Peta-Biker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Krásné fotky od člena s nickem : Grzegorz22 Zdroj/Source: www.gmtforum.pl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Nadherne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Nejdřív jsem myslel, že se chlubíš... Fotky jsou nádherné, hodinky ještě více... Třeba jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 úžasné hodinky, ale subjektívne - škoda, že tam nedali zafír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Ted jsem si teprve vsiml poradne indexu. V detailu jsou skvele, hlavne na 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Tohle jsou moje dreamwatche. Ovsem zatim mimo financni moznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 úžasné hodinky, ale subjektívne - škoda, že tam nedali zafír... Nádherné hodinky s Hardlexem. Skvělé. Co pořád máte s tím safírem? Že to dobře zní? Něco jako klenoty ve strojku? Ale vždyť je to syntetika a oproti hardlexu je mnohem křehčí. Subjektivně mám Hardlex raději. Je to invence a vydrží opravdu hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Nádherné hodinky s Hardlexem. Skvělé. Co pořád máte s tím safírem? Že to dobře zní? Něco jako klenoty ve strojku? Ale vždyť je to syntetika a oproti hardlexu je mnohem křehčí. Subjektivně mám Hardlex raději. Je to invence a vydrží opravdu hodně. Myslím, že je zde na fóru více poškrábaných Hardlexů než rozbitých safírů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Myslím, že je zde na fóru více poškrábaných Hardlexů než rozbitých safírů. presne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Přidám pár fotek z TimeZone, autor chrismoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 foto: uživatel Bo.W.Ling, watchloungue.com Bez komentáře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Ale vždyť je to syntetika a oproti hardlexu je mnohem křehčí. Subjektivně mám Hardlex raději. Je to invence a vydrží opravdu hodně. naprosto souhlasím -- pánové nádherné fotky nádherných hodinek --- - když na to koukám tak se neubráním srovnání se Sinn a volil bych asi stejně --- Seiko mi nenabízejí kromě vymazleného strojku (který bych stejně nikdy neviděl) nic navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) - když na to koukám tak se neubráním srovnání se Sinn a volil bych asi stejně --- Seiko mi nenabízejí kromě vymazleného strojku (který bych stejně nikdy neviděl) nic navíc OT: Chtěl jsem si je srovnat vedle sebe a nemůžu objevit tvá Sinn vlákna... Ty to po sobě mažeš? edit: je to velká škoda, bylo by dobré zachovat alespoň dojmy/minirecenzi a pár fotek... Upraveno 14. července 2009 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Šmarjá, von to po sobě maže. Von smazal i moje duchaplné příspěvky. No to mě podrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) WUS, autor ezcheese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2009 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tak proto !! Dneska jsem tu hledal jedny sinn potapky a nemohl jsem vlakno najit. Byly to ty jak maj strojek v olejove lazni a bod merici vlhkost.... Nebo jsem spis hledal blbe...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Šmarjá, von to po sobě maže. Von smazal i moje duchaplné příspěvky. No to mě podrž. naprosto správně 11 stránek o ho*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tak proto !! Dneska jsem tu hledal jedny sinn potapky a nemohl jsem vlakno najit. Byly to ty jak maj strojek v olejove lazni a bod merici vlhkost.... Nebo jsem spis hledal blbe...? To jsi smíchal dvě věci do jedné. Buď olejová lázeň nebo kapsle vlhkosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 To jsi smíchal dvě věci do jedné. Buď olejová lázeň nebo kapsle vlhkosti. To je mozne.... Nevis jestli to vlakno tu jeste je? Nemohu ho najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 To je mozne.... Nevis jestli to vlakno tu jeste je? Nemohu ho najit. Hmm, asi nejni... Doporučuju kliknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se