dknespl Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Tak a teď si uvědomuji, že jsem nevyzkoušel jak na výšku pasuje otvor natahovací hřídele, takže ještě není vyhráno, napíšu večer. Jak je vidět Molnija je o dost nižší než unitas. Tak jsem to zkousel i na vejsku. Lisi se to o nejaky 2 desetinky, ale jde to jakz takz do obou tech pouzder, tj. jak to CCM Braun tak to 3 dilne od erkahunda. Akorat ta natahovaci hridel muze byt trosku problem. Zavit pasuje na korunky k unitasu, ale ten zavit je o neco kratsi, takze to je jen tak tak, pokud se to zakrati, ale nechtel jsem tu natahovacku znicit tak jsem to nezakracoval, takze to neni 100%, nicmene doporucuji pocitat s novou natahovaci hrideli a delsim zavitem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Na tieto by som si možno aj zvykol.47mm púzdro vraj z nejakých quartziek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Na tieto by som si možno aj zvykol.47mm púzdro vraj z nejakých quartziek. Taky myslím, když je to stroj který za to stojí, dá se vydržet ta velikost a ta věc má i smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Taky myslím, když je to stroj který za to stojí, dá se vydržet ta velikost a ta věc má i smysl. Já si navíc myslím, že je ta velikost naprosto skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Já si navíc myslím, že je ta velikost naprosto skvělá. Pokud by se "skvělost" řídila počtem milimetrů, pak ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Pokud by se "skvělost" řídila počtem milimetrů, pak ano. Tím néééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 jsem zvedavy na cenu. myslim, ze to bude ale bez sance koupit. Tak cena už se objevila - necelé 4.000 EUR. to mi za 1/4 repetici přijde celkem fajn. Průměr je super, jen 45mm. http://www.wakmann.de/kollektionen/by-time...epeater-chrono/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Sorry za OT a dementni otazku : Repeater znamena ze to odbiji? EDIT: Nekde tu byly popsany tyhle zkratky nebo se mylim? Upraveno 16. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Sorry za OT a dementni otazku : Repeater znamena ze to odbiji? EDIT: Nekde tu byly popsany tyhle zkratky nebo se mylim? jj znamena to ze to odbije podle toho kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Jedny moc pěkné Agassiz s nádherným strojkem: http://cgi.ebay.com/Unique-AGASSIZ-1900-Mo...id=p3286.c0.m14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 A za 300 dolarů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 A za 300 dolarů JJ koukám, to mě pos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Kdybych to jen tušil, že zůstanou takhle nechutně lacino, tak bych trochu zabojoval. Ale říkal jsem si, že to naskáče, tak jsem to nechal plavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Njn, pokaždé, když jsem toto udělal, tak mi zbyla ta zeď A když jsem přihazoval, tak to vyletělo až do ... Tak nevím, dá se to vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Zákon schválnosti Taky mám pocit, že kam vlezu, to nevyjde. Ale jo, občas se zadaří. Jenže mezitím mockrát ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Jestli se tu zastaví Mechano, zajímalo by mě jaká je kvalita a preciznost u tohohle strojku Agassiz. V porovnání, já nevím, třeba s kapesními Patek Philippe ze stejné doby? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Je to úplně stejná kvalita, jako Patekovo Gondola ze stejné doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Hmm, to jsem zase něco pros..l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 Mít ty hodinky "Vacheronský" ručičky, tak by stály za vraždu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Na ebay jsou další Agassiz strojky, 42 mm, s vačkovou mikroregulací a zachovalými (zrestaurovanými?) číselníky. Koupit a zapouzdřit! edit: Navíc savonnette, s natahovačkou na trojce, takže naprosto ideální. Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se