Heky Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Jo, pěkné Glyciny Tak hlavně, že jsem ti udělal radost
Snowii Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 (upraveno) nemate nekdo nejaky podrobnejsi info ohledne te 44mm limitky BUhru? napr. kdy by meli byt, a taky za kolik budou (beztak nekde kolem 20k kc co?) diky! edit: doplneny dalsi otazky Upraveno 29. září 2009 uživatelem Snowii
Heky Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Snowii: Na 44mm verzi se čeká, ale tohle se před chvílí objevilo v nabídce Steinhartu: STEINHART "Nav B-Uhr VINTAGE automatic" Art.Nr. 010309 vintage 370 EUR 19% VAT incl. Swiss Made - 2 years warranty This VINTAGE Pilot watch made by STEINHART was designed using historical models. The beautiful matt VINTAGE grey stainless steel case and its prominent 10 mm diamond crown, delights every collector?s heart. The domed sapphire glass with double anti-reflecting coatings on the interior side ,the mocca brown dial with yellow golden hands put this pilot watch in the limelight. The Nav B-Uhr VINTAGE is one of the few examples of its price range which convinces through an excellent price-performance ratio. A must have for every Pilot watches Enthusiast! Technical Details Type: Nav B-Uhr VINTAGE automatic Item no.: 010309 vintage Movement ETA 2824-2 Swiss Made automatic, hacking second Jewels: 25 Rubin Functions hour and minute, yellow gold with Superluminova C3 green central second hand Case: Stainless steel matt VINTAGE grey Diameter: 47mm (1,85 inches) height: 14,2mm Weight: 136 g Dial: Mocca, dark brown. Superluminova C3 green Crystal: Sapphire domed, with double anti-reflecting coatings on the interior side Bezel: Stainless steel matt, VINTAGE grey Indices and Hands: Superluminova C3, green Lug width: 22mm ( 0,86 inches ) WaterRes: 30 meter/99 feet 3 ATM acc. to DIN Strap: VINTAGE leather, brown 22 x 22 mm Buckle: Stainless steel matt VINTAGE grey, pin buckle OEM, 22 mm, screwed Zdroj: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...1&lang_nr=1
chandler Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Mně se moc líbit ty Marine Vintage Na ruce by mohly vypadat vemi neokoukaně Především povrchová úprava pouzdra je to co mně nutí opakovaně se k nim vracet to me se zas libej ty b-uhr proste krasavice... vanoce se sice blizej ale mamka a dcera budou chtit novy boticky takze o nich zatim muzu jen snit...
Heky Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Tak konečně nějaké kloudné fotky Steinhart Marine B-Uhr: Zdroj: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=316251
Koniferka Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 nemate nekdo nejaky podrobnejsi info ohledne te 44mm limitky BUhru? napr. kdy by meli byt, a taky za kolik budou (beztak nekde kolem 20k kc co?) diky! edit: doplneny dalsi otazky jak píšou na WUS: Price will be around 400,- ?uro. to není taková pálka
zuikomatt Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Na webe je od piatku jak píšou na WUS: Price will be around 400,- ?uro. to není taková pálka
zuikomatt Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 inspirace dynka a kalibru je jasna... tak mne nie , ja som este len hodinkové ucho
Frantik Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 tak mne nie , ja som este len hodinkové ucho inspirovali se nasi limitkou GMT
grakij Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 inspirovali se nasi limitkou GMT A ja myslel, ze kibi reaguje na ten odkaz a bral jsem to jako inspiraci mistni B-Uhr limitkou (rucni natah, tabulka)
zuikomatt Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 inspirovali se nasi limitkou GMT ...aha..to ja som pozeral na cifernik a nebolo mi to jasne..tak som si pre istotu jedny objednal ... nech mam
martini Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Steinhart Marine Chronometer Vintage v cervenem pouzdre muzu. Ten svetle zlutej gold mi prijde ... moc svetle zlutej:-/
Heky Odesláno 7. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Steinhart ve velmi blízké budoucnosti vydá novou limitku B-Uhr - tzv. Limited Silver Edition (LSE). Zdroj: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...0891&page=2
Návštěvník Tada Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Tak Steinhart má v nabídce chronograf o průměru 47mm
Heky Odesláno 12. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Limited Silver Edition (LSE) Konečně oficiální fotky, stále jen prototyp! Špatná zpráva pro nás méně vyvinuté - průměr je 47mm
nooski Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Tuze pěkné. Jen mi vadí absence 3 čísel na ciferníku. Sekundová ručička je stejně jen pro parádu, tak ji mohli nechat běhat bez tmavého subciferníku a doplnit chybějící čísla. To je ovšem vada na kráse všech nav b se vteřinovkou na devítce.
Onisan Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Konečně stříbrný ciferník který si můžu koupi :-)
spiderer Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Vypadaji celkem dobre, zajimalo by me jak budou svitit.. skoda ze to je zas jenom "kibi-prumer-47mm"
Heky Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Vypadaji celkem dobre, zajimalo by me jak budou svitit.. skoda ze to je zas jenom "kibi-prumer-47mm" Podle informací z WUS by se na jaře měla objevit 44mm verze se sendvičovým ciferníkem (jestli to bude LSE není jistý) a také Marine Chronometer...takže i něco pro "normální lidi"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se