Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé,

dostal jsem takový nápad, možná je to blbost, ale zkusím to...

Nestálo by za to pro zpřehlednění vytvořit několik podsekcí v sekci "Ostatní diskuse a zábava", kde by se mohli vkládat jednotlivé thready které by bylu přehlednější než mnohé stávající s desítkami stránek. Podobně to funguje na různých fórech v zahraničí... Samozřejmě by se nedalo zaškatulkovat všechno, ale leccos by určitě šlo.

Dovedl bych si představi třeba tyto "OFF-Topic" podsekce:

Hudba/Film

Sport (střelba, bike...)

Auto-moto

PC záležitosti

Nože

Psaní

Poraďte s koupí/výběrem - nehodinková témata

Kulinaria/gourmet

Co si o tom myslíte?

Odesláno
jako ze by bylo vlakno off topic - hufba/film a v tomhle by se dali zakladat nove filmove a hudebi vlakna podle filmu, skupiny atd?

Zase až tak úplně ne... Co mě občas nakrkne jsou ty šíleně dlouhý vlákna v sekci ostatni - jestli by tomu nešlo nějak předejít...

Odesláno
Zase až tak úplně ne... Co mě občas nakrkne jsou ty šíleně dlouhý vlákna v sekci ostatni - jestli by tomu nešlo nějak předejít...

Já to čtu odzadu :guitar: , takže mi to je jedno.

Odesláno (upraveno)
Slo, necist to a nepsat tam :) Bud rad ze jsou dlouha vlakna kde se resi pic*viny, aspon to neni roztahany po cely sekci ;)

Tak jo :)

EDIT: Nechceš to tady tedy rovnou smazat? :)

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Odesláno (upraveno)

Asi jo. Jsme tu sice hodinkové fórum, ale taky klub gentlemanů mnoha dalších znalostí a zájmů.

edit: 911: nic nečekej, bude to na téma Sailor/Waterman atd. spíš než Blackzilla

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)
Slo, necist to a nepsat tam :) Bud rad ze jsou dlouha vlakna kde se resi pic*viny, aspon to neni roztahany po cely sekci ;)

Víš co, ale tomu stejně nezabráníš. Je dost pravděpodobný, že kdybych se tady zeptal lidí, jestli čtou "takový ty vlákna o h...ě" v sekci Ostatní diskuze a zábava tak většina řekne, že ne. Což je ovšem zajímavej paradox, protože právě tyhle bulvárky maj největší sledovanost, jak by řekl starej brach Železný. Alespoň podle počtu kliků je to tak. Připomíná mně to jeden italskej výzkum veřejného mínění, kde drtivá většina italek deklarovala svoji manželskou věrnost, ovšem hned v dalším každej druhej ital přiznal nemanželský s e x. Přirozeně se ženou :) Takže jediná možnost jak učinit z tohoto fóra Garden of pure ideology je tuto sekci zrušit. A pokud to udělat nechceme, tak alespoň udělejme v tom Augiášově chlévě pořádek. Může to mít i pozitivní efekt. Nesmyslné hádky se budou odehrávat v tom nejokrajovějším z okrajovejch vláken (třeba Total offtopic nebo Bedýnka od mejdla :) ) a všude jinde bude relativní klid...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Kalifx - ja to taky obcas ctu, i kdyz skutecne minimalne, obcas si to odklikam, aby mi tam nesvitily neprecteny temata coz nemam rad :) Kdyz tam toho je hodne tak si proctu zbytek co me zajima a dam si oznacit vse jako prectene a je taky klid :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...