Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!

Můžete doporučit nějakého ochotného a dobře vybaveného (ochotnou i díly) hodináře v Praze, který si bez problémů poradí s Prim Sport II? Nemusí být tedy nutně jen z Prahy.

Znám jednoho poměrně milého, ale není zrovna materiálově příliš vybaven a že by se mi chtělo kvůli kdejaké hlouposti jako výměna sklíčka či čištění číselníku posílat hnedle hodinky do Eltonu a pak na ně čekat půl roku, to zrovna ne.

Jinak se nezdráhejte vychválit sami sebe, pokud takové služby nabízíte :)

Případně můžete i varovat, ale to už je možná snad na jiné vlákno :)

Díky

Odesláno
Mr. Frýdl

Díky za odpověď, nicméně jak lze usuzovat z počtu mých příspěvků, nemám přehled o všech lidech. Takže jestli mohu poprosit o nějaké bližší údaje? Díky

Odesláno
Díky za odpověď, nicméně jak lze usuzovat z počtu mých příspěvků, nemám přehled o všech lidech. Takže jestli mohu poprosit o nějaké bližší údaje? Díky

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=848&st=100

Pročti toto vlánko od 6 stránky do té osmé je tam na něj spousty kladných reakcí a i telefon a místa kde pracuje.

Odesláno (upraveno)
jen doplnim - na Florenci je i zitra a pristi tyden po-st 10-18:00 - dnes overeno... :)

tveho poctu prispevku jsem si vsimnul... ty si, prosim, vsimni tlacitka "hledani" vpravo nahore...? :)

Všiml, ale zase hafo dat může být neaktuálních, takže jsem raději požádal o čerstvé :)

Jinak dík za info, dám dohromady všechny své objednávky a všelijaké díly, zvážím, cože to z toho všechno chci sestavit kdyžtak se tam stavím. I když přepokládám, ža ani Marek Frýdl nemá sklíčka a lunety na Prim Sport II, což? :)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
I když přepokládám, ža ani Marek Frýdl nemá sklíčka a lunety na Prim Sport II, což? :)

S ohledem na to, ze tvrdis, ze vyhledavat uz umis, sis jiste jiz nasel tel. kontakt na p. Frydla. Nemyslis, ze by bylo rozumnejsi zeptat se jeho, co ma nebo nema, nez se ptat nas? :)

Jedine, ze by Milis delal ted skladnika u Frydla... :wheelchair:

Odesláno
... uz to nedela...? :withstupid:

Pan Frydl uz ho pry vyrazil, protoze mu Milis svym neopatrnym pohybem jesterkou po prodejne zpusobil vice skody nez uzitku - odtud pochazi zname lidove uslovi "jako Milis v porcelanu". :wacko:

Odesláno

Já u p. Frýdla dnes byl s kyvadlovými stolními primkami. Byl velmi milý (hodiny hned vzal na omrknutí aniž bych okamžitý zásah čekal) a hlavně vypadá kompetentně. Teď budu týden doma v tichu bez toho tikacího rachotu, pak se do správného vlákna podělím se zkušenostmi.

Odesláno (upraveno)
S ohledem na to, ze tvrdis, ze vyhledavat uz umis, sis jiste jiz nasel tel. kontakt na p. Frydla. Nemyslis, ze by bylo rozumnejsi zeptat se jeho, co ma nebo nema, nez se ptat nas? :)

Jedine, ze by Milis delal ted skladnika u Frydla... :wheelchair:

Tak to si nemyslím. Pokládám za méně rušivé se zeptat tady, než hnedle telefonovat. To musí mít každý hodinář radost, když mu neustále někdo volá, jestli má to a to ;) Sázím na to, že nějaká fakta jsou mezi zasvěcenými (což já nejsem) všeobecně známa.

Odesláno

Ze ja, blbec, odpovidal.. Zase jeden, co prisel polemizovat.............. :rolleyes:

Tak jo - jakmile ti sem nekdo napise skladove zasoby p. Frydla, uznam ti tvou pravdu.

Do te doby radsi mlcim.. Pro dobrotu... :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)
Já u p. Frýdla dnes byl s kyvadlovými stolními primkami. Byl velmi milý (hodiny hned vzal na omrknutí aniž bych okamžitý zásah čekal) a hlavně vypadá kompetentně. Teď budu týden doma v tichu bez toho tikacího rachotu, pak se do správného vlákna podělím se zkušenostmi.

Díky!

Ze ja, blbec, odpovidal.. Zase jeden, co prisel polemizovat.............. :rolleyes:

Tak jo - jakmile ti sem nekdo napise skladove zasoby p. Frydla, uznam ti tvou pravdu.

Do te doby radsi mlcim.. Pro dobrotu... :suicide_anim:

No ještě mi vyčítejte, že se věnuji mnou založenému vláknu :)

Každopádně díky za odpovědi a za info, doufám, že to ti to nezpůsobí ztrátu jeho pozemských statků a život ve špinavé chudobě.

chronicky diskuter...? :suicide_anim:

Echt, jak se pohybují spíše na anglických fórech, tak už jsem zapomněl, že v Čechách panují poněkud jiné mravy ... i se zcela speciálními emotikony, které se snad jinde jen tak nevidí :-/

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak už jsem Marku Frýdlovi odnesl první várku hodinek. Rozhodně příjemnější pán, než předchozí paní hodinářka :)

Sklíčka ni lunety nemá. Takže asi budu muset těch několik hezkých lunet přehazovat mezi hodinkami. To s lunetami soudruzi zcela nevymysleli, ale tak asi nepředpokládali, že by někdo mohl omezovat distribuci plastových kroužků :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...