safi Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 V minulých dnech proběhlo slavnostní otevření butiku Hublot (butik byl otevřen v dubnu 2009). Při této příležitosti mateřská továrna zapůjčila na velmi omezenou dobu několik speciálních modelů, které nejsou běžně v Hublot buticích vystavovány. V pražském butiku se tak sešla téměř kompletní kolekce modelů s tourbillonem. Jelikož se jedná o zajímavé inhouse kalibry, rozhodli jsme se tuto kolekci narychlo nafotit. Speciální modely už nejsou bohužel v butiku dostupné a nebudete si je tedy moci prohlédnout naživo. Hublot Bigger Bang Tourbillon All Black - jednotlačítkový chronograf s pěti-denní rezervou chodu. Pouzdro i luneta jsou vyrobeny z černé zirkonové keramiky, kalibr má skeletonovou úpravu.
Baker Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Safi, nechces me brat s sebou ? Budu Ti nosit tasku. Rozhodne zajimave.
Kalifx Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Na první fotce zajímavé, na dalších příšerné... Ale chtělo by to asi vidět naživo...
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Nekeceeej! To je dobrý, valím augle. Co to koštuje?
Senseeei Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Uz len aku hodnotu muselo mat to vozidlo ktore ich prevazalo...
Kalifx Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 PhoeniX napsal: Nekeceeej! To je dobrý, valím augle. Co to koštuje? Opravdu upřímně by mě zajímalo, co se ti na tom zdá dobrý. Já jsem, mimo jiné, nepochopil třeba tu hrůzu na pozici šest... Co to je? A i jinak mně to přijde jako variace na čínský skeletony, který by chtěly vypadat jako švýcarská práce
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Kalifx napsal: Na první fotce zajímavé, na dalších příšerné... Ale chtělo by to asi vidět naživo... Souhlasím, že ta nejlepší fotografie je ta první. Ještě asi nějaký čas potrvá, než se Hubltoy naučím nějak pořádně fotit. Při focení bylo navíc hrozně málo času :-( Ale příště se polepšíme.
Kalifx Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ¨safi napsal: Souhlasím, že ta nejlepší fotografie je ta první. Ještě asi nějaký čas potrvá, než se Hubltoy naučím nějak pořádně fotit. Při focení bylo navíc hrozně málo času :-( Ale příště se polepšíme. Safi, já nekritizuju v žádným případě tvou práci... spíš mě zarazila ta podivná malformace kolem nápisu "swiss made"... To takhle fakt vypadá?
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Kalifx napsal: Opravdu upřímně by mě zajímalo, co se ti na tom zdá dobrý. Já jsem, mimo jiné, nepochopil třeba tu hrůzu na pozici šest... Co to je? A i jinak mně to přijde jako variace na čínský skeletony, který by chtěly vypadat jako švýcarská práce Z jinýho pohledu to nevypadá tak dokousaně. Chtělo by to vidět na živo. Líbí se mi pouzdro a materiál, turbo, ručky.
Kalifx Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 PhoeniX napsal: Z jinýho pohledu to nevypadá tak dokousaně. Chtělo by to vidět na živo. Líbí se mi pouzdro a materiál, turbo, ručky. No, ale i z toho jinýho pohledu to vypadá strašně... možná je to naživo fakt lepší...
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Kalifx napsal: Safi, já nekritizuju v žádným případě tvou práci... spíš mě zarazila ta podivná malformace kolem nápisu "swiss made"... To takhle fakt vypadá? V pohodě :-) Je to zajímavá připomínka. Na oficiální fotce to vypadá takto:
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Kalifx napsal: No, ale i z toho jinýho pohledu to vypadá strašně... možná je to naživo fakt lepší... Za ty míče by měl mít člověk vyraženej dech.
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 PhoeniX napsal: Za ty míče by měl mít člověk vyraženej dech. Zkusím zapátrat + se při další návštěvě Hublot butiku zeptat.
