno

Kurnik, tyhle byly moje další alternativa, ale právě ta mohutnost mě odradila. Dlouho mi trvalo jenom to, jestli Omega a nebo B.

Jedna věc mě děsí. auto pro manželku jsem koupil za 35 minut. (od výběru po odjezd) a o hodinkách špekuluji víc jak měsíc a když myslím že mám jasno, tak začnu řešit velikost. Je fakt, že jsem trošku větší :-) a to 45mm kolečko je asi lepší :worried_anim:

Odesláno (upraveno)
Ahojte vsichni,

chtel jsem se zeptat, jestli nemate nahodou nekdo zkusenosti s nasledujicim obchodem z Anglie

http://www.deliciouswatches.co.uk/index.ph...amp;watchid=351

Ta cena si myslim je dobra, kdyz to porovnam s cenama v CR. Diky za radu.

Jak sami píšou - nejsou autorizovaní prodejci. Viz. níže z jejich stránek:

Are you an authorised dealer for the brands you sell?

No. We have chosen not to be an authorised dealer of watches for any one watch brand that we stock. This frees us to sell at lower prices as opposed to the fixed retail prices that authorised dealers have to charge their customers.

Upraveno uživatelem Hajek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...