Přejít na obsah

Čínská značka Alpha

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno
  afrikab napsal:
Ale aspon strojky jsou si podobne.

Venus 175 (176) - swiss chronograf z (myslim) 30. let, prava na ne ted vlastni dalsi cinsky hodinarsky gigant (nevyrabejici fake) Seagull, jsou k videni i v dalsich Cinskych hodinkach - treba prave Alpha, ta ted pouziva 176, nebo Riedenshild (ty by snad mely byt kompletovany nebo alespon prochazet nejakou QC v Nemecku). Nevim, jaka je skutecnost, ale vzhledem k pouzivanym kalibrum bych odhadoval, ze Alpha bude nejakym zpusobem (dcerinna spol., spolecny vlastnik, ...?) patrit pod Seagull.

Vetsina info se da najit ruzne po foru ;)

• Odpovědi 378
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  afrikab napsal:
Alpha neni zas tak mlada znacka, jak jsem si myslel, i kdyz z puvodni Svycarske firmy zbylo asi jen logo a nazev.

Je velká škoda, že vymejšlej svoje dizajny. Tyhle by neměly chybu!!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Omlouvám se, že to dávám sem, ale kolega má na prodej jedny Alphy, tak mě poprosil o inzerát, jedná se o úplně nové Alpha Skeletony................

EDIT:

Jediná cesta je požádat některého člena o zveřejnění inzerátu v sekci Prodej.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Lord" kurva, příště čti pořádně, je tam správně napsáno "tourbillon style", ne "realy tourbillon". Takže dostaneš automat s ukazatelem rezervy a s průhledem na setrvačku ....

Odesláno
  mischa napsal:
Lord" kurva, příště čti pořádně, je tam správně napsáno "tourbillon style", ne "realy tourbillon". Takže dostaneš automat s ukazatelem rezervy a s průhledem na setrvačku ....

vim co tam je psano neboj

Odesláno

Lord, aha, tak to jo. A nebyl by zajímavější nějaký jejich normální model v automatu s ukazatelem nátahu? Je to takový čistší a za ty peníze je to bomba. Já ty atrapy moc rád nemám.... falešný turbo, umělý kytky, silikonový prsa a pod......

Odesláno
  Luky napsal:
Nejzajímavější z hodinek Alpha jsou pro mě tyto http://www.alpha-watch.com/details.php?myid=433. Máte s nimi někdo nějáké zkušenosti co se týče kvality strojku a zpracování? Myslím si, že za tu cenu nejsou až tak špatné.
Jestli si dobře pamatuju, tak podobný, ne-li stejný Alphy měl na pražskym srazu Kamil ... Nestudoval jsem je ale, takže bych za to ruku do ohně nedal ... :)
Odesláno
  rorda napsal:
Jestli si dobře pamatuju, tak podobný, ne-li stejný Alphy měl na pražskym srazu Kamil ... Nestudoval jsem je ale, takže bych za to ruku do ohně nedal ... :)

A nebyly to Daytony? :)

Odesláno
  Luky napsal:
Nejzajímavější z hodinek Alpha jsou pro mě tyto http://www.alpha-watch.com/details.php?myid=433. Máte s nimi někdo nějáké zkušenosti co se týče kvality strojku a zpracování? Myslím si, že za tu cenu nejsou až tak špatné.

Údajně je to licenční výroba strojku Venus 176. Asi nejlepší, co Alpha nabízí. Obecně mám s Alphami dobré zkušenosti, za tu cenu jsou výborné.

Doporučil bych ctěné pozornosti novou řadu hodinek s chronografem, datem a automatickým nátahem v leteckém stylu, v zajímavých barevných kombinacích. Bohužel se mi zatím nepodařilo zjistit, jaké jsou funkce malých ukazatelů na 9 a 12.

Odesláno
  dubraro napsal:
Údajně je to licenční výroba strojku Venus 176. Asi nejlepší, co Alpha nabízí. Obecně mám s Alphami dobré zkušenosti, za tu cenu jsou výborné.

Doporučil bych ctěné pozornosti novou řadu hodinek s chronografem, datem a automatickým nátahem v leteckém stylu, v zajímavých barevných kombinacích. Bohužel se mi zatím nepodařilo zjistit, jaké jsou funkce malých ukazatelů na 9 a 12.

Díky moc.Tyto Alphy se mi moc líbí mechanický chronograf se za tu cenu jen tak nevidi, ale jak říkám nevím jak jsou na tom s kvalitou i když mnoho členů si Alphy pořídilo a jsou spokojení. A jak si na tom vedou s kvalitou zpracování pokud dobře čtu tak by to měl být nerez.

Odesláno
  Luky napsal:
Díky moc.Tyto Alphy se mi moc líbí mechanický chronograf se za tu cenu jen tak nevidi, ale jak říkám nevím jak jsou na tom s kvalitou i když mnoho členů si Alphy pořídilo a jsou spokojení. A jak si na tom vedou s kvalitou zpracování pokud dobře čtu tak by to měl být nerez.

A ještě jsem se chtěl zeptat maji průhled na strojek nebo je dýnko plné?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...