Elvenking Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Ahoj, nedávno jsem si pořídil své první hodinky Rotary Chronospeed (a mobil jsem zahodil). Přestože jsem s nima velice spokojený, už teď plánuji výhledově koupi nějakého více swiss-made kousku. Problém je v tom, že jsem v současné době pracující student a nemám neomezený rozpočet. Proto bych Vás profíků zeptal, jaký automat mi doporučíte cca do 12000 (+-2000,-) Kč. Mám následující požadavky: -Řemen z kůže, kaučuku či snad z čehokoliv kromě kovu. -Safírové sklíčko -Vysoká předpokládaná životnost strojku (nějaké proti-otřesové úpravy (?)) -Vodotěsnost 100m, při nejhorším 50m Vysněné značky ani neuvádím, jsem právě zvědav co mi nabídnete. Jedno vím však jasně. Nelíbí se mi automaty od Orientu. Otázka č. 2 - kde se dá sehnat pěkný kožený řemen? (tunning Chronospeeda ) Díky za odpovědi.
ricous Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Já bych doporučil Steinhart Triton - tady nové http://chronoshop.cz/katalog/STEINHART-TRITON-black a tady se slevou od člena fóra http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20636
Elvenking Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Já bych doporučil Steinhart Triton - tady nové http://chronoshop.cz/katalog/STEINHART-TRITON-black a tady se slevou od člena fóra http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20636 Ty sou fakt, pekne, jenze se obavam ze budou takove robustni ne? Ono koukam ze drtiva vetsina potapecskych je takova predimenzovana. Diky za tip.
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Ahoj , muj momentalni automaticky favorit je Seiko SRP029. Ma je tu jeden clen fora. Nemaji sice safir, cale hardlex taky vydrzi hodne. Za tu cenu si k nim muzes dokoupit vicero remenu a menit podle nalady Jeste otazka: Proc jsi po nakupu Rotary Chronospeed zahodil mobil? Edit: Jeste ke strojku - myslim ze je kvalitni a lecos vydrzi... Upraveno 5. července 2009 uživatelem Dantechno
Elvenking Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Ty sou fakt, pekne, jenze se obavam ze budou takove robustni ne? Ono koukam ze drtiva vetsina potapecskych je takova predimenzovana. Diky za tip. Aha, tak ted ctu z toho druheho linku, ze sedi dobre i na uzke ruce.
Elvenking Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Ahoj , muj momentalni automaticky favorit je Seiko SRP029. Ma je tu jeden clen fora. Nemaji sice safir, cale hardlex taky vydrzi hodne. Za tu cenu si k nim muzes dokoupit vicero remenu a menit podle nalady Jeste otazka: Proc jsi po nakupu Rotary Chronospeed zahodil mobil? Edit: Jeste ke strojku - myslim ze je kvalitni a lecos vydrzi... To ze jsem zahodil mobil bylo mysleno obrazne, tj. ze se nedivam na hodiny na mobilu, ale na skutecne hodinky btw: to Seiko to u mne prohrává už jen díky tomu tahu. ale diky. EDIT: to pruhledne dno je ale pekne, takze tomu davam plus Upraveno 5. července 2009 uživatelem Elvenking
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 To ze jsem zahodil mobil bylo mysleno obrazne, tj. ze se nedivam na hodiny na mobilu, ale na skutecne hodinky btw: to Seiko to u mne prohrává už jen díky tomu tahu. ale diky. Nevztahuj to jen na tenhle model ale zatratit krasne hodinky jen kvuli tomu ze jsou na tahu ,ktery jde lehce nahradit treba kuzi mi prijde hloupost. ( a tah se pri pripadnem prodeji vyplati )
Elvenking Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Nevztahuj to jen na tenhle model ale zatratit krasne hodinky jen kvuli tomu ze jsou na tahu ,ktery jde lehce nahradit treba kuzi mi prijde hloupost. ( a tah se pri pripadnem prodeji vyplati ) A ted jsme vlastne u te otazky c. 2. Nejak postradam v eshopech nabidku remenu, ale treba jen spatne hledam. Muzes mi neco poradit?
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Co takhle Chronoshop zdejsiho clena. Je ochotny a rad ti poradi.
Návštěvník Snow Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Podívej se na sortiment Hamiltonu.
Ondraj Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Kup hodinky s tahem, nahraď řemenem, časem se ti pak budou lépe prodávat.
Karlos Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Tak třeba zrovna ty zmiňované Tritony vypadají na koženém řemenu úžasně. No a obrovská nabídka nádherných kožených řemenů je tady: http://delaurian.com/delaurian.com/index.htm Upraveno 5. července 2009 uživatelem Karlos
XXXfazerXXX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ahoj pane,muj pokus o radu najdes tady-http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19795-----------limitka,tah i guma,nove.Akorad bys musel malinko pritlacit
Elvenking Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Máte někdo bližší info k té značce Steinhart? @xxxxxfazerxxxxx: to uz je na mne moc a navic to bude asi velke. @Karlos: jj to je fakt zajimava kombinace EDIT: kde se u nás prodávají ty řemeny Delaurian? Upraveno 5. července 2009 uživatelem Elvenking
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Máte někdo bližší info k té značce Steinhart? Prohledej tohle forum, o tehle znacce se tu dozvis hodne....
Bask Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Ty sou fakt, pekne, jenze se obavam ze budou takove robustni ne? Ono koukam ze drtiva vetsina potapecskych je takova predimenzovana. Diky za tip. Tie Tritony su naozaj velke a pokial by ti nevadila ich vaha... Nosia sa vsak aj tak dobre. PS: mam jedny na predaj
Elvenking Odesláno 6. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2009 A jaký názor máte na toto: švýcarský strojek ETA 2824-2 s 25 kameny. Minerální sklo :-(( . Číslice a ručky opatřeny barvou Superluminova. Kožený pásek lze nosit přes oděv. Průhledné spodní víčko. Kožený pásek. WR-50m :-((. Obecně se mi design několika Junkers libi. Je značka Junkers echt a košér ? cena 8000 http://gesto.servery.cz/shop/php/main.php3...ighlight=195915 Pak jsem ještě objevil Archimede Pilot... bohužel WR-50 Co si o nich myslíte?
Onisan Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Jednoznačně Archimede.. z těch dvou B-Uhren jsou prostě Archimede neskonale lepší nebo ještě jinak... z takové té nečínské nabídky B-Uhren jsou Junkers nejhorší Provedením, celkovým zpracováním, prostě je na nich vidět, že jim "něco" chybí
ricous Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 Taky bych vzal raději Archimede - jako laikovi se mi na těch Junkers nelíbí bílá datumovka, korunka a tvar ruček.
Onisan Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 S Junkers je to tak, že když si měl v ruce už alespoň jedny B-Uhren.. třeba od Steinhart, Archimede, Azimuth,Laco, Stowa... prostě jakékoliv.... tak najednou zjistíš a tluče tě to přes oči, že ručičky nejsou to pravé ořechové... a ono ani to pouzdro vlastně není to pravé ořechové, a vlastně se ti najednou nelíbí ani ten číselník, a korunku si na těch ostatních také viděl lepší... :)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se