Malaket Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Zdar kolegové, mám takový stupidní dotaz, tak se mi prosím nesmějte. Kolik asi stojí safír na Luminory, dá se objednat a byl by ho schopen vyměnit i nějaký zdejší hodinář ( tady v Teplicích ) , nebo snad nedejbože by se dal vyměnit svépomocí, něco jako řemínek?
Ondraj Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Neoficiálně jsem slyšel, že sklo stojí cca 10 tis. Co se týká výměny, je na to třeba lis (a zřejmě dobrý), nejsem si jist, že umí každý hodinář. Ale v Carollinu by si s tím možná mohli poradit, i když oni servis na Panerai posílají pryč. Co si se sklem udělal?
paolous Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Zdar kolegové, mám takový stupidní dotaz, tak se mi prosím nesmějte. Kolik asi stojí safír na Luminory, dá se objednat a byl by ho schopen vyměnit i nějaký zdejší hodinář ( tady v Teplicích ) , nebo snad nedejbože by se dal vyměnit svépomocí, něco jako řemínek? Ty vis tady u nas v Tp o nejakym hodinari, natoz kloudnym???
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 něco je tady ale ví bůh jestli to je originál - viděl bych to spíše na výlet do Mnichova
frista Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Ja bych zkusil zeptat se nekde u congu - urcite tam nejake soucastky budou (a pohromade:-) Jinak mi to prijde dost zvlastni - tyhle hodinky jako predmet domaciho kutilstvi rozhodne nedoporucuji 4 z 5 hodinaru. Nehlede na zvlastni "aparatky", kterymi se dostanes dovnitr a nema je kazdy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se