Peta-Biker Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Tyto fotografie jsou věnovány Tomovi - tombedovi, který mi tyto hodinky půjčil na nafocení Děkuji Ať se vám líbí...
lib Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Peta-Biker napsal: Tyto fotografie jsou věnovány Tomovi - tombedovi, který mi tyto hodinky půjčil na nafocení Děkuji Ať se vám líbí... Moc dobrý. Pevně doufám, že se některá z Tvých Fortis-fotek dostane do kalendáře.
Vit Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 lib napsal: Moc dobrý. Pevně doufám, že se některá z Tvých Fortis-fotek dostane do kalendáře. Moc hezké fotky. Podle těch rekvizit (předpokládám, že jsou Tvoje) bych tě přejmenoval spíš na Peta-pilot.
Pavel K. Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Trochu jsem si poslintal monitor. Jsou parádní. Oboje
Peta-Biker Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Pár detailů + krásný průhled na etu 2836... Upraveno 20. července 2009 uživatelem Peta-Biker
skalis Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Petane, jako vzdy super fotky! Hlavne ty s pruhledem se mi libi. Doufam, ze nektere svoje kousky (mam na mysli obecne) posles do kalendare!
Peta-Biker Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 skalis: Děkuju, něco jsem už do kalendáře dal
majorZeman Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Nadhery v tom kalendari ,by jim to moc sluselo ,fakt bomba :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se