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ¨safi napsal: V pohodě :-) Je to zajímavá připomínka. Na oficiální fotce to vypadá takto: Takže je to úplně něco jinýho. ¨safi napsal: Zkusím zapátrat + se při další návštěvě Hublot butiku zeptat. Díky.
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Tak jsem našel ještě jednu fotku. Kruh je pouze vyřízlý, není nijak vypouklý. Alespoň dle fotky. Upraveno 5. července 2009 uživatelem ¨safi
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ¨safi napsal: Tak jsem našel ještě jednu fotku. Kruh je pouze vyřízlý, není nijak vypouklý. Alespoň dle fotky. No a jaký pocity máš z hodinek Ty? Bylo tam něco výjimečného/okouzlujícího/dech beroucího?
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Jednoznačně jinak bych zůstal doma a hrál The Sims Při mé předchozí návštěvě jsem fotil základní modely řady Big Bang s ETA strojky a i ty mě zaujaly futuristickým designem a materiály. Tyhle modely mají navíc vymakané inhouse strojky, které ale nejsou nijak vypiplaně přezdobené.....vlastně jsou bestiálně ošklivé. Když si vezmeš hodinky do ruky, tak první 2-3 minuty to s tebou nic nedělá. Pak si najednou uvědomíš, že držíš v ruce pořádnou bestii. A buď ji zkrotíš a hodinky se ti začnou líbit, anebo ji odvrhneš stejně jako hodinky. Na většině fotografií (ofiko Hublot, nebo těchto) hodinky vypadají jako svůj stín. Nejlepší je vidět je naživo. Upraveno 5. července 2009 uživatelem ¨safi
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ¨safi napsal: Jednoznačně jinak bych zůstal doma a hrál The Sims Při mé předchozí návštěvě jsem fotil základní modely řady Big Bang s ETA strojky a i ty mě zaujaly futuristickým designem a materiály. Tyhle modely mají navíc vymakané inhouse strojky, které ale nejsou nijak vypiplaně přezdobené.....vlastně jsou bestiálně ošklivé. Když si vezmeš hodinky do ruky, tak první 2-3 minuty to s tebou nic nedělá. Pak si najednou uvědomíš, že držíš v ruce pořádnou bestii. A buď ji zkrotíš a hodinky se ti začnou líbit, anebo ji odvrhneš stejně jako hodinky. Na většině fotografií ať už ofiko Hublot, nebo těvhto hodinky vypadají jako svůj stín. nejlepší je vidět je naživo. Paráda, tohle se mnou vždy zaručeně hne - osobní pocity dotyčného ze setkání.
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Hublot Bigger Bang Tourbillon All Black Diamonds. . Z tohoto modelu jsem trošku rozpačitý. Zatímco u předchozího modelu si dokážu představit chlápka, který si ho koupí, u tohoto modelu si dokážu představit budoucího majitele pouze jako napůl šíleného padoucha ze starých bondovek:-) Cena modelu atakuje 180 000 EUR. Ale jak jsem už říkal, v Praze jej už neuvidíte. Většinu fotografií dělala manželka a když měla v ruce téměř dvojnásobek ceny našeho bytu, byl jsem..mírně řečeno....na nervy. Už jsem viděl katastrofické vize spadlých hodinek, polámaných koleček a diamanty rozlétající se na všechny strany:-) Upraveno 5. července 2009 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 (upraveno) Tourbillon Solo Bang Black Ceramic V jednoduchosti je krása. Bohužel nám u tohoto modelu většina fotografi nevyšla, ale budemem mít pravděpodobně příležitost tento model nafotit za čas znovu (už jen vzhledem k blbému nastavení ručiček). P.S. Jen pro Vaši představu - nafocení a hlavně výběr a následná úprava fotografií zabraly 4 hodiny času. Dobrou noc. Upraveno 5. července 2009 uživatelem ¨safi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se