Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim hodinkari :)

Moje primarne hodinky ktore som si zamiloval su Junghans Max Bill Automatic. Kedze si ich nechcem znicit, chcem si kupit hodinky co nieco vydrzia (turistika, rybarcenie, lyzovanie....).

Moj rozpocet je cca 333 EUR. Preferoval by som mechanicke (ja viem... 333E je malo) ale prezijem aj quartz.

Zatial som nasiel toto http://www.hodinky-koscom.sk/Wenger-70724-I8084.html

Dakujem za kazdu radu.

Odesláno

Tie Tasery sa mi popravde velmi nepacia. Precista vyzera dobre ale trochu sa mi zdaju byt velke. Ma ich odtialto niekto?

Inac pekny chronograf za rozumnu cenu - vie tu niekto povedat nieco o kvalite (vyrobca vyzera dost doverihodne)

A co si myslite o tych Wenger hodinkach? Co hovori proti kupe tych hodiniek?

Návštěvník YPO
Odesláno
Inac pekny chronograf za rozumnu cenu

tak to rozhodně - stejný strojek totiž najdeš i v hodinkách za 100t

článek

Odesláno
A co si myslite o tych Wenger hodinkach?

Wengery jsou všeobecně dobrá kvalita za slušný peníze. Dobrý zpracování, solidní chod, odolnost na jedničku. Proti jejich zakoupení... hele, nenapadá mě v podstatě nic :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Škoda, že máš tak "malý" rozpočet, za obzvlášť bytelné quartzové hodinky, které pro své aktivity potřebuješ, automat by nevydržel, považuji bezvadné Suunto Elementum Aqua Diver. Bohužel převyšují Tvůj rozpočet o 100%. Odkaz jsem Ti poslal naschvál, protože ze zkušenosti své i ostatních kolegů vím, že se původně uvažovaná částka téměř vždy vesele zvedne :) :( .

Odesláno
Jasně, to je logická odpověď, ale on chce kvarcky.

Tak nevím, ale raději cituji: ... "Moj rozpocet je cca 333 EUR. Preferoval by som mechanicke (ja viem... 333E je malo) ale prezijem aj quartz." .....

Opravdu ty quartzky tak chce?

Odesláno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...