lupinus Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Tak totok jest můj první automatický stroj. Moc info k němu není. V autorizovaném dovozci Longines tento model neznali a na internetu jsem moc info také nezjistil. Snad jen, že se jedná o limitovanou serii z roku 1999, která se prodávala na dlouhých letech Swiss air. vždycky mi k zjištění času stačil jen mobil, a hodinky jsem nepotřeboval, ale od té doby, co jsem zavítal sem.....škoda mluvit:o) tak snad se vám budou líbit alespoň z poloviny jako mně.....btw. mám pocit, že když je mám na ruce, kontroluju čas skoro pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dali Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Moc hezkej kousek, gratuluju. Jak jsou velký? Jak funguje ta 24 hodinová stupnice? Nějak mi tam chybí ještě jedna ručka.
lupinus Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2009 jestli se nemýlím, jsou 39 mm. Vnitřní 24h stupnice se otáčí proti směru hodinových ručiček. 24h stupnice ukazuje čas podle pozice u pozice města na lunetě...nebo ne?
sulanjaroslav Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Pekny kusok, gratulujem a nech dobre sluzia
maccin Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Pekny kusok, gratulujem a nech dobre sluzia Nevim jestli jsi si všiml, ale gratuluješ v několika vláknech k hodinkám, které majitelé pořizovali před třemi roky. A už je většinou nemají.
U.turn Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Jak jinak Jarda to rozjel ve velkým stylu. Jakpak mu to asi dlouho vydrží?
little_w Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 U.turn: do prispevku c. 50 a nasledneho prvniho prodeje.
obchodnik-o3 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 ved uz ho majster spiderer ocenil...
little_w Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 jo, uz to vim. kdyz jsem to psal, tak jsem to jeste nevedel nebot jsem se prokousaval neprectenymi prispevky od sve ranni navstevy - z nichz vetsinu tvorily nicnerikajici prispevky od jardy, smaozrejme. proto jsem na to reagoval, jsa nasran kvuliva zbytecnemu marneni casu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se