Návštěvník Kamil Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 ....Ve svém článku, byť zjednodušeně, píšu totéž....Nepíšeš totéž, píšeš nesmysl. Ale asi se nemá cenu hádat. Jen jsem chtěl poradit a upřesnit, piš dál.
Návštěvník Oloušek Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Díky za přání :-) Doufám, že budu moct příští článek uvést i ve vlákně o BaselWorldu. Nevím, jak se to mohlo stát, ale můj odkaz zmizel :-(
Návštěvník Kamil Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Díky za přání :-) Doufám, že budu moct příští článek uvést i ve vlákně o BaselWorldu. Nevím, jak se to mohlo stát, ale můj odkaz zmizel :-( On ti nestačí jeden odkaz, musíš dávat úplně stejný ještě do jiného vlákna? Takové zbytečné duplikace (neboli zdvojení) mažeme s moderátory na fóru běžně a nejenom v tomto případě. Já se domníval, že desítek stejných odkazů na stejné stránky jsme se už zbavili. EDIT: Napsalas, že poznámky a komentáře vítáš. Já ti chtěl v dobré víře poradit a upřesnit některé nesrovnalosti. Ono psát o hodinkách není jen slepý překlad, chce to také něco o nich vědět. Asi to bereš jinak. No nic...
Návštěvník Oloušek Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Jéééé, nojo, já si neuvědomila, že je to duplicita :-( moc díky za upozornění :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 ... a měla jsem možnost si s páčkou pohrát a poslechnout si - takže se mýlíš :-)V čem se mýlím? Znovu opakuji, přepínání mezi automatickým a ručním nátahem to NENÍ, pouze zastavíš rotor. A co sis na tom vlastně poslechla? malá drobnost - chápu, že je Ti to líto, ale ty hodinky jsem držela v ruce...Taky jsem je měl v ruce, ty druhé i...
dknespl Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Chystá se na léto nový Urwerk. Jmenovat se bude Zeit Device a bude to kapesní grand complication. Tak kdo je uloví první?
sennori Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 zdroj No neprijdou mi jako oblekovky spis jak tool watch.
Chumpus Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Vypadá to jak kapesní hodinky pro Batmana... http://www.youtube.com/watch?v=q1805e_CMw4&feature=player_embedded#
erozko Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Tak to si sa teda trafil presne tak pre batmana :-)))
gcom Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Jejich produkty mi vždycky vyrazí dech jak designem tak cenou . Nicméně např. v rozhodování Hublot (nenapadá mě jiná firma s podobným designem) vs. Urwerk bych měl jasno a šel bych do Urwerku, protože to jsou fakt stroje .
tribec00 Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Klobuk dole pred Urwerk dizajnom a technikou! Pacia sa mi.
PhoeniX Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Celá řada OPUS je fajn. Ale jestli bych si vybral OPUS nebo hodináře? Vždycky hodináře. V tomto případě tedy URWERK.
IzTaPa Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) mozna by stalo k tem fotkam napsat alespon trochu o cem tenhle werk je. takova mala uchylarna cifr vlevo nahore ukazuje denni odchylku hodinek, a to diky integrovanemu elektronickemu senzoru, ktery je na mechanicky pohon tou klickou slozenou po prave strane (neco jako dynamo ). a na zadni strane je sroubek, kterym si majitel pak upravuje presnost sam. cenovka je kolem $120,000 - skoro zadarmo Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem IzTaPa
StanoBare Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Sice celkovo to na mňa pôsobí rozbite, predsa len napríklad UR 202 mi príde ucelenejším. Ale čo...pekelníctvo pekelné. Urwerk nikdy nesklame.
Rodkopf Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) To je něco přesně pro Tebe, ne? Už netřeba aplikace na ajfounu za 5 USD. Je to zase super nápad, vtipná vychytávka a famózní technické provedení, ale designově pro mě nejslabší Urwerk. EDIT: je super, že k tomu přiložili i ty nákresy! Článek stojí za to omrknout. Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem Rodkopf
IzTaPa Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) To je něco přesně pro Tebe, ne? Už netřeba aplikace na ajfounu za 5 USD. jojo, idealni uchylarnicka primo pro me, jen musim trochu nasetrit - kilo dvacet je kilo dvacet Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem IzTaPa
Kid_A Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 jestli si mam vybrat 2kk ve Spindlu nebo tohle, mam jasno:)) mozna by stalo k tem fotkam napsat alespon trochu o cem tenhle werk je. takova mala uchylarna cifr vlevo nahore ukazuje denni odchylku hodinek, a to diky integrovanemu elektronickemu senzoru, ktery je na mechanicky pohon tou klickou slozenou po prave strane (neco jako dynamo ). a na zadni strane je sroubek, kterym si majitel pak upravuje presnost sam. cenovka je kolem $120,000 - skoro zadarmo
cigi Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 No ty jsou sakum prdum skvělý !! Tohle je už moderní sochařství v kombinaci s konceptuálním blouzněním , to překračuje průmyslový design i užité umění.
StanoBare Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Oživím to tu fotkou na pripomenutie zdrojového nápadu modelu UR 101, lebo je to jednoducho fantastické uvedomiť si to, čo sa už vtedy majstrovalo. Spomínal to tu už dknespl v úvode tohto vlákna, tak len stručne zopakujem: nočné hodiny od Campaniovcov - po obvode polkruhového výrezu máme označenie štvrť hodín, vo výreze putuje hodinovka. K tomu tichý chod, aby v noci tik-takovo nerušil a dobové lumi predstavovalo podsvietenie olejovou lampičkou. viac napr. na:http://www.pendulantic.com/exempl_rest/9999_eng.htmhttp://www.britishmuseum.org/explore/highlights/highlight_objects/pe_mla/t/table_night_clock,_made_by_pie.aspx Pridám aj vlákno putujúcej hodinovky, pre prehľad inšpirácie z histórie po súčasnosť: http://watchismo.blogspot.sk/2007/07/watchismo-times_20.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se