Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

aaaaa tohle forum mne nakazilo. Vsechny hodinky jsou tady tak krasne... .

Bojim se ze zacnu sbirat hodinky. Hlavne to ne. Uz takhle mam jine drahe konicky. Doufam ze je to jen docasne nadseni. :))

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ty Junkersy nee. Pokud chceš podobný ciferník, ale o hodně lepší hodinky, tak tyhle Steinharty:

http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-Stein...automatik-black

P.S.

Podle mě, když B-Uhr, tak bez datumovky.

Jo tak to se taky líbí. Jen to má ještě horší WR.

Velká škoda, že ty ostatní modely z této řady mají jen ruční nátah. Myslím, že bych si z ostatních vybral. Už jen to dno je nádherné.

Proč má většina leteckých hodinek tak nízkou odolnost vůči vodě? Co když ztroskotají do moře? Už jen kvůli tomu by to mělo být aspoň WR-100 :))

Odesláno

Když někdo ztroskotá do moře, je mu úplně jedno kolik je hodin :)

Kup ty Tritony, které jsou teď v sekci Prodej. Jsou na ruce hodně zajímavé, splňujou to, co potřebuješ a oproti novým ušetříš.

Odesláno (upraveno)

Tritony se mi líbí i nelíbí. Abych řekl pravdu tak bych na nich uvítal robustnost co do praktičnosti, ale zároveň se mi vizuálně nelíbí ten tlustý okraj oproti průměru sklíčka. ...a navíc mám radši kompletní ciferník. Jsou zajímavé, ale nepůjdu do nich.

Co mi řeknete na tento kousek?

O&W Mirage MKIII

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsMirageC.htm

OllechWajsMirageC2L.jpg

WR-100m a líbí se mi. Strojek Valjoux 7750 (dobry?) Jenom nevím jestli se to dá pořídit i u nás. To zakončení ručiček se mi moc nelíbí ale to byhc zkousnul.

EDIT: aha tak to je mimo muj rozpocet. Zapomnel jsem ze dollar neni 15kc,- ale nakych 18kc ,- ... Minuly rok to by supr, diky kurzu jsem sehnal perfektni notas.

Upraveno uživatelem Elvenking
Odesláno

Taky jsem po nich koukal. Libi se mi. Momentalne vsak studuju informace o firme Ollech & Wajs. Sice zrejme nepujdu do toho vyse uvedeneho modelu, za to jsem vsak nasel celkem solidni variantu za velice solidni castku.

Ma to stejny pohon. Safír. 200m. Jen je škoda, že to nemá průhledné dno :(

Cougar Commander

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&Wa...rCommander.html

Mate nekdo zkusenosti s timto eshopem? Stale by mne zajimalo, jestli to nekdo prodava i u nas. Co jsem se docetl, tak firma O&W uplatnuje primy prodej. Tj, neni mozne si proste o ty hodinky napsat?

http://www.chronotime.ch/

Ty stranky vypadaji dost old school.

Odesláno

Kup si Hamilton X-Wind, kolem 15k by se měly dát sehnat. Za ty prachy dostaneš swiss made hodinky se skvělým ciferníkem, dobrým strojkem a IMHO nadčasovým designem. Navíc k těm s bílým ciferníkem se hodí prakticky jakejkoli řemen - černej leteckej, hnědej leteckej, aligátor... Při střídání kovového tahu a řemenu to jsou snad nejuniverzálnější hodinky, co mám.

post-1578-1246889470.jpg

post-1578-1246890004.jpg

Odesláno
Kup si Hamilton X-Wind, kolem 15k by se měly dát sehnat. Za ty prachy dostaneš swiss made hodinky se skvělým ciferníkem, dobrým strojkem a IMHO nadčasovým designem. Navíc k těm s bílým ciferníkem se hodí prakticky jakejkoli řemen - černej leteckej, hnědej leteckej, aligátor... Při střídání kovového tahu a řemenu to jsou snad nejuniverzálnější hodinky, co mám.

Hledal jsem, ale cena cca 30 klacků českých,-

ja jako podobne univerzalni vidim Seiko Samurai - hodinky mnoha tvari... :)

Je velice zajímavé jak záleží na řemenu. Třeba s tim kovem bych to nemohl, ale to posledni foto se mi libi moc. A cena taky dobra. Jen mam tak nejak slabost na svycarsko (nemyslim jen hodinky). Diky za tip.

Odesláno (upraveno)

http://www.authenticwatches.com/hamilton-watches.html

nebo

http://www.classybrand.com/watches/watch_l...ylename-505.asp

Upraveno uživatelem pete
Odesláno
ja jako podobne univerzalni vidim Seiko Samurai - hodinky mnoha tvari... :)

Fakt nádherné fotky! :)

Odesláno
Zeno Watch Basel???

Zdroj fotografií: www.ebay.com

Asi se na tu značku půjdu mrknout do Jungmanky.

Odesláno

OllechAndWaisMirageMKIII.jpg

Ten Ollech mne laka. Jen mi to pripomina design Fortis.

Odesláno

Naprosto souhlasím s Milisem. X-Windy tě určitě nadchnou. Navíc je za velice zajímavou cenu prodává jeden člen zde.

Mají sice černý ciferník, ale ten je zase dle mého názoru univerzálnější.

Jedny Hamilton mám pár měsíců a jsem naprosto spokojen.

Přeji šťastnou ruku při výběru ;)

Odesláno

Díky všem za pomoc s výběrem, ještě sice nejsem úplně rozhodnutý, ale už mám alespoň jasno ve značkách a v tom co chci. Je dost pravděpodobné, že v dohledné době se taky se svým přírůstkem pochlubím v chlubírně :)

Odesláno

Myslim ze design jak OW tak Sinn tak Guinand su zhruba rovnako stare a rovnako "povodne". Ba co viac myslim ze tie designy su starsie nez (minimalne novodoby) Fortis s ktorym IMHO nemaju nic spolocne, fortis myslim nic s celocernenou lunetou a tejto velkosti nerobi......

Keby som si musel vybrat povedal by som ze vsetci menovani svorne a pomerne okato cerpaju z Heuer-Bund, ktory je z nich urcite najpovodnejsi a najstarsi :) (a samozrejme zberatelsky najcennejsi)

Kazdopadne jak Sinn tak Guinand (ktore maju rovnakeho zakladatela) hanbu neurobia.... a myslim ze ani ow nebude krok vedla aj ked tu na fore sa nim podla mna trochu nepravom mierne pohrda.

post-1266-1247516429.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...