Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  PhoeniX napsal:
OT: Před okamžikem jsem si v katalogu vybral dajvery z palladia. Následně zjištěna cena, která je 24.500 USD. Zarazila mě do židle. V současné chvíli se jdu přesunout do postele.

Je to hukot..Ceny jsou hodně vysoké, ale nepředpokládám, že by klesly (ani v důsledku ekonomické recese).

Odesláno
  ¨safi napsal:
Hublot Bigger Bang Tourbillon All Black Diamonds. .

Zajímalo by mě, jestli i toto pouzdro s diadémanty testují na nárazy nebo jak prověřují jejich futu-materiály. Myslím, že by nic neupadlo. :)

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Zajímalo by mě, jestli i toto pouzdro s diadémanty testují na nárazy nebo jak prověřují jejich futu-materiály. Myslím, že by nic neupadlo. :)

Už z povahy tourbillonu nejsou tyhle hodinky na sport. Po pár odpalech golfovou holí ti zpravidla uletí klec tourbillonu a možná i pár kamínků :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
A tyhle se mi líbí asi nejvíc, ty jsou pro mě. :) Pěkně jednoduché + turbo mezi dvěma "oblouky" mi evokuje oko. :)

Mě se líbí také nejvíc. Bude opravná série fotek. :thumbsup_anim: Pocitově si více užívám nahrávání a prohlížení fotek teď večer, než včerejší focení - to jsem hrozně roztěkaný.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  ¨safi napsal:
Už z povahy tourbillonu nejsou tyhle hodinky na sport. Po pár odpalech golfovou holí ti zpravidla uletí klec tourbillonu a možná i pár kamínků :thumbsup_anim:

Jj, dělal jsem si legraci. :) Turbo jsem viděl jen jednou v životě, od GP - jedním slovem FAMÓZNÍ. V chronu musí jít o hard-core, který si nedovedu dost dobře představit. Možná by mě i pepka klepla. :)

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Jj, dělal jsem si legraci. :) Turbo jsem viděl jen jednou v životě, od GP - jedním slovem FAMÓZNÍ. V chronu musí jít o hard-core, který si nedovedu dost dobře představit. Možná by mě i pepka klepla. :)

spíš než samotné turbo mě bavilo sledovat column wheel. Chronograf se spouští, zastavuje a nuluje jedním tlačítkem (podobně jako u některých modelů Hanhart). Tak jsem cvakal o 106 :-)

Mohlo by být zajímavé udělat společné fotografie tohoto modelu s nějakým klasickým tourbillonem, třeba od GO. Jenže to se mi asi nepodaří:-(

Odesláno
  ¨safi napsal:
Bude opravná série fotek.

Na tohle se vážně těším.

Firma mě začíná hodně zajímat. Ale zároveň mě štve, že nedosáhnu ani na nejnižší model. Za potápky v keramice chtějí tuším něco kolem 13.500 USD. Che! :)

Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
Na tohle se vážně těším.

Firma mě začíná hodně zajímat. Ale zároveň mě štve, že nedosáhnu ani na nejnižší model. Za potápky v keramice chtějí tuším něco kolem 13.500 USD. Che! :)

Přesně tak. Obávám se, že tyhle hodinky nejsou ani pro upper middle class v ČR :crying_anim: Což je škoda

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  ¨safi napsal:
spíš než samotné turbo mě bavilo sledovat column wheel. Chronograf se spouští, zastavuje a nuluje jedním tlačítkem (podobně jako u některých modelů Hanhart). Tak jsem cvakal o 106 :-)

Mohlo by být zajímavé udělat společné fotografie tohoto modelu s nějakým klasickým tourbillonem, třeba od GO. Jenže to se mi asi nepodaří:-(

Jj... Všiml jsem si, jak tam column wheel pěkně vykukuje.

Jsem vůbec děsně rád za tyhle fotky. Pro fórum je to obohacení jako prase.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Jj... Všiml jsem si, jak tam column wheel pěkně vykukuje.

Jsem vůbec děsně rád za tyhle fotky. Pro fórum je to obohacení jako prase.

Díky :-) otevírají se ještě nějaké možnosti, takže máte se na co těšit. Ale chci také napsat nějaké články o cenově dostupnějších hodinkách.

Odesláno
  ¨safi napsal:
Díky :-) otevírají se ještě nějaké možnosti, takže máte se na co těšit. Ale chci také napsat nějaké články o cenově dostupnějších hodinkách.

Budeme se těšit. ;) I na ty dostupnější stroje. Třeba něco něměckýho. Třeba Sinn. :)

Odesláno (upraveno)

4 Safi: Super prace, moc diky za tvuj cas a namahu. Teda vam oboum. Hublot je tva stara laska, je mi jasne ze jsi musel mit bajecny pocit... Hodiny jsou to krasne, to nemuze nechat chladnym nikoho. Ja jsem je nazivo jeste nikdy nevidel, snad se tam taky nekdy dostanu. Diky :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Hubloty jsem na živo viděl a mohl bych je mít. Trošku problém mám s cenou. :(

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

" safi díky za fotky

K fotce, o které jste se bavili musím dodat asi tohle. I když je to nakrásně vyřízlé, je to dočubené, to mi nikdo nevymluví a divím se, že takhle drahé hodinky mohly v tomhle stavu opustit vrata továrny, je to ostuda :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim: .

Upraveno uživatelem Snow
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...