Arthur N. Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 omlouvám se, mám pomalé připojení a po editaci jsem nějak zachaosil http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/watch-l...-ex-taschenuhr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Prosklených pouzder na molnije je na ebay dost a dost, třeba tady: http://shop.ebay.com/merchant/cust_watch_W...QQ_fromZQQ_ipgZ Strojek Molnija má stejný průměr jako strojek Unitas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Prosklených pouzder na molnije je na ebay dost a dost, třeba tady: http://shop.ebay.com/merchant/cust_watch_W...QQ_fromZQQ_ipgZ Strojek Molnija má stejný průměr jako strojek Unitas. Molnija je o trošku menší, má 35,52, unitas má 36,28 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Zeptam se - resi se v praxi ten rozdil nejakym bezne proveditelnym zpusobem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Zeptam se - resi se v praxi ten rozdil nejakym bezne proveditelnym zpusobem? Dla by se tam dát vložka, některá pouzdra(původní) to běžně měla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 u Unitasu se uvádí průměr 36,6 mm. A teď jsem byl přeměřit několik strojků Molnija, mají 36,4 až 36,6, čili stejně jako Unitas. Jsem přesvědčený, že Molnija přesně sedne do pouzdra pro Unitas. Pak jen doladit zbytek a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Molnija je o trošku menší, má 35,52, unitas má 36,28 mm Molnia 36,25mm, Unitas 37,2 mm. Musí se změřit největší průměr. Strojky mají u ciferníku osazení protože se vkládaly ze strany sklíčka a s tím je třeba počítat pokud je vkládáš do nových dvoudílných pouzder. Upraveno 8. července 2009 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Molnia 36,25mm, Unitas 37,2 mm. Musí se změřit největší průměr. Strojky mají u ciferníku osazení protože se vkládaly ze strany sklíčka a s tím je třeba počítat pokud je vkládáš do nových dvoudílných pouzder. Ted jsem to tu meril suplerou. Zalezi na tom do jakeho pouzdra. Mam tu i ta pouzdra. Bud jde to osazeni pod horni dil se sklickem nebo jde to i s tim osazenim dovnitr. Ted jsem rozebral Molniji a dal ji do pozdra pro unitas a vrkla se tam. EDIT: Jinak Unitas se uvadi jako 16 1/2 ''', Molnija jako 16 ''' Upraveno 8. července 2009 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) protože výroba molnijí si zakládá na pečlivosti a přesnosti Starší strojky jsou menší, novější (18 kamenů) jsou větší. Edit: jsem přesvědčený, že by se dal vylosovat strojek molnija, který by se nevrklal Upraveno 8. července 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Molnia v pouzdře 43mm po Unitasu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. července 2009 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) hmm, to je divný, taková fuka... když jsem se díval na ebay na strojky Unitas, tak tam uvádějí průměr 36,6. Nerozumím teda proč ve skutečnosti takový rozdíl. Ale jak jsem psal, novější Molnije jsou větší, ty máš ještě starý, 17 kamenů. Oprava - 15 kamenů. No prostě by se v případě nutnosti udělala do pouzdra vložka přesně podle použitého strojku. Luku a ten Unitas z toho tvýho pouzdra nemá vložku kolem sebe? Upraveno 8. července 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Byla tam plastová vložka. Mám i jiné pouzdro, kde je Unitas uchycen šroubky přímo k pouzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Aha. Tak šup tam s molnijí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Ty vlozky se vyrabi primo pro konkretni prechody (kalibr X prumer pouzdra) ? Nebo je to polotovar ci primo domaci vyroba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Tak odvolávám co jsem odvolal ... Našel jsem 3 dílné pouzdro na Unitas, a dal do něj starou 17ti kamenovou Molniji. Odsazení i s číselníkem pasuje pod horní díl, drží, nevrklá se a šla by dotáhnout šroubkama, ale kde jsem na tom pouzdru byl to už nedám dohromady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 No, co jsem říkal, že to pasuje Vypadá to moc dobře. A co když pasujou i ciferníky z Marina Militare? Jinak nějaké ciferníky mají v Parexu: http://www.oblibene.biz/userdata/shopimg/p...olnia%20200.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Tak odvolávám co jsem odvolal ... Našel jsem 3 dílné pouzdro na Unitas, a dal do něj starou 17ti kamenovou Molniji. Odsazení i s číselníkem pasuje pod horní díl, drží, nevrklá se a šla by dotáhnout šroubkama, ale kde jsem na tom pouzdru byl to už nedám dohromady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak to je bomba, škoda, že nevíš, kdes ho koupil....přesně takové by se mi hodilo. Kdybys našel doma ještě jedno, tak bych byl moc šťasten a vážným zájemcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Mám přesně tyto molnije co jsou uvedeny na watchlounge. molnije Konkrétně toto pouzdro se mi líbí moc Pokud by jste někdo objevil podobné pouzdro do kterého by pasoval, hlásím se jako další zájemce do řady. Ten můj strojek je v perfektním stavu a jde přesně, bezproblémově, O přestavbu bych měl velký zájem! Díky Tom Upraveno 9. července 2009 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 To mě zajímá. Mám také molnie,které by si zasloužili lepší pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Pouzdro: http://cgi.ebay.com/Watch-Dial-Case-Kit-Fo...93%3A1|294%3A50 další: http://cgi.ebay.com/44mm-Stainles-Steel-Pi...93%3A1|294%3A50 tady je to zdejší: http://cgi.ebay.com/44mm-Turnable-Bezel-Ca...93%3A5|294%3A50 stačí hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se