Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem si pořídil své první hodinky Rotary Chronospeed (a mobil jsem zahodil). Přestože jsem s nima velice spokojený, už teď plánuji výhledově koupi nějakého více swiss-made kousku. Problém je v tom, že jsem v současné době pracující student a nemám neomezený rozpočet. Proto bych Vás profíků zeptal, jaký automat mi doporučíte cca do 12000 (+-2000,-) Kč.

Mám následující požadavky:

-Řemen z kůže, kaučuku či snad z čehokoliv kromě kovu.

-Safírové sklíčko

-Vysoká předpokládaná životnost strojku (nějaké proti-otřesové úpravy (?))

-Vodotěsnost 100m, při nejhorším 50m

Vysněné značky ani neuvádím, jsem právě zvědav co mi nabídnete. Jedno vím však jasně. Nelíbí se mi automaty od Orientu.

Otázka č. 2 - kde se dá sehnat pěkný kožený řemen? (tunning Chronospeeda :) )

Díky za odpovědi.

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Já bych doporučil Steinhart Triton - tady nové http://chronoshop.cz/katalog/STEINHART-TRITON-black a tady se slevou od člena fóra http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20636

Ty sou fakt, pekne, jenze se obavam ze budou takove robustni ne? Ono koukam ze drtiva vetsina potapecskych je takova predimenzovana. Diky za tip.

Odesláno (upraveno)

Ahoj , muj momentalni automaticky favorit je Seiko SRP029. Ma je tu jeden clen fora. Nemaji sice safir, cale hardlex taky vydrzi hodne. Za tu cenu si k nim muzes dokoupit vicero remenu a menit podle nalady :thumbsup_anim:

Jeste otazka: Proc jsi po nakupu Rotary Chronospeed zahodil mobil?

Edit: Jeste ke strojku - myslim ze je kvalitni a lecos vydrzi...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Ty sou fakt, pekne, jenze se obavam ze budou takove robustni ne? Ono koukam ze drtiva vetsina potapecskych je takova predimenzovana. Diky za tip.

Aha, tak ted ctu z toho druheho linku, ze sedi dobre i na uzke ruce.

Odesláno (upraveno)
Ahoj , muj momentalni automaticky favorit je Seiko SRP029. Ma je tu jeden clen fora. Nemaji sice safir, cale hardlex taky vydrzi hodne. Za tu cenu si k nim muzes dokoupit vicero remenu a menit podle nalady :thumbsup_anim:

Jeste otazka: Proc jsi po nakupu Rotary Chronospeed zahodil mobil?

Edit: Jeste ke strojku - myslim ze je kvalitni a lecos vydrzi...

To ze jsem zahodil mobil bylo mysleno obrazne, tj. ze se nedivam na hodiny na mobilu, ale na skutecne hodinky :)

btw: to Seiko to u mne prohrává už jen díky tomu tahu. ale diky.

EDIT: to pruhledne dno je ale pekne, takze tomu davam plus :)

Upraveno uživatelem Elvenking
Odesláno
To ze jsem zahodil mobil bylo mysleno obrazne, tj. ze se nedivam na hodiny na mobilu, ale na skutecne hodinky :)

btw: to Seiko to u mne prohrává už jen díky tomu tahu. ale diky.

Nevztahuj to jen na tenhle model ale zatratit krasne hodinky jen kvuli tomu ze jsou na tahu ,ktery jde lehce nahradit treba kuzi mi prijde hloupost. ( a tah se pri pripadnem prodeji vyplati )

Odesláno
Nevztahuj to jen na tenhle model ale zatratit krasne hodinky jen kvuli tomu ze jsou na tahu ,ktery jde lehce nahradit treba kuzi mi prijde hloupost. ( a tah se pri pripadnem prodeji vyplati )

A ted jsme vlastne u te otazky c. 2. Nejak postradam v eshopech nabidku remenu, ale treba jen spatne hledam. Muzes mi neco poradit?

Odesláno

Kup hodinky s tahem, nahraď řemenem, časem se ti pak budou lépe prodávat.

Odesláno (upraveno)

Máte někdo bližší info k té značce Steinhart?

@xxxxxfazerxxxxx: to uz je na mne moc a navic to bude asi velke.

@Karlos: jj to je fakt zajimava kombinace :)

EDIT: kde se u nás prodávají ty řemeny Delaurian?

Upraveno uživatelem Elvenking
Odesláno

Tie Tritony su naozaj velke a pokial by ti nevadila ich vaha...

Nosia sa vsak aj tak dobre.

PS: mam jedny na predaj :smile_anim:

Odesláno

A jaký názor máte na toto:

00000382.jpg

švýcarský strojek ETA 2824-2 s 25 kameny. Minerální sklo :-(( . Číslice a ručky opatřeny barvou Superluminova. Kožený pásek lze nosit přes oděv. Průhledné spodní víčko. Kožený pásek. WR-50m :-((.

Obecně se mi design několika Junkers libi.

Je značka Junkers echt a košér ?

cena 8000

http://gesto.servery.cz/shop/php/main.php3...ighlight=195915

Pak jsem ještě objevil Archimede Pilot...

1184737201.jpg

bohužel WR-50

Co si o nich myslíte?

Odesláno

Jednoznačně Archimede.. z těch dvou B-Uhren jsou prostě Archimede neskonale lepší :) nebo ještě jinak... z takové té nečínské nabídky B-Uhren jsou Junkers nejhorší :) Provedením, celkovým zpracováním, prostě je na nich vidět, že jim "něco" chybí :)

Odesláno

S Junkers je to tak, že když si měl v ruce už alespoň jedny B-Uhren.. třeba od Steinhart, Archimede, Azimuth,Laco, Stowa... prostě jakékoliv.... tak najednou zjistíš a tluče tě to přes oči, že ručičky nejsou to pravé ořechové... a ono ani to pouzdro vlastně není to pravé ořechové, a vlastně se ti najednou nelíbí ani ten číselník, a korunku si na těch ostatních také viděl lepší... :) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...