Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak totok jest můj první automatický stroj.

Moc info k němu není. V autorizovaném dovozci Longines tento model neznali a na internetu jsem moc info také nezjistil.

Snad jen, že se jedná o limitovanou serii z roku 1999, která se prodávala na dlouhých letech Swiss air.

vždycky mi k zjištění času stačil jen mobil, a hodinky jsem nepotřeboval, ale od té doby, co jsem zavítal sem.....škoda mluvit:o)

tak snad se vám budou líbit alespoň z poloviny jako mně.....btw. mám pocit, že když je mám na ruce, kontroluju čas skoro pořád

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

jestli se nemýlím, jsou 39 mm.

Vnitřní 24h stupnice se otáčí proti směru hodinových ručiček.

24h stupnice ukazuje čas podle pozice u pozice města na lunetě...nebo ne?

• Po letech...
Odesláno

Pekny kusok, gratulujem a nech dobre sluzia :clap:

Nevim jestli jsi si všiml, ale gratuluješ v několika vláknech k hodinkám, které majitelé pořizovali před třemi roky. A už je většinou nemají.

Odesláno

jo, uz to vim. kdyz jsem to psal, tak jsem to jeste nevedel nebot jsem se prokousaval neprectenymi prispevky od sve ranni navstevy - z nichz vetsinu tvorily nicnerikajici prispevky od jardy, smaozrejme. proto jsem na to reagoval, jsa nasran kvuliva zbytecnemu marneni casu. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...