Baker Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Seaview AutoChrono Prumer 44 mm, safir Pouzdro ocel nebo pozlacene Eta 7753, WR 100m 1845 USD Seaview GMT Prumer 42 mm, safir Pouzdro ocel nebo pozlacene Eta 2893-2, WR 100m 1090 USD Seaview Automatic Prumer 46 mm, safir Pouzdro ocel nebo PVD Eta 2824-2, WR 300m 990 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Hmmm, celkem dobrý chrono. Co mi vadí: orámováním spodního subčíselníku s datumovkou vzniká mému oku nelahodící hříbek + WR 100 M. Minimálně bych pro tento druh použil 300 M. A tím by si mě hodinky získaly - hříbek nehříbek. EDIT: GMT je tvarově pěkná klasika a la hamilton, vypustil bych "zlato". EDIT EDITU: Ty spodní vypadají jako kopie omegy z tržnice. Upraveno 15. března 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Ty prvni celkem ujdou, ostatni se mi nelibi. S kopii omegy souhlasim. Par "zivych" fotek Seaview AutoChrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 "Na živo" se mi vyloženě nelíbí. Navíc se úplně neshoduje provedení číselníku z prvního obrázku. A luneta, no... Nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Mám Hamiltony celkem rád, občas chodím koukat a přemýšlet o těchto Khaki Navy GMT, ale tyto nové modely se mi vysloveně nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Mám Hamiltony celkem rád, občas chodím koukat a přemýšlet o těchto Khaki Navy GMT, ale tyto nové modely se mi vysloveně nelíbí. Ty jsem si teď pořídil na gumě. Na e-bay se dají koupil za velice dobrou cenu a po pár dnech nošení musím konstatovat, že zatím nákupu nelituji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 QUOTE(David_B @ 18.3.2009 - 16:50) 256557[/snapback]Ty jsem si teď pořídil na gumě. Na e-bay se dají koupil za velice dobrou cenu a po pár dnech nošení musím konstatovat, že zatím nákupu nelituji Guma je lepší v tom, že se tolik nezužuje (nebo to aspoň nevidím), ale horší v tom, že mi hodinky sedí výrazně hůř než na kovu. Kdyby ten kovový tah byl 21mm u pouzdra i spony, tak už je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Guma je lepší v tom, že se tolik nezužuje (nebo to aspoň nevidím), ale horší v tom, že mi hodinky sedí výrazně hůř než na kovu. Kdyby ten kovový tah byl 21mm u pouzdra i spony, tak už je mám. Guma se zužuje jen velmi nepatrně. U stěžejek 21mm, u spony 20mm. Úplně nejvíc se mi libí na hnědém "leteckém" řemenu, podobném tomu, co mají X-Windy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajmid Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Ty prvni celkem ujdou, ostatni se mi nelibi. S kopii omegy souhlasim. Par "zivych" fotek Seaview AutoChrono. Není to zas až tak špatný (pravda je ta, že luneta působí levným dojmem), ale Hamilton umí udělat hezčí hodinky. To je asi pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2009 Ty prvni celkem ujdou, ostatni se mi nelibi. S kopii omegy souhlasim. Par "zivych" fotek Seaview AutoChrono. Souhlas, ty první vypadají skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 (upraveno) Chronography vypadají moc dobře, vysloveně se mi líbí luneta. Zrovna tak jako Phoenix jsem zaskočen z provedení číselníku. Na obrázku to vypadá, že je část číselníku z karbonu a na fotografii vypadá jednolitý. Upraveno 23. června 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Dva nové modely Hamilton, na fóru jsem o nich zatím nic nezaregistroval. Co na ně říkáte? Fact Box KHAKI BASE Jump Auto chrono Size 50 mm Material Titanium / PVD black or bronze Dial Color Black / bronze Attachments Black rubber / brown leather Movement Automatic 7750 Crystal Sapphire Water resistance 100 m Price Ca 1495 Euro, 1945 US$, 2250 CHF Launch September 2009 Khaki BASE Jump Automatic Size 50 mm Material Stainless steel / PVD black / PVD bronze Dial Color Black / bronze Attachments Black rubber / brown leather Movement Automatic 2824 Crystal Sapphire Water resistance 100 m Price Ca 895 Euro , 1195 US$ , 1345 CHF Launch September 2009 2. Fact Box Khaki X-Mach Auto chrono Size 44 mm Material Stainless steel Dial Color Black Attachments Brown leather/black leather with carbon-fiber/black rubber/steel Movement Automatic 7750 Crystal Sapphire Water resistance 100 m Price Ca. 1245 ?, 1645 USD, 1895 CHF Launch June 2009 Special Function Mach Number calculator Foto a data Hamilton. Upraveno 3. července 2009 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Hele nechci rejpat ale máš tam stejné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Tak za mě ty druhé .... Na prvních se mi nelíbí popisy na lunetě , hlavně font - připomíná mi nápisy na cedulích US Army. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 No mě se na tom právě líbí dezén a vyfikundace s čudlíkama, ale nelíbí se mi, jak jsou masivní, diamter 50 je docela dost. Podle mě první Hmailton z titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 No mě se na tom právě líbí dezén a vyfikundace s čudlíkama, ale nelíbí se mi, jak jsou masivní, diamter 50 je docela dost. Podle mě první Hmailton z titanu. Teď jsem si to uvědomil .. místo čudlíků otočíš lunetou najednu ze stran ... !! No stejně se mi líbí ty na druhé fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Mne se libi ty prvni. Hlavne ten zubaty okraj pouzdra. Vypada to, ze jsou i pekne vysoke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Mně se nelíbí ani jedny, co mám dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Mně se nelíbí ani jedny, co mám dělat? Byla by tu možnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se