Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ahoj.

hledám levnější alternativu(do +- 10 tis) automatických hodinek.-co nejpodobnější alespoň stylově modrým(při nejhorším černým) omega seamaster proff-bondovkám na kovovém tahu.pokud možno ne žádná velká monstra.rozumnou velikost na každodenní nošení).please help-něco, co jde v pohodě koupit u nás .

chci centrální vteřinovku, tah, pokud by byl průhled na stojek tím líp

Dal jsem vám to ale těžký úkol, co-ale jste profíci a určitě mi něco nejdete

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem serz
Odesláno (upraveno)

koukal jsem teď na ně.hodně hezký.jak vypadají ve skutečnosti?.-velikost, průhled nebo někde víc fotek.víte o nich někdo něco víc?

Upraveno uživatelem serz
Odesláno

No pokud vím, tak Orient je na tom s poměrem kvalita/cena velmi dobře a i zde na fóru jsou na ně jen ty nejlepší ohlasy.

Technické info :

Make: Orient

Model: CEM65002D "Blue Mako"

Movement: Orient 21J Automatic

Crystal: Scratch resistant mineral crystal

WR: 200m

Width: 41.5mm

Height: 13.5mm

Lugs: 22mm

Lug to Lug: 47mm

Obrázky mr. Google zde

Odesláno

moc hezký, akorát mi tam cybí ten průhled na strojek-jsem se těšil, že když si koupím mechani.hodinky, tak na to uvidím.Napadá vás ještě jiná varianta nebo něco podobného-stylově a cenově

Odesláno
moc hezký, akorát mi tam cybí ten průhled na strojek-jsem se těšil, že když si koupím mechani.hodinky, tak na to uvidím.Napadá vás ještě jiná varianta nebo něco podobného-stylově a cenově

Ty orienty výkon poměr cena asi nejlepší. Těch ušetřených 6 litrů můžeš mít v pohotovosti, až se tady mihnou nějaké jiné hodinky s průhledem. Doporučoval bych nějaký Unitas 6497 nebo ruskou Molniji, poljot 3313, repasované Igen s průhledem, Seagull apod. To jsou celkem hezký strojky, nezdobená ETA v základní verzi je celkem hnusná.

lJeště mě napadá, tak Archimede Sport Taucher mají průhled, safír, 300 m WR, jsou to potápky, ale s bondovkami toho moc společného nemají, snad jen stejnou velikost. Ale v kategorii jedněch univerzálních hodinek pod košili i k vodě okolo 10 000 můj jednoznačný favorit.

Hlavně tyhle oranžády, ale Jakub na Chronoshopu je má i černý

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A co třeb invicta ? Na fotce jsou v quartzu, ale dělaj se i automaty a nechaj se sehnat od zhruba 120 dolarů osazený miotou až do řádu někde pod tvým limitem se švýcarskou etou a nápisem swiss made a všechny maj průhledný dýnko, jediný co chybí je heliovej ventil, ale to bude asi těžký v týhle cenový :)...

Odesláno

díky za rady, dnes jsem objednal ty orienty-modrý.V kameném obchodě-do týdne mi je přivezou za internetovou cenu, bez zálohy a když se mi nebudou in natura líbit, tak si je brát nemusím a majitel se prý zlobit vůbec nebude.

Na internetu je mají do tří dnů, ale radši týden počkám-i když to bude těžké :whip: -a budu moci kdykoliv k nim jakožto zkušeným hodinářům v poho přijít např.na seřízení atd...apropo.

jak jsou na tom vůbec ty orienty s přesností?máte někdo zkušenosi?

Odesláno
díky za rady, dnes jsem objednal ty orienty-modrý.V kameném obchodě-do týdne mi je přivezou za internetovou cenu, bez zálohy a když se mi nebudou in natura líbit, tak si je brát nemusím a majitel se prý zlobit vůbec nebude.

Na internetu je mají do tří dnů, ale radši týden počkám-i když to bude těžké :whip: -a budu moci kdykoliv k nim jakožto zkušeným hodinářům v poho přijít např.na seřízení atd...apropo.

jak jsou na tom vůbec ty orienty s přesností?máte někdo zkušenosi?

Kolega má Orienty s průhledem na strojek a logaritmickým pravítkem a je nadmíru spokojený. Kupováno cca před 3 měsíci cca za necelých 9000Kč v nějaké akci. Konkrétně se jedná o model ORIENT CFT00002M0.

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak mám doma orient blue mako-moc hezký hodinky a jsou přesně a myslím, že s nimi budu spokojen.

jen mě zarazili dvě věci-jsou celkem těžké a vteřinovka nemá luminiscenci-jinak super.dík za rady

Odesláno
tak mám doma orient blue mako-moc hezký hodinky a jsou přesně a myslím, že s nimi budu spokojen.

jen mě zarazili dvě věci-jsou celkem těžké a vteřinovka nemá luminiscenci-jinak super.dík za rady

Myslím, že jsi vybral dobře - budeš spokojen a asi i nakažen (do roka budou i ty Omegy... ;) ).

Jinak ta luminiscence na vteřinovce není, je to vidět už na fotkách co jsme ti sem dávali.

Odesláno

nevadí, hlavně že svítí hodně a dlouho.Ty omegy nevím nevím-jsou úžasný a jednou domů určitě půjdou, ale myslím, že to bude nějaký čas trvat

Odesláno

Ja som sa tiež nechal pred troma dňami zlákať. Uvidel som ich v kamennom obchode a za super cenu. Zatiaľ mi spravili za 24 h. 30sekund do plusu, snáď sa to za nejaký čas zlepší.. Najviac sa mi asi lúbi tá farba ciferníka...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...