Seamaster Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 S timhle me trosku se*ou u Omegy, ze maji trlion numbered edici a limitek Speedmateru a tohle je vrchol vseho.K 50 vyroci maji jak numbered edition s 1861 kou, tak ted tuhle legraci s oddelanym rotorem. Chapu ze tezi z ikony maximum, ale je mi z toho trapne za ne Ty novy Speedmastery vypadaji jako by mely shora i zespoda stejny safir snad... strasnej soudek.
kloubik Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Při čtení tohoto vlákna jsem si vzpomněl na pár fotek z asi měsíc starého výletu na USS Hornet...Aircraft carrier, který vyzvednul Apollo 11 z moře a kosmonauti na palubě lodi strávili první dni po přistání v karanténě. Návštěva letadlové lodi měla vzhledem ke spojitosti k programu Apollo úplně jiný rozměr - den předtím jsem totiž nabyl svoje první opravdové hodinky - Omega Speedmaster Professional - takže musely samozřejmě na výlet se mnou :-) Modul ve kterém přistáli Neil Amstrong, Buzz Aldrin a Michael Collins První kroky kosmounatů po přistání: USS Hornet
xoslic Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 velmi zaujimavy vylet a pekne fotky ! so Speedmi bola vstupenky free, nie? :-)
welis Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2011 No tak výlet bych chtěl absolvovat taky...a mít přitom svoje dream watche, to je sen! Gratuluju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